377

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Всички етноси в България,трябва да говорят Български....защото са Българи!!! ИЛИ ПОНЕ ЗА ТАКИВА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ЕВРОПА

376

Анонимен

преди 4 години

Тези,които искат да заемат мястото на ГЕРБ в управлението са много по-полезни и приятни за страната и населението,отколкото ГЕРБ!Те служат на България и са част от ЕС и Европа!

375

До 406

преди 4 години

Предполагам, че тинейджърите които си гледал са от ония дето никой никога не е гледал и възпитавал. Огромната част от децата са отговорни! Не се мотаят с компании, накупуваха си книги и стоят по домовете си. В нашия квартал само малинките миткат така. Но пък сумати майки с малките хлапета са навънка. Дребните играят едно с друго, мама пуши и фърля фаса на земята. А по него има слюнка! Децата до 10 също боледуват! Не умират, но дробовете им носят сериозен отпечатък. Мислете майки!

374

Анонимен

преди 4 години

ЧУХМЕ И ВИДЯХМЕ БОЛКАТА НА ПОРЕДНИЯ ГЕНЕРАЛ, А СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ОТИДАТ НА ЛЕКАР ЗА ДА ГИ ЛЕКУВАТ ВСИЧКИТЕ.

373

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИ КОЙСИАми, научи официалния език на Република България и прочети какво пише в Конституцията, друг етнос....

372

дабре бе

преди 4 години

И като има карантина какво от това. Откъде тръгна заразата-от дошлите си от чужбина внуци и деца. Сега като уж се оправим и си дойдат пак още болни внуци и деца и какво става. Пак ли ще излизаме карантина. Или ще се затваря границата и ще влизат само тирове с храна или всеки прибрал се ще се затваря в специална сграда като затвор,за да няма допир до близки и да не ги заразява. Ако това не се направи съм против тази карантина,защото няма никаква полза. Иначе за кредитите наистина да ги замразят.

371

Патолог

преди 4 години

Не имунолози бе. Епидемиолозите и вирусолозите са компетентните в случая. Има много, но не им дават да се изявяват, защото казвват, че положението не е толкова зле, а това дискредитира извънредното положение

370

мишо бирочето

преди 4 години

тези кютюци на снимката дето обикалят цялата страна и се срещат със стотици и хиляди хора на ден, няма ли да се карантинират? защо не са със маски и защитни облекла? защото знаят че всичко е един голям фарс. вероятно всяка смърт я пишат на лошия вирус. какви тестове ползват? кой им ги продаде? кога? с каква цел са се запасявали с тестове за некв китайски вирус по прилипити и панголините? как успяха за една седмица да сорснат десетки хиляди тестове? въпроси много, отговори никакви.

369

ЧУЙ

преди 4 години

Г-н Борисов,чуйте първо президента на САЩ! Този,при който престъпвахте от крак на крак ,за да ви забележи и кимне! Президента на САЩ обяви днес за ден на молитва! Парадирахте с изрази"квот каже Началника".Началника казва-моли се и се покай!По-умен ли сте от Президента на САЩ?

368

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТези,които искат да заемат мястото на ГЕРБ в управлението са много по-вредни и опасни за страната и населението,отколкото ГЕРБ!Те не служат нито на България,нито са част от ЕС или Европа!

367

Анонимен

преди 4 години

До Еди кой сиВсички етноси в България,трябва да говорят Български....защото са Българи!!!!!!

366

мимоходом

преди 4 години

Само със слушане не става, къде са маските, ръкавиците, спирта...да изброявам ли още????На граничните пунктове няма никакъв контрол, пропускат се всички, дори без да се измери температурата на влизащите.Казвам го от втора ръка - от 3 коли, обиколили 3-4 държави в Европа, само едната кола е спряна!И по живо, по здраво се прибрали в София.Е, за какъв контрол говорим.

365

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли няма имунолози в тази държава???? Мутафчиев може да е великолепен хирург но не е имунолог. Това е все едно ел.техник да поправя телевизори.

364

Анонимен

преди 4 години

До ддтСкапан гробарски *** с 20 поста под статията с различни имена....все с по 3букви!!!Толкова му е акъла!!!

363

4 гърла за хранене

преди 4 години

Скъпа Ира,Съжалявам за окаяното Ви състояние. Съветвам ви да си стоите удома, докато трае епидемията, за да не се заразите. Нищо няма да ви стане ако не се виждате с хора месец-два. Правят доставки на покупки и по домовете. Пенсията Ви си върви. Ние обаче трябва да работим, за да се храним и да си плащаме сметките. Не получаваме пенсии.

362

Анонимен

преди 4 години

България се управлява от некадърници.

361

Гост

преди 4 години

До АнонименВчера се изказа един човек от МФ. Каза го ясно, че ако се наложи за тоя период на извърдедно положение ИМАТ ГОТОВНОСТ ДА ОБЯВЯТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ДАНЪЧНА ВАКАНЦИЯ". Т. е през този период, в който не работят да се освободят от данъци, осигуровки и т.н.

360

Waffen SS

преди 4 години

Не е важно само какви са мерки са взети,а как се изпълняват,контролират и какви наказания се налагат.Има една сентенция на Дън Сяо Пин "Не е важно каква е котката,черна или бяла, важното е да лови мишки. "Каква е ползата от мерките,ако не се спазват,а нарушителите ,не носат никакви последствия.В КНДР ,еден гражданин бил под домашна карантина,но той я нарушил и отишъл на корейска баня.След като контролните органи установили нарушението на карантината,бил даден под съд,осъден и разстрелян

359

Анонимен

преди 4 години

Гроб да подават оставка и тогава ще вярвам в новият кризистен щаб,съставен от професионалисти!!!!Махайте се некадърници!!!

358

ддт

преди 4 години

До 4 гърла за храненеВерно ли мое си толкова куха лейка бе за една ипотека да си прежалиш децата ,щото вируса не ги ловял?Абе ти знаеш ли въбще смисъла на думата "семейство"?Ами ако тези деца получат усложнения и си докарат нещо хронично за цял живот?Тогава ще искаш да си навреш ипотеката на едно задно място ама ще е късно!!!И това ти го казвам от личен опит!!!