167

Анонимен

преди 4 години

До до 201В Русия до преди няколко дни имаше 45 жертви на коронавируса,навсякъде по света има,но най-много в Европа и Китай!

166

световния ционизъм

преди 4 години

До Факт!Много ясно, че САЩ са израелска колония и чие дело е заразата.

165

ЕСТЕСТВЕНО Е

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ - МАГАРЕТАТА СТРАДАТ! ПРИЗЕМЯВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

164

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вчера в Италия е пристигнал самолет от Китай.На него има:9 лекари експерти по борба с коронавируса1000 вентилатора100 000 маски20 000 защитни облекла50 000 тестаКитай вече пребори вируса !Вчера са открити само 11 нови случая при население почти 2 милиарда !Така че китайският опит и помощ са неоценими.

163

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Освен това руснаците само губят от епидемията в Китай- Огромният консуматор на нефт и газ Китай намали драстично потреблението им, от което падна цената на петрола. Русия губи от това.Освен всичко друго руснаците са в условия на изолация от страна на Запада и Китай е един от малкото им останали пазари и партньори.Нелогично е да се простралят сами в крака заразявайки Китай.ЕС също не е виновен за вируса, защото вече страда много.Остава един заподозрян ...Всички знаем кой !

162

до 201

преди 4 години

До до 201дрън-дрън

161

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Версията, че Китай е изпуснал коронавирусът е несъстоятелна. Всеки, който поне малко се интересува от политика знае, че Китай не води агресивна външна политика и едва ли разработва биологични оръжия.Версията, че болестта тръгва от китайски пазари за живи животни също издиша. Вирусът ДОКАЗАНО е създаден изкуствено. Сиреч в лаборатория.Версията, че Русия е пуснала вируса няма смисъл да се коментира. Русия има обща граница с Китай и можеше да бъде еднакво засегната, ако не беше я затворила.

160

Анонимен

преди 4 години

Без никакви съмнения това е американски проект.Защо този вирус е пуснат недоразработен защото малко е оставало да има реална зараза от СПИН с разпространение на грип е загадка, но това ниво на учени са само в САЩ независимо от каква националност.Има вероятност да е някой учен е по-голяма съвест в последния момент, защото ако наистина беше изпълнен проекта HIV1 с носител грипен вирус и инкубационен период от 2-3 седмици, то 80% от населението на планетата щеше да си замине.

159

КООП Кола

преди 4 години

Теорията е мноу проста малките китайци ги е срам от пишkите им че са малки и ядат всякакви неща които се смята че ги увеличавали.Ядат прилепи термично необработени и от там е тръгнала заразата.Кое е сложното за схващане какви конспирации кви глупости.

158

до 201

преди 4 години

В Русия обаче няма нито един болен от тоя вирус. Руснаците са първи приятели с Китай и не са им пуснали вируса.Путин ако трови някого си има Новичок,не му е нужен вирус. Това за мутиралия вирус, си е чисто американски подход. Преди години се пробваха с антракса. Яд ги хвана,че Китай дръпна толкова напред икономически и ето ти начин да намалят 2млрд. китайци.

157

Алкохолен Делириум

преди 4 години

Е кой е тоя Фед дай и аз да си купим.Отворени ли са утре колко струват?Опашки има ли.

156

До 215

преди 4 години

Американското правителство не може да смогне да издава нов дълг. Търсенето на тези облигации е огромно особено по време на криза. ФЕД дори обмислят издаването на 20 годишни облигации. Досега най-дългосрочните бяха 10 годишни. Това е предимството националната ти валута да е една от основните резервни валути в света.

155

Факт!

преди 4 години

Сега е момента за Израелска атака по иран.

154

Анонимен

преди 4 години

Още в началото се заговори да се затворят границите Германците казаха не те са виновни след тях и френските васали и край.Другите са безгласни букви.За да не им се развали бизнеса.Мисля че след тоя вирус ЕС ще престане да го има.Та то Италия попти я няма а е наред Испания.

153

Анонимен

преди 4 години

Вируса идва от мърлявите китайски пазари, така както дойде и SARS. По това време Европа все още я управляваха хора, а не зелени eуглени и бързо овладяха ситуацията. SARS беше в ПЪТИ по-смъртоносен от сегашния вирус. КОЙ е виновен, че ЕС не си затвори границите за дръпнати? В момента всяването на ПАНИКА и разпространението на конспиративни теории (руска/китайска пропаганда) са вредни за обществото и граничат с антидържавна дейност! ПРOСТО спазвайте правилата и всичко ще бъде ОК!

152

Извънземното

преди 4 години

Коя държава има 22 трилиона дълг, голяма част към Китай. Всеки се радва, когато кредиторът му е морто.

151

179

преди 4 години

Аз говоря за атмосферата. Мисля ,че тепературата на белия дроб е 36,6. Но не зная дали се променя.

150

Махъ

преди 4 години

Сриване на пазарите и шанса на китай да си откупят техните пазари

149

Анонимен

преди 4 години

До Зла ГадА, бе, да не вземат руснаците с един не толкова прецизен удар да си върнат Донбас и Одесса? Че ги видяхме xoxлите вече.

148

муспи

преди 4 години

ГЕРБ е упълномощена да заяви: Прогресивното човечество вижда че евреите не са виновни. Докога! 69 милиона не стигат ли?! Знаете как свършват тези работи! Лично Бойко Борисоф се е заразил от султан Ердоган, при орален контакт. Султана често го търси, защото още Станишеф го препоръчал като много сюксе ром, страдащ от комплекс за малоценност. Самия ББ благодари на бога за този световен вирус, затулващ проблема с милиардите и Барселонските имоти. Ашколсум на алаха!