49

БезаналоговоЖуже

преди 4 години

Както беше казал Сталин не е важно кой гласува а кой брои гласовете. Така, че да очакваме одобряване на конституционните поправки с поне 75 процента.

48

Анонимен

преди 4 години

мощно кое ? Уголемен вариант на България ,но с армия това е Русия

47

Рикиджия Северозапад

преди 4 години

Бойко Харам пък ще е Форевър

46

Анонимен

преди 4 години

Toй я хвана смачкана и успя да и възвърне мощта.

45

Факт

преди 4 години

Е, вече можем да сме сигурни, че ще се строи втори мавзолей пред Кремъл ! Русофилите ще трябва да се кланят и да леят сълзи на две места ! Ще трябва и повече да се охарчат за цветя и речи !

44

Анонимен

преди 4 години

Путин пак финтира другарите либерасти от мозъчния тръст. :-) Направо им причерня. :-) От едната страна ги трови Тръмпона, от другата Путин. :-)

43

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА СМАЧКА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ДЕМОКРАТ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА И НЕОБХОДИМИ 250 МИЛИАРДА ДОЛАРА НА ГОДИНА ЗА БЮДЖЕТ 2020 И ТОВА Е ПРИ КАЛКУЛИРАНА ЦЕНА ОТ 49$ ЗА БАРЕЛПРИ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАГУБИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ ПОНИЖЕНИТЕ ЦЕНИ НА НЕФТ И ГАЗ ЩЕ СА НАД 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА!

42

Нсд

преди 4 години

Macron says the EU's external borders will close for 30 days from noon on Tuesday! Макрон каза че границите на ЕС ще бъдат затворени за 30 дена от утре на обяд!

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Леле, мозъчен тръст който бил изненадан !Явно в този мозъчен тръст няма никакъв мозък !

40

Обективен

преди 4 години

Не гледайте в чужда паничка, а в нашата.Защото ни управлява човек, който е прочел една книга в живота си и ни води към дъното!

39

Анонимен

преди 4 години

А голтак като Зозо във "възторг"

38

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Русия е суверенна нация за разлика от колонията ,като нас така ,че могат да правят каквото си искат а не само да изпълняват нареждания от задокеанските господари ,като тиквунчо!

37

До някои

преди 4 години

Руснаците НЕ искат да живеят така ! Повярвай ми ! Просто не им се предоставя друга възможност ! Но са наплашени ,виждаш на протеста колко арестувани и бити имаше.

36

f

преди 4 години

Внимавайте да не ви фалшифицират холивудски договор психиатрите, че си губите живота в буквалния смисъл.

35

Долу русофашизма

преди 4 години

Всички конституционни поправки в Думата се гласуват единодушно, с изключение на един двама въздържали се. Безаналогово.

34

Зозо

преди 4 години

А днес петролът върви по 28 долара за барел :)))))))))))))))))))))) Путин в шок!!!

33

Цар Путь Първи

преди 4 години

Според мен Путин освен император трябва да го направят и глава на Руската православна църква. И без това 90% от свещениците се водят на щат в КГБ.

32

Някой

преди 4 години

Путин си осигури пожизнено президентство, но и след като се яви пред създателя,със сигурност ще спечели отново изборите и ще бъде отново президент даже и посмъртно!Голяма палячовщина е това в Русия, но щом руснаците искат да живеят като в трагикомичен водевил си заслужават съдбата.

31

До 31

преди 4 години

Защото 50 години комунизъм изкопа дъното !Трудно се възстановяват такива щети ! Да не кажа -НИКОГА !Просто запада върви 50 години пред нас ! Тези 50 години на комунизъм !

30

Зозо

преди 4 години

Путин е и Върховен Аятолах, понеже е шеф на Поп Киро по съвместителство :))))))))))))))