98

Нинов

преди 4 години

Нинова...Нинова....Дечицата ти отдавна не са в България ти не би трябвало да си в политиката дори само заради това ! Не те ли е срам....Не те ли е срам теб и онова интригантско военно недоразумение така наречения президент?????

97

Анонимен

преди 4 години

БСП ,излагате се както винаги. Човекът намери платове, и кой да ушие маските, и се оправи с този проблем. Сега бях по улиците из Плевен,никой няма маски само аз и още 4-5 човека,едно момче на 15 години ме пита от къде ги имам,а аз просто си купих превантивно докато имаше такива с филтри,на нормални цени защото очаквах подобно нещо да стане. Не виждам да се дезинфектират улиците,да се прозоват хората от блоковете да поставят в асансъорите дезинефектанти..Ще пламне цялата страна..

96

ДДРОнег

преди 4 години

Нинова е много права, а да не забравяме, че гробаджиите отказаха да ни плащат за карантина, че да не им източваме Здравната каза, да има само за тях !!!

95

Анонимен

преди 4 години

БСП е преименуваното БКП, една терористична партия и организация, която трябваше да бъде криминализирана и забранена през 1990г, но тогава не знаехме, че всичко е било дирижирано. Присмял се хърбeл на щърбел. ГЕРБ и БСП = театъра продължава.

94

Анонимен

преди 4 години

Ауу каква гнусна и долна червена *** е тази, в името на политиката е готова да продаде държавата и майка си

93

Анонимен

преди 4 години

ПОМНЯ АЗ КАК ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ЕДИН СЕ КАЧИ С БАНДА КОМУНИСТИ НА ШИПКА И ВИКАШЕ, ЧЕ ПРЕМИЕРА ИМАЛ НЕАДЕКВАТНИ РЕШЕНИЯ ЗА 3 МАРТ, СЕГА ЩО СЕ ПОКРИ???ГЕРБ, ЕТО, НЯМА ЛИ ДА ГО ЕМНЕТЕ СЕГА ТОЯ??? НА ЛЕВИЯ КРАК ВИ Е ПАДНАЛ, ЗА ШУТ В Г. ЗА...АМА ТОЙ СКОРО ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ КОНСТ. СЪД ЗА ИМПИЙЧМЪНТА...

92

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Румба, налагай вето на короната...

91

Анонимен

преди 4 години

Другарката *** е най голямата *** която съм виждал !!!

90

Анонимен

преди 4 години

Червена кранто, събира ги твоите за конгрес да ви удари короната наведнъж, и да ни отърве от всички, ама не забравяй да викнеш и оная путкa Радев

89

Анонимен

преди 4 години

ИМПИЙЧМЪНТ!СЕГА ГОЛЕМИЯТ МЪЖ РАДЕВ, ДЕТО ПРИКАЗВАШЕ НА ШИПКА, НЯМА ЛИ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ???

88

Анонимен

преди 4 години

Еднокнижника, чул-недочул нещо и се изказа вчера, че 60-70% от Европа ще заболее от коронавирус. ББ покажза, че е негоден за лидер в кризи защото за овладяването им се иска мозък, а ББ е свикнал не да мисли, а да слугува и някой да мисли вместо него.

87

Анонимен

преди 4 години

АКО БЕШЕ КОРНЕЛИЯ ПРЕМИЕР, НЯМАШЕ ДА ИМА КОРОНАВИРУС!

86

ИСТИНА Е

преди 4 години

ИСТИНА. Много точно казано. !!!!!

85

Алов

преди 4 години

След -короната_ няма да има гласоподаватели вашто БСП

84

Далай Лама

преди 4 години

А бе що всички русофили са в Сащ?

83

Гражданин

преди 4 години

Алооооу,паникьосаната, стига си всявала паника сред хората,***! Не стига,че нищо не вършиши,но за да те "забележат" пак плюеш,храчиш,мънзосваш - хайде,стига толкова партийни прояви !!!

82

Анонимен

преди 4 години

До ИстинаЕ свърши вашето време да не казвате на хората и да криете както направихте по времето на Чернобил, бях дете и помня как ни изкарвахте всеки ден навън да репетираме манифестацията и после на 1 ви май манифестирахме под дъжда, ядяхме си плодове и зеленчуци. А в същото време вие ядяхте храна внесена от Швейцария. По добре да казва, и той не всява паника а обяснява какви мерки се взимат. Явно вие отново бихте скрили истината съдейки по вашите изказвания а претендират че сте се променили но

81

Кефф

преди 4 години

Е кви истерии синът и е в Сащ а там имат лекарството Ремдевизир на американска биотек компания.Ако нещо стане бега там а тука в Бантустана мрът.

80

Зозо

преди 4 години

До СкептикАми ако се бяха презапасили, а вирус не се появи какво щеше па питаш тогава, а? То на *** угодия няма. Що си с шапка, що си без шапка? Аман от ***!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте ББ каза пикът ще бъде септември Тогава ще се броят оцелелите