84

Анонимен

преди 4 години

След дъжд - качулка. Кой ще ги прави тези деца, като изгонихте младите в чужбина? На римляните ли разчитате да ни оправят демографията?

83

До Анонимен 97

преди 4 години

До Анонимен 97Къде си виждал "*** семейство" да е с образование "магистър"? Или не си чел внимателно статията...

82

ИЗБОРИ!!!!!

преди 4 години

...идат, мнозинството требе се захлеби!!!!!!! Щото после пак ще има - "исках да гласувам, *** някак си нямах желание" . Политици!!!!! Обичам ви!!!!!

81

Асен от Факултету

преди 4 години

а зъ седму колко ши давати?

80

пияница мистик

преди 4 години

Сега не е като едно време. Преди правиш дете и то после те гледа като остарееш докато умреш. Сега правиш дете, инвестираш време, мнооого пари и емоции, вярно, радваш му се и го обичаш докато си жив, но само това ти остава. Защото като порасне, детето отива в чужбина, там се жени или омъжва, създава си семейство и се сеща за теб само за РД и Коледа. Затова и има толкова самотни стари хора

79

Анонимен

преди 4 години

sante_dog който няма желание, все ще си намери оправдания.Вярно е че неуредиците са доста, но и май повече се оплаквате, отколкото работите. Преди няколко десетилетя мислиш ли, че нещата са били по-уредени и е имало детски ясли и детски градини за всеки който си поиска и суперкомпетентни лекари за всички?

78

Анонимен

преди 4 години

1900 лева за трето? То значи всяко мaнгaлско семейство ще гепа от нас данъкоплатците минимум 1900 лева. После се чудете що няма пари за пенсии и здравеопазване и образование.

77

Анонимен

преди 4 години

До анонименКазваш читавите да издържат останалите? Какво значи читав??? Работлив, изучен, с амбиции, който не седаи по цял ден на кафенце и цигарка и да чака на читави да го издържат? Айде няма нужда. Реално да се чувствам пре*бан, че съм читав и искам да направя нещо с живота си и не се задоволявам с минималното! То тези пари пак ще идват от мен. Читавите плащат данъци, осигуровки и тн. Аз и родителите ми сме харчили пари, за да уча, бачкам от сутрин до вечер...ама ще издържам и останалите!

76

Анонимен

преди 4 години

А така...насърчавайте ........а за 8- мо дете колко е помощта? 4500?Скааапанаци такива!

75

Анонимен

преди 4 години

"Така като един трактор работи за 1000 човека, така и един читав може да издържа много хора."А честно ли е 1 да работи за 1000? Напълни се света с готованци, дето все търсят лесното и далаверата и ако може изобщо да не работят, но да печелят добри пари.

74

sante_dog

преди 4 години

Популизъм и то доста жалък. Еднократната помощ не е решение и няма да промени мнението на образованите. Аз съм баща на 2 деца. Доходите биха ми стигнали и за 3-то, но като се сетя отново за неуредиците и ужасите около:Следене на бременност - единия доктор се поупражнява на жена ми...Градини - тук нещата излизат извън нормалното - всякакви еквилибристики за да приемат децата в градината. Училище - Още не съм до там но следя темата и не ми звучи по-добре.Оправете училищата/градини

73

Анонимен

преди 4 години

Мисирска работа не било държавата а Столична община и няма да ги дава а има популиско предложение което и турците предатели от антибългарската партивюя ВМРО знаят ,че няма да мине гульо гульо гульо.

72

Анонимен

преди 4 години

Почти в цял свят през 60-70те години на миналия век цифрите са били такива. Тогава процентът на селското население е бил доста по-висок, отколкото е сега. Хората са праили деца, за да има кой да им помага в работата.

71

анонимен

преди 4 години

Съвсем други трябва да са начините, а не раздаване на готови пари. И наистина се прекалява с тази раждаемост - ами то и сега много хора са си направо излишни, и то не само у нас. Така като един трактор работи за 1000 човека, така и един читав може да издържа много хора, но явно че някой успява да прибира изработеното. Я ми обяснете кокво ще правят тези, когато ще изчезнат много професии? Точно по 1 - 2 трябва, защото готови отгледани духват към богатите страни!

70

F5

преди 4 години

Правили са огромни проблеми на родители, децата на които са отваряли порнографско съдържание, и по затворите, че какво толкова, те ли са най-големите престъпници, тиквата е много *** из-род! И законът е глупав и преувеличават и то силно вредата от порното и най-вече възрастовата граница, да я сложат 12 години.

69

Анонимен

преди 4 години

САМО ПРИ ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ С МИНИМУМ 5!

68

Анонимен

преди 4 години

Както е казал народа: Сетила се Мара да се побара.

67

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагАми никой не е виновен на българите,че нямат деца.То и аз имам само две,ама повечето и толкова нямат.А пари имат-в София много хора вземат над 2000 лв.Двама родители общо 4000 лв.Това не са малко пари.

66

Анонимен

преди 4 години

Много добра идея,дано се приеме.И да се приеме за цялата държава.Това е начин за стимулиране на раждаемостта при интелигентната и качествена част на нацията.Който не вижда ползата от тази мярка или няма необходимия капацитет,или е противник на просперитета на държавата и българщината

65

пак за манго ще има?

преди 4 години

Давайте ги като данъчни облекчения. сигурно половината айтита, които плащат по 1к данък на месец не са завършили бакалавър, но ще дадем на някой безработен завършил пернишния университет. или на бай ***