89

СУ 34

преди 4 години

Турция е една бандитска държава и агресор. Вре си гагата дори в Либия, но там вчера отново изяде пердаха от генерал Хафтар, зад който стои 98 % от населението на Либия. Хафтар бомбардира всеки ден марионетното правителство подкрепяно от Запада. Вчера са загинали още турски войници, изпратени там от Ердоган.

88

АнонимеН

преди 4 години

ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ СРИВА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНА!!И НАДАЛИ Е ЗАРАДИ ФАКТА, ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП ПРИКЛЮЧВА ТАЗИ ГОДИНА А Е НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ОЧАКВАНОТО ПО-МАЛКО ПОТРЕБЛЕНИЕ ЗАРАДИ КОРОНА ВИРУСА!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ НО ИСТИНСКИТЕ И ПРОБЛЕМИ ПОЧВАТ ОТ 2021-ВА ГОДИНА!! ПРЕЗИДЕНТ ДЕМОКРАТ ЗА КОЕТО ЩЕ ПОМОГНЕ И КОРОНА ВИРУСА!КОРОНА ВИРУСА ЩЕ СКАПЕ ИКОНОМИКИТЕ КОЕТО ЩЕ УДАРИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ДА ПОЗДРАВИМ КОРОНА ВИРУСА!

87

Анонимен

преди 4 години

защо софия е пълна с н.гри това ли са сирийските бежанци

86

Василев

преди 4 години

Турция е малкия Китай, който си създаде САЩ и ЕС, и го напомпаха , с капитали и технологии през седемдесетте и осемдесетте години на миналия век!Една от най-силните армии в света е турската и растеж на икономиката, кято изстреля турската държава в десетте най-развити икономики в света!Сега вече Турция не иска да бъде малкия Китай, а иска да бъде неосманистка империя, и тя да прави голямата политика!Става въпрос за бизнес,интереси,петрол,влияние!Животът е жесток селяни прости!Хю Дарбишър!ЦРУ

85

Анонимен

преди 4 години

Как мутрите наказваха някой който наруши правилата на групировката или реши да го дава соло играч? Или да прави бизнес с конкуренцията.Същото чака и геврекчията.

84

неразбрал

преди 4 години

Турция е агресор и няма работа в Сирия.Уж в началото Ердоган нахлу и обеща да пази някаква 30км зона за сигурност.И всички му повярваха.Но след месец започна военни действия срещу сирийската армия.А сега ключът бил в Путин.Ами къде са световните лидери и великите кравари да накарат Ердоган да се изтегли?НАТО пак се оказа ненужна организация ,създадена единствено да служи на краварската агресия.

83

Анонимен

преди 4 години

Войната беше приключила докато Турция не нападна и не окупира част от Сирия. Тук вината разбира се е на русия иран и северна корея няма спор

82

Анонимен

преди 4 години

Йълдъз Ибрахивова не се напъвай толкова много видяхме в последниния месец и половина как турския аскер яде пердах. Това няма как да не ни радва, турция е агресор и няма работа в Сирия.

81

Анонимен

преди 4 години

Сега турците ще разберат колко отмъстителен е чичо Сам:-)))На тежко хоро се хвана Ердоган и реши да дели мегдан с големите батки.Шанаджия на ниво квартален гамен.....

80

Анонимен

преди 4 години

В Идлиб още има някакви останки на Ислямска държава, Сирия и Русия искат окончателно да приключат въпроса с тях, но на Ердоган това не му харесва.

79

Анонимен

преди 4 години

а защо повече от бежанците са курди от ирак сирия и турция а другата половина пакисанци,афганци и от всякакви държави от южна азия и африканци оставаше и латино да има

78

Анонимен

преди 4 години

Аз само не разбрах кои турски градове щяла Русия да бомбардира . Ало , журналистката , обиждаш ни , не сме чак толкова *** . Че и за по сигурно , да не случайно да го пропуснем , си го написала два пъти . Пълна помия 🤬🤬🤬

77

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪСИПА СИРИЯ И ЗАГРАБИ ТЕРИТОРИЯТА И!!НЕЛЕГИТИМНИЯ АСАД Е САМО ГОВОРИТЕЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И РАЗБИРА САМО ОТ КУРШУМ В ГЛАВАТА!

76

Анонимен

преди 4 години

СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ СА ПРЕДАТЕЛИ- РУСИЯ ПРОЯВЯВА БЛАГОРОДСТВО И ШИРОКА СЛАВЯНСКА ДУША, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГИ ПРИЕМА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.

75

Дядо Петър

преди 4 години

Много интересно, че потокът не е към Русия.(И към България не е, колкото да се пънат "великите" ни "управляващи").Сигурно защото и бежанците имат все още глави на раменете си.

74

Ром"с

преди 4 години

Още санкции към Русия,давайте,а след това "що -така пък иначе " правят лошите от Москва.Тези от "Фашингтон и ко" не могат ли да разберат,че номерата им от 20 век няма да минат вече в 21 век и то с Русия.Трябва консенсус да се намери с Русия и Китай,иначе можем и да ловуваме с лъкове -е ако остане някой.

73

House M.D.

преди 4 години

Калкулаторката е пропуснала да уточни от какъв зор червенотухлената ще атакува турски градове.

72

Чебурашка

преди 4 години

Заливането на ЕС с бежанци, неговото отслабване и разбиване е стара путинска мечта. Така, че джуджето няма да се спре пред човешките жертви за да направи м ръсотии на ЕС и на Турция.

71

АТАКИСТ

преди 4 години

Решението е много просто - тия 1 милион дето искат да бягат просто да минат на страната на Асад и да се присъединят към армията му!

70

Анонимен

преди 4 години

Ердо е изпратил над 7000 "сирийци" е Либия, срещу обещания за високо заплащане, и гражданство за тях и семействата им. Такива "бежанци" участваха в разграбване на Сирийски петрол и защитаваха далаверата си с оръжие.В Сирия имаше обявени няколко амнистии, за въоръжени опозиционери. Кой сложил оръжие сложил. Останалите са забъркани до шия в престъпления.И цифрата 4 мил. не съответства на профила на пресичащите границата по посока Европа. Сирийците са по 1/3. Пакистанец, афганец кой ги праща ?