143

Анонимен

преди 4 години

По ниво на жизненият стандарт сега сме наполовина от нивото през 1987 година.Кое е страшното?

142

Анонимен

преди 4 години

"Преди 1989 95% от работещите получаваха заплати" с които можеха да се вземат $3-5.......това е истината ДрОгаре.

141

Анонимен

преди 4 години

През 1988 година България беше на 25 място в света по БВП на човек от населението. Сега сме на опашката.Кое е страшното?

140

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 95% от работещите получаваха заплати отговарящи на 2400-8000 лева сега, а останалите 5% по-високи заплати. Кое е страшното?

139

Анонимен

преди 4 години

Та отново.....да кажа.......Политбюро трябваше да увиснат на стълбовете пред народното събрание за да няма нагли рушофилски типойди.

138

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 година пенсионерите в България имаха пенсии в размер отговарящ на 2000-4000 лева сега. Даже минималните така наречени земеделски пенсии за селяните, които никога не бяха правили пенсионни осигуровки, отговаряха на сегашни 600 лева. Кое е страшното?

137

Анонимен

преди 4 години

Внимавай Ненчев! Ще ти спретнем пак едно дело, че нарушаваш интересите на РСК МиГ.

136

Анонимен

преди 4 години

При комунистите населението на България нарастваше, а при демокрацията бързо намалява. Кое е страшното?

135

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 имаше един момент, когато населението на България надхвърли с 27 хиляди девет милиона човека население. Сега се мълчи колко човека живеят в България, защото милиони избягаха от демокрацията и пазарната икономика в България.

134

Анонимен

преди 4 години

Ами страшно ще е. Няма да може да се изпълни планът за унищожаване на българите.

133

Анонимен

преди 4 години

"България имаше 9 милиона население".......само в твоето бълнуване каскет.

132

Анонимен

преди 4 години

При комунистите България имаше 9 милиона население, а демократите само за броени години направиха в България да живеят 4 милиона, а още 3 милиона да завинаги избягали в чужбина, а всеки избягъл е многохилядна загуба за България. Заради тези 3 милиона избягали България всеки месец губи поне по 3 милиарда евро, т.е. поне по 36 милиарда евро загуба на година.

131

Анонимен

преди 4 години

Краварофилството и русофобството са тежки психически заболяваноя.

130

Анонимен

преди 4 години

Ами страшно ще е. Ще трябва престъпниците да спрат далаверите и да отговарят за престъпленията си. Как няма да е страшно.

129

Соц.реализъм

преди 4 години

До 1990 г: имахме работещи индустрия и селско стопанство. Сега ги няма. Имахме пазари не само в СИВ, които сега загубихме. Беше създадена пенсионна система по немски модел, а преди това нямаше с изключение на малък пенсионен фонд за малка част от хората, който става част от новата пенсионна система осигурила пенсии за всички. Изчезна безработицата. Нямаше мизерстващи като сега. Престъпността намаля много. България стана нормална европейска държава, сега не сме.

128

КОИ КОМУНИСТИ?

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ СЪЗДАДОХА НОВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 09.09.1944 ГОД., КАТО ПРЕВЪРНАХА БЕДНАТА И ИЗОСТАНАЛА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВА В ПРОСПЕРИРАЩА В ИКОНОМИЧЕСКО И ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ СТРАНА. ПАРТИЙЦИТЕ ОТ БКП, ВЛЯЛИ СЕ В РЕДОВЕТЕ НА СДС И ГЕРБ, СЪСИПАХА И ИКОНОМИКАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА И МОРАЛА И ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАХА. БАЙ ТОШО, БЕШЕ НЕОБРАЗОВАН,НО БЕШЕ ДЪРЖАВНИК. ПАЗВАНТИНЪТ МУ КОМУНИСТ БОКО ОТ БАНКЯ, СИ ОСТАНА ПРОСТА, АЛЧНА И КРИМИНАЛНА МУТРА.ТАКИВА КАТО НЕГО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ

127

Че какво им е

преди 4 години

Сградният фонд 90% е построен при "комунистите, 100% от язовирите и ел централите, 80% от фабриките и заводите и т,н, Още дори не е откраднато всичко построено от комунистите!

126

Ф.С.В.

преди 4 години

Чудя се- кога Черепахов ще почне да праща килъри към БГ- все пак той е в Дубай свободен и с милиарди -а може и да търка талончета и сам на себе си да си дава наградите) Мафията стана голяма за България и почнаха да се изяждат взаимно- Ясно е кой дестабилизира държавата! А бо-клуците чакат да мине медиината сензация и да влизат отново- но в пъти повече от преди! Италианците защо не кажат Италианската мафия с кой министър от Бг прави бизнес? Държавата се "клати" от бо-клуци винетки и скандали

125

Анонимен

преди 4 години

До хахахахаНяма нужда комунистите да унищожават БГ. Вие се справяте добре.

124

Наблюдател

преди 4 години

Факт.