145

Анонимен

преди 4 години

Като им гледам настроението,смеха и селфитата,то си беше чист празник за петолъчките!

144

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБеропитеците и подръжниците им на хранилка така и не могат да проумеят, че са вредни за държавата и трябва да се задоволят с окраденото до сега защото от догодина ОАЕ ще ги зове с пълна сила.

143

ВСъщност

преди 4 години

народа сме зад Бойко. Тъй че, г-н Президент, извинете се и работете за народа, а не за една определена червена партия. Президентът трябва да е политически неутрален. Нашият за съжаление не е.

142

Анонимен

преди 4 години

Вчерашния ден за червените беше празник,а за българите помен за Апостола!

141

Анонимен

преди 4 години

Борисов заранта се поклони,положи цветя,а вечерта по търлъци пред телевизора им гледа сеира на червените пиявици!

140

Анонимен

преди 4 години

Народа иска Ушанко да каже нещо по темата за гешефтите с ДеситУ!!! А не да словоблудства и да се гаври с националните ни светини!

139

Анонимен

преди 4 години

Буков защо се опитва да прави номерца на Бойко Борисов?!Веднага на площада да каже на хората, че вече няма!

138

Мен

преди 4 години

Снощи на мероприятието имаше около стотина платени викачи, които съсипаха възпоменанието! Няма доказателства КОЙ ги е организирал, но който и да е бил, със сигурност е по-голям *** и от тях!!! Жалко за паметта на Левски!

137

Анонимен

преди 4 години

Мръсен, грозен, русоробски бок. лук е Ушатият ***! Заслужава да бъде изгонен в посока Сибир при неговите благодетели.... ПреЦедента е толкова велик ***, че няма епитет с който да бъде наречен, така *** отсега натам-да не го наричаме никак.

136

Оффффф!

преди 4 години

До До 125И какво прави ГЕРБ? Оправя бакиите на БСП, дето ги забъркаха в цялата държава. През 2013-2014, за 14 месеца направиха толкова зулуми, че още с десетилетия ще влачим последствията от фалита на КТБ и спирането на Южен поток. А от предишните им управления да не споменавам!А тоя Льольо - пРезидента, на тоя свят ден събрал стотина ***, да прави циркове на паметника на Левски.

135

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Какво извининие бе,само затвор и нароеден съд за герберунгелите ,никаква милост към американските продажници!Ти ги плюеш те извинения искат ,болна работа!

134

Анонимен

преди 4 години

За червените няма помени,панихиди,традиции,вяра! Те имат петолъчки на челото и на гроба!

133

президент и морал?!

преди 4 години

За това трябва да има морал

132

Р. Овч

преди 4 години

Радев, ти ако поведеш хората от затвора ще имаш 100% агитка от недоволни от властта.

131

Анонимен

преди 4 години

Вчера видяхме на какво са способни другарите и другарките! Празниците им ги помним!

130

Анонимен

преди 4 години

Не президента,народа ви освирка,бокови ***.Май не схващате,че ви идва края,а?

129

безпартиен

преди 4 години

Не им се връзвайте - всички са от БКП.

128

До 125

преди 4 години

Щото ако Левски беше видял герб и какво правят с държавата, щеше да подскача от радост. Да си против герб, не значи, че автоматично си русофил. Евтина тактика в коментарите от платените гербаджии. Аз напълно подкрепям ген. Радев в опита му да бутне най-вредното българомразещо управление в историята ни. Но това не значи нищо друго. Прозират ви жалките опити от километри. И 5-годишен ще се сети

127

Анонимен

преди 4 години

На нашия , няма ли кой да му каже,че на такъв ден като вчерашния българския народ по традиция прави помен и се отслужва панихида! Или поне тази част от народа, които са православни. И не уйдисва да прави партийно мероприятие този ден!

126

------------

преди 4 години

Да не мислите че на *** им пука за Левски или за какво се е борил. Власт да има да може да живеят като богове на гърба на поробения народ. Най-лесно се краде народ който е свикнал да е роб затова след освобождението не се допуска развитие за българите.