241

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ ЗА БСП!

240

Ще им дръпне килимче

преди 4 години

Черкезина и Бялата златка правилно отпадат,но защо допускат шанс за Тескере Войводата - та паспорти продаваха,та се напиваха,та с пищови се шматкаха.Чудя се Валерко черкезина и Магарешки къде ще се прилепят да празитират? Слави ще дръпне разочаровани и от патреотарците,и от Магарешки ,и от ГЕРБ.

239

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ Е ПЪРВА СИЛА! ГЕРБ Е С ЕС И САЩ! АНТИАМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА НЯМА БЪДЕЩЕ В БЪЛГАРИЯ!

238

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ НЕ Е ПЪРВА СИЛА

237

Анонимен

преди 4 години

Те сега НФСБ-то ше започне да се отърква о некой други другарЕ. Барабар с Марешки и сие...мое стане заварката, че пак да се гушкат в кацата.

236

Анонимен

преди 4 години

Всички гербери в затвора ,мам-ка им!!

235

Опаа

преди 4 години

Първа сила...?! Отзад напред ли...?! Е па бива!

234

бай Пешо

преди 4 години

бесепето ако не си купят гласове повече от 10% не могат да вземат

233

Въпрос

преди 4 години

"В оценката за работата на президента се отчита лека ерозия, без това да довежда до безпрецедентно ниски нива на подкрепа."Защо няма числа за подкрепата на президента, а са го извъртяли по такъв безпрецедентен начин - " не довежда до БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО НИСКИ НИВА"...Не бяха ли 65% одобрение?

232

Анонимен

преди 4 години

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ДА ИМА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОГРАМА, КАКВИ СА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАМЕРЕНИЯ, КОЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЛИДЕР, КОЙ ФИНАНСИРА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОГРАМА И КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА И АКО ГИ НЯМА ВСЕ ОЩЕ ИЗЛЕЗЛИ И СТИГНАЛИ ДО БГ ИЗБИРАТЕЛ ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С НАЙ ВАЖНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ, КАК БГ ИЗБИРАТЕЛ Е ИЗЯВИЛ ГОТОВНОСТ ДА ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ- МНОГО СТРАННИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ В БГ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ. ЗА МЕН ТОВА Е ЕВТИНА РЕКЛАМА, КОЯТО МЕ ПОГНУСЯВА.

231

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 241Не си прав...........гробаджиите, при едни ЧЕСТНИ ИЗБОРИ няма да вземат не 20% , а даже 12%!!!! Не си въобразявай, че някой ДОБРОВОЛНО гласува за тия гробокопачи!!! Там са само подлизурковци, които треперят за заплатите си, защото са некадърни и НИКОЙ няма да ги вземе на работа ако гроб падне от власт! КАЛИНКИ НИКОЙ НЕ ОБИЧА!!!!

230

Анонимен

преди 4 години

Единственото хубаво от тая новина е че патериците на ГЕРБ като СДС и ОП ще изпаднат. Но вероятно ще бъдат заменени с други като Слави и ДБ.

229

Анонимен

преди 4 години

Тея същите е до ВРМЕ казваха, че ГЕРБ я вземе 20%, я не.

228

Анонимен

преди 4 години

Наказателният вот ... А впрочем - какъв им е обсега на проучването? Защото повечето са 100 случайни човека в понеделник *** обяд в кафене до СУ - все стидентчета, все на по 20-25 ...

227

Анонимен

преди 4 години

Преди две седмици, Трифонов имаше под 1.7%, преди седмица нямаше шанс, преси 3 дена моооожеше и да влезе, днес е сигурен със 7.1%, мина ДПСту и птериците ... че той до месец ще е на кантар с ГЕРБ бе?

226

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са далече от 51 % освен ако Слави, ДПС и Да Турция не ги подкрепят. ОП изчезват и това е добре.

225

Трой

преди 4 години

А НФСБ то нещо се губи нали е патриотична партия. Те май не разбраха че никой не им вярва толкова са патриоти че нарада и той

224

пияница мистик

преди 4 години

Само 2% пред БСП ?!? ХМ? Я да ги видим тези "Тренд" какви са. Аха, ето:Между 2011 г. и 2016 г. работи като политолог в социологическа агенция Галъп интернешънъл. В същия период се присъединява към института Иван Хаджийски и става участник в ежемесечните вътрешно и външнополитически анализи на института заедно с проф. Петър-Емил Митев, социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев и политолозите Първан Симеонов и Борис Попиванов. През юни 2016 г. съосновава изследователски център Тренд

223

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е първа комунистическа сила по корупция, кражби, вдигане на данъци, тровене на хората, обезлюдяване на България и унищожаване на страната, продажба на националния химн. С една дума са първи по извършване на ГЕНОЦИД над Българския народ от когото и друг да е бил по нашите земи.

222

House M.D.

преди 4 години

1. Невероятно е, че след купонната система на карловската луканка, все още има хора, готови да гласуват за Безбожната Сатаниска Партия.2. Невероятно е, че след като Глинка /пасивния любовник на Пепи/ осъди еднолично на смърт диабетиците от днес за утре, все още има хора, готови да гласуват за Демонична България.3. Невероятно е признанието, че прокуратурата е акционерно дружество.