148

Анонимен

преди 4 години

Много рано ми се струва да се говори, колко ще събере партията на Слави. Слави трябва да изкара кандидат-депутати, за да им видим биографиите. Трябва да каже, ако не събере 51 процента с кого ще прави коалиция - с БСп или Герб, али ще го играе "вечна опозиция" неговите проценти ще намалеят, ще му се наложи да прави компромиси.

147

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiНе е така,питай Костов,чукали са му по масата американците и са му заповядали да унищожи държавния бизнес и заводите,планът Ран Ът не е случайност.

146

Ти да видиш..

преди 4 години

До Vasiliki 140 Малиии , много си зле приятел.И ти си зле като България след 45 г. социалистически възход. Така се възходихме , че се чудим къде да се денем.Страх ме е от Нинова.Жената е много зле.Също като Слави.

145

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ти виж къде отиват парите,защото не отиват за България,а в чужбина.Проследи пътя на парите и ще разбереш защо сме най-бедната страна в България,погледни кои ни командват,орабват и пак ще разбереш защо пенсиите са по 100 евро и българския бизнес в страната е убит!

144

Vasiliki

преди 4 години

До 127Ти отричаш факта. Колко и как са ни дотирали руснаците е отделен въпрос, но факта си остава, че Бг беше 4-та икономика. Да, резнаха дотациите. И СССР разтури соц. блока, за да не дотира Източна Европа,а не че соц.блока е фалирали. Така е. Но след като спряха кранчето защо нашите сами си фалираха предприятията? Сами си унищожи ха селското стопанство... Изобщо сами със собствените си ръце българите си унищожихме държавата. Всичко, което имахме, бяхме постигнали го унищожихме.

143

Анонимен

преди 4 години

През 70-те години разполага с 300 модерни за времето си бойни самолетиАха, затова плановете бяха авиацията ни да издържи ден-два, а цялата армия - три дни, докато дойдат да ни спасяват. Тигър на Балканите, ей.

142

Анонимен

преди 4 години

до 144 Партията му е " ИМА такъв народ", бе изпростял ! ))))

141

Анонимен

преди 4 години

назначените подставени български бинесмениПогледни биографиите на тези хора, виж им покровителите и ми кажи на кой връзките не водят все към ДС и Политбюро.

140

Анонимен

преди 4 години

Vasiliki,Баща ми работи дълги години в един от заводите на "Балканкар". Искрено ти пожелавам да работиш на подобно място и при подобни условия, да гониш Тойота, след 2-3 години работа ще те питам как си :) За химията не ти пожелавам, все пак не съм толкова жесток.За гърците не знам, само ще ти дам жокер, че кльоновете по границата бяха от нашата страна.

139

Слави паша

преди 4 години

Логото -печат с надпис "Няма такъв народ" е като султански указ с печат.Ага Слави защо се срамиш да се наречш БЪЛГАРИН!!!

138

Пенсионер

преди 4 години

Глупости. Слави го чака съдбата на Бареков.Вярно сме глупави , ама чак толкоз !

137

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе ми говори за назначените подставени български бинесмени,които служат реално на чужбина и запада,а не на България,те получиха всичко - да! Но не и българските предприемачи и бинесмени. Сега удрят по Божков,който също е български бизнесмен.Гешев съди и чуждия олигарх Прокопиев,ама няма да го осъди,защото има гръб в америка,където отиват парите от дейността му в България!Само прах в очите.

136

Анонимен

преди 4 години

до 149 Че кое не вярваш? Дългия си е комунист..харесва Нинова, Гоце,Съсела, харесва ЦСКА...комунист си е. Остава да кажеш че е седесар..дето Мавъра искаше да го унищожи навремето.

135

Vasiliki

преди 4 години

По времето на соца Бг е сред световните лидери по производство на кари. Балканкар достига по натури, обеми и експорт на електро и мотокари американската "Кларк" и японската "Тойота"! През 70-те години разполага с 300 модерни за времето си бойни самолети.Разполага с ракети да носят ядрен заряд. Бг е на първо място по износ на тютюн. Бг химията-осигуряване 20% от постъплението на Западна валута. А до коментиращия за казармата:- В Гърция има наборна служба. Или те не са демократи като българите?

134

Анонимен

преди 4 години

А бяха приятели допреди 10 години.Слави приятел с комунист с партийна книжка в джоба? Не вярвам.

133

Анонимен

преди 4 години

И кой ни унищожи икономиката? Не бяха ли едни хора, дето след 1989 г. от деца на партийни величия станаха първи деморкати, после си нароиха фирми и взеха да точат държавните предприятия? И не заради друго, ами защото повелята беше властта да си остане в същите ръце, както преди?

132

F5

преди 4 години

Българино, мрази из-родите съсипващи страната ни и този свят, вярвайки в омразата си!Магнитите на тиквата привличат да идват нови и нови из-роди, но ще им се види края, тъмница е, нищо не се вижда, нищо не се чува! Вярвайте в омразата си!

131

teo

преди 4 години

Славе, трябва наречеш своята партия "Има такъв народ/ИТН/" в "И тъй нататък/ИТН/"!!! Това действа ПО-ОРИГИНАЛНО И С ДОБРО БЪДЕЩЕ!!!

130

Анонимен

преди 4 години

Славии,пари,ама на Кукув ден!

129

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрез соца освен руските пазари,където продавахме много стока,продавахме и на азиатския, африканския и много други пазари и нямаше да потънем,но ни унищожиха умишлено икономиката,заводите,селското стопанство,банката и източиха всички пари от държавата,за да не можем да стъпим на крака си,а всички пари да минават през техните банки,мутрите дори дребните бизнеси рекетираха,мачкаха и така на българите не им бе дадена възможността да развиват бизнес,просто бяхме смазани отвсякъде.