35

Анонимен

преди 4 години

"Нямаме официална информация дали Васил Божков е освободен. В тези страни няма практика да се задържат милиардери. Вземат им се паспортите. Учудващо е, ако е бил задържан, но това не влияе на екстрадицията, заяви главният прокурор на страната Иван Гешев пред "Нова тв"."========================Да екстрадираш заподозрян, който дори не е задържан, ми се струва..... Много хитро :)

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя пак дрънка без да има нещо черно на бяло. Дали знаят какво и как да го свършат ще си проличи когато има някой в дрънголника всико преди това си е чист PR.

33

цоциалист

преди 4 години

Верно е, че ревахме за Кьовеши, но то беше така за парлама. Сега като ни дойде на главата разбрахме, че е лошо

32

Анонимен

преди 4 години

"Прокуратурата знае какво трябва да свърши."Да завърши право?

31

аз-ът

преди 4 години

Гешев, ако прокуратурата знаеше, какво трябва да направи Божков ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ДА МУ СЕ ПОЗВОЛИ ДА СТИГНЕ до ОАЕ. В ръцете ви беше, изпуснахте го.Бегай от тука...

30

до 9

преди 4 години

Ти нали не допускаш, че Суджука ще сложи по- умен човек от него на отговорен пост?!На Борисов му трябват ***, послушковци, които да ги командва.

29

Анонимен

преди 4 години

до 26 Ами еврофондовете окончателно ще ни ги спрат другата година. Другата година има избори. Тиквата пада от власт взима си милиардите и дим да го няма от България, а без еврофондове и с 25 милиарда заем направен от Тиквата ще е катастрофално за следващите управляващи. Иначе С милиарди от еврофондове и бай Санди Винкела от село може да управлява.

28

bolbov

преди 4 години

Другари Гешев , молим се дано и ти не си правиш вятър на устата,защото сме на път да ти повярваме. Напред Другарю Гешев смачкай тази алчна и безскрупулна пасмина и местните хора ще застанат зад теб.

27

Анонимен

преди 4 години

Обмириса ли русофили

26

Анонимен

преди 4 години

а не докосваш слугите бизнесмени на чужди държави, които реално ограбват държаватаКОито "реално" я ограбват? Абе и ти си прав, нашите наистина ограбват "нереално" :)

25

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Значи ония сълзи на позитанци, когато рИваха за Кьовеши... - са били крокодилски, както винаги...

24

Анонимен

преди 4 години

Милиционера с Каскета - новия идол на Простолюдието.Старият Боко Тиквата доста се поизтърка ...

23

Анонимен

преди 4 години

Битува нормативен хаус, сътворен от политици със съмнителни умствени възможности и нисък морал. Трябва много да внимаваме кого избираме да ни управлява!

22

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако иска да се връща Божков... - в страната има достатъчно активи да покрие загубите, че и отгоре... - браво Гешев - след седем години ще бъдеш Премиер...

21

Анонимен

преди 4 години

Герберастите, няма да се успокоят, докато не откраднат всичко.

20

Анонимен

преди 4 години

Ти удряш по българските бизнесмени,а не докосваш слугите бизнесмени на чужди държави, които реално ограбват държавата!Защо не осъдите и консултантите,които са грабили пари?Къде отиват парите от поръчки,защото те не влизат в България!

19

Анонимен

преди 4 години

Каскета е изключително ограничен индивид. Говори точно като милиционер - сякаш чете по устав.По- прoст и от Тиквата!

18

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Шумкарите въстанаха срещу Гешев... - познайте каква е причината...

17

АТАКИСТ

преди 4 години

НЕКА ГЕШЕВ РАЗСЛЕДВА КОЙ ИЗНАСЯ(КРАДЕ) ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ!!!КОЙ Е ПОДПИСАЛ КОНЦЕСИЯТА???ЗАЩО САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС В ПАРЛАМЕНТА?БОЙКО ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ЗАСПАЛ,ИЛИ НАИСТИНА СПИ,ДОКАТО ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ???

16

Юрист

преди 4 години

"Той призова "политиците да не си правят вятър на устата" и да направят необходимите промени в закона, така че да има наказани за приватизицята"Това е абсолютно възмутително изявление! Промени на закони със задна дата, така че да се носи наказателна отговорност?На нищо не са ги научили тия в милиционерския ПУЦ !