399

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия също е член на НАТО ,бе па.пуняк!

398

Анонимен

преди 4 години

Така на гърба на Путин се падна да оправя кривите краставици на пияндурника Елцин. Той не искаше да се намесва в Донбас и накрая генералитета го застави да помогне на руснаците в Донбас. Когато бандеровците в Одеса изгориха над 40 руснаци в Дома на профсъюзите, американски екперти коментираха, че ако това се беше случило с американски граждани, американският президент не би търпял и би действал много твърдо.

397

Анонимен

преди 4 години

Русия вече не може да се ежи на България защото ще получи много секс от Големия черен брат.

396

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоИска ви се да смажете Русия,Германия и след това Европа,ами не щем да следваме вашите варварски завоевателни планове!

395

Анонимен

преди 4 години

До НОМЕР2Русия може да е враг за теб лично,но никога не е била враг на България,цялото население в България има дружелюбни чувства към Русия,а за българите руснаците са братя!Никога България не е била по-свободна и невисима,както в периода,когато СССР съществуваше.

394

Зозо

преди 4 години

Ние сме верен съюзник на Германия и ще получим дивиденти - Македония. Германия сега си възстановява Вермахта. *** ревът на умрело!!! :)))))))))))))))))))

393

Да, като Бойко

преди 4 години

си събуе гащите както го прави на САЩ. Ще помогнем на НАТО, като предизвикаме Русия да си изсипе малко от бомбите над София, накрая ще го духат на дядо Иван!

392

Анонимен

преди 4 години

На мен моралът и вижданията ми за света и как трябва да се живее не ми позволяват да участвам във война срещу Русия!!! Това ще ми е и отговорът ако ме мобилизират!Ако, обаче се организира подразделение за изтребване на МС, НС и прочая *** по министерствата ни - съм първа пушка! Там съвестта, военната ми подготовка и моралът ми няма да ми попречат да резна гръцмула на някой държавен тър.тей.А по въпроса за турция (въпр.506). Имаш грешка! За една нощ с един бърз марш-наскок ще ни превземат...

391

До506

преди 4 години

Ами точно затова не искат хората, защото нали виждат нато колко може да защити Гърция от Турция или с натото Македония как учи албански вече

390

Анонимен

преди 4 години

Ами да нападнат натовска държава.И да видим какво ще стане.

389

НОМЕР2

преди 4 години

Тъй като Русия е враг 1 НА БЪЛГАРИЯ, ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВСЕКИ ПОВОД ДА ГИ БИЕМ! Докато РФ се свие до нормалните си граници-Московия! Ако сме на страната на доброто трябва да разрушим Империята на злото и да освободим народите на РФ от робство, включително и братята българи, наследници на Волжка България!Да се повтори отново 3 март 1918г!

388

аноним

преди 4 години

МОЖЕ, АКО МИНИСТЪР Е ШКЕМБЕ ВОЙВОДА , ПРИ НЕГО АРМИЯТА ПРИЛИ4А НА РЕТРО МУЗЕЙ.

387

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ

386

Анонимен

преди 4 години

Но ако турците ни погнат ще искаме помощ от нато нали!?Защото ще ни пометат за *** дни.Но ние да изпълним задълженията си без значение срещу кого - неееее.*** все иска да мине метър.

385

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБорисов ще падне,той вече е болен,явно не им е угодил с нещо и са го имплантирали и го контролират дистанционно,могат да му причинят всичко с лъчение,включително и болка,болест,смърт,той е на дистанционно,аз изпитвам огромно съжаление към него.Импланта се крава с изстрел от всякави предмети,все едно ви е ухапал комар.

384

АК-47

преди 4 години

Българи срещу Русия и руснаци??? Тези луди ли са , че питат? Няма как да стане. Освен паситата, росковците и кремчетата няма кой да тръгне...

383

Sichtpunkt

преди 4 години

От коя европейска държава има войски в Украйна? И кой поддържа сепаратистите в Домбас. И защо имаше толкова срещи на нормандската четворка по проблемите в Украйна?

382

Анонимен

преди 4 години

Ако слушаме мислите на червенопитеците... И Борисов отдавна, не трябваше да приемиер. Уви реалността е друга смешковции.

381

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktТвоята лъжлива пропаганда ни кара още повече да намразим лицемерния запад,такова клане,зверства и убийства на украинци направиха,че се отвратих от тях!Украинците чакаха с надежда Русия да им помогне,но Русия не се намеси,за да не стане световна война,а сега преписват злодействата си,които сами извършиха западняците, на Русия,с Русия си измиват ръцете,което ме отвращава още повече от тяхната политика и лъжлива пропаганда!

380

Анонимен

преди 4 години

До 495 АнонименТой е на твърда дрога