368

ССС

преди 4 години

Мутра и финанси ??? Мутрата внася отпадъци , реже горите , изнася златото !!!

367

Анонимен

преди 4 години

До economix1/2 курс е една смешка и няма никаква пазарна стойност. Беше толкова преди 22 години, когато имаше някакъв пазар и беше 1 евро = 1950 лева на Виденов, Сега след 22 години само заемите между фирми са над 100 милиарда лева, външен дълг 35 милиарда евро, цени на имоти, фирми и тн. и т.н. и няма как да е 1/2 курс. Ако се юрнат всички да купуват в евро, продават имоти, продават злато и т.н. реалният курс ще се срине доста под 1 евро = 2лева защото всички ще купуват евро.

366

2964

преди 4 години

Няма как държава с евро да е по-зле от нас, защото нямат управление от калинки.

365

Гневен

преди 4 години

Бай,сега сме най-зле в Европа, а като приемем еврото ще станем още по-зле... тогава не мога да те мисля.

364

SS

преди 4 години

Превърнаха България в Територия без народ , икономика и собствена валута !!! Посетете Чехия , Словения и сравнете с България !!!

363

F5

преди 4 години

ССС , българите не избират тиквата , но той *** на изборите с холивудски технологии!

362

F5

преди 4 години

пр,оста т,иква е това!

361

ССС

преди 4 години

Гробарите увеличиха данъци , вода ,ток , тол такси , храни и др!!! Българите избягаха от България и още търпят Тиквата ???

360

Скептик

преди 4 години

Наистина смятам Борисов за неадекватен, но мисля че трябва да се хванем за еврото, за да не ни натресат някой ден долара.

359

ХХХ

преди 4 години

Няма по-бедна държава в Европа и Африка признание на Боко Харам!!! България е разграбена и 2 мил.българи са в чужбина и еврото не е спасение !!!

358

Трандафор Босев

преди 4 години

Тоа, тутманик "живее" на друга планета! За него всички сме ***! Искам ГРОБ да продължава, все така безпардонно, да ни обяснява как всичко е цветя и рози, а всичко лошо е фалшива новина, измислена от враговете на народа! Бавно(за жалост), но сигурно, вървят към естествения си край! Ще се сгромолясат от собствената си "тежест" (простотия и алчност)!

357

F5

преди 4 години

А каква беше тая просттоттия в опакованите храни да има Солиан в предозирани количества , който е строго забранен за бременни и подрастващи, и за възрастни е много вреден и е повече химическо оръжие отколкото медикамент!

356

ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ

преди 4 години

К'ВО, К'ВО КАЗА? НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА ПО-ЗЛЕ ОТ НАС. ЩОТО КАТО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ЩЕ ИЗПРЕВАРИМ ПОЛША, ЧЕХИЯ, А МОЖЕ БИ И АЛБАНИЯ, ЗА РУМЪНИЯ И СЪРБИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ. ТОЯ Е НАИСТИНА БЕЗУМНО Т'Ъ'П! И АКО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ЩЕ ПОТЕКАТ ЕДНИ РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО, МОЖЕ БИ БОКО ЩЕ СПРЕ ДА КРАДЕ И НАРОДЪТ ТАКА ЩЕ СЕ ЗАМОГНЕ И КАТО ХУКНЕ Я КЪМ БАЛИ, Я КЪМ КАНАРИТЕ С ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ С ЕВРО, ЧЕ НЕ МОЖ ГО СПРЯ. И КЪДЕ ПАК СЕ НАКАТА БАНКЯНСКИЯ МИШОК-ДА СЕ СНИМА И ПРЕГРЪЩА С ТИЯ,КОИТО ГО ПРЕЗИРАТ ШУТА БЪЛГАРСКИ ОТ БАНКЯ.

355

до Тиквата

преди 4 години

Прави си, но не заради еврото, а защото няма държава с такова безм.озъчно управление

354

Екскурзиант

преди 4 години

Ба хти ше бека!

353

economix

преди 4 години

Никой българин няма интерес от различен курс от сегашния, освен спекулантите и подобни къpлeжи. Евро/лев 1/2 . Това е реалния курс към момента и мисля и в бъдеще. Всичко друго е нереално и няма смисъл. Даже курса е подценен. Тука пишат някои сякаш знаят точното количество напечатани левове. Официално срещу 1 лев в БНБ стоят приблизително 50 евроцента. Освен ако всички по веригата лъжат като разпрани, което е малко вероятно, защото винаги има и нормален елемент в една верига ,а не само откачалки.

352

Анонимен

преди 4 години

каза ли си го няма държава да е по зле от нас наи накрая една истина да чуя всеки в даден момент се изпуска човешко е

351

Анонимен

преди 4 години

Китайски юани са по-изгодни предвид бъдещето и че Китай ще стане най-голямата икономика в света. Трябва широка дискусия и референдум народа да реши.

350

Анонимен

преди 4 години

Има условие за приемането на еврото- доходите да достигнат поне 70% от европейските. Това ББ защо го забравя?

349

Анонимен

преди 4 години

2009 г. показа и че когато еврото се обезцени към златото страната може да фалира както Гърция, Испания и Италия. Натрупаха огромни външни дългове в евра които като не могат да напечатат, няма как да върнат и само ще трупат нови дългове и накрая еврозоната ще се срути.