63

Krom

преди 4 години

До *** - хайде да се върнеш в училище! не Удобряваш. Одобряваш. Семантиката и правописа ти, са като мнението ти. На изнервен комунист. В тази връзка и ника ти приляга. А че Радев е сянка на Нинова, това и дечицата виждат. Ако "НАТО-вския" офицер Радев си измие челото ще му лъсне и сърпа и ***. В заключение за него - от всяко дърво *** не става. Пристрастието и фуражката не прощават.

62

Бойко Борисов

преди 4 години

Плевнелиев не е никакво магаре. Надценил съм го. Той е една глупава мисирка като журналистките и го пращам по телевизиите да прави бля-блъ-блъ-блъ. Така ви разсейва и пречи да се концентрирате върху важните неща.

61

Анонимен

преди 4 години

Забавно е как с няколко точни думи Президента докара до истерия шайката.

60

F5

преди 4 години

Дейвид Духовни е водачът на касапския холивуд

59

Анонимен

преди 4 години

радка големи схеми намества *** прокурора е печен излови го

58

Анонимен

преди 4 години

Радев е Ябълката на раздора, а не Президент на България !По този начин той роботи за руските интереси и затова е най-голямата опасност за националната сигурност.

57

Велински

преди 4 години

А за вилата му точно на брега на морето кога Гешев? Преди да се влезнат в парламента НФСБ направиха за нея предаване по СКАТ ,а сега и ония ментак мълчи като се докопа до власт.

56

Анонимен

преди 4 години

Имам чувстото че плевнята се е сдушил с томо биклето.

55

Анонимен

преди 4 години

Роденият да пълзи никога няма да полети !Този като беше послушен си изкара со кротце и благо .Сега раздава акъл , за да налива масло в огъня на шайката .

54

Анонимен

преди 4 години

Тази фекалия откъде изплува от канала?Щом ще говори за Радев нека обясни следното - па закон прокуратурата, щом чуе гласа на Президента/Радев - моментално трябва да спре да записва, да свали слушалките и да изтрие записа. Вместо Това те са пазили записа цяла година, за да го ударят в този момент. Гешев и Цацаров трябва да ги съдят за държавна измяна. Къде е Плевневлиев, за да коментира този казус.

53

Анонимен

преди 4 години

В нормална демократична държава, думите "свалям доверието си от правителството", произнесени от Президента на страната означават, че упавляващите са длъжни в рамките на часове да подадат Оставка.Това правило не важи за наглите ояли се диктатори-слънца, а лакейте им се развихрят в тяхна защита.

52

Мишо

преди 4 години

До До МишоКакто виждате аз не подкрепям една или друга политическа партия. Според мен всички те са едни и същи. Просто си играят на играта "ти гониш"!Това, което искам да кажа, е че е престъпление да се погазват интересите на държавата, а това е вече ежедневие! За съжаление всички наши политици се продават! Разлика има само във сумите.

51

Анонимен

преди 4 години

Росалионе, нали щеше да громиш руснаците в Донбас, за да спасиш света от руската "агресия"? Айде заминавай и загини джендърски, че са се отървем от теб?

50

Анонимен

преди 4 години

Дойде ли БСП на власт ще избият поне 30% от населението на страната, както направиха в месеците след 1944 г. Отсега точат ножовете и сипят заплахи срещу българите!

49

Анонимен

преди 4 години

Бе Днес.бг, знаете, че този е нередовен, защо му се подигравате всеки път като го публикувате? Нямате ли някаква човештина към болните хора или парите са преди всичко?

48

Трагедия

преди 4 години

Плевнелиев е прима мисирката на Боко.

47

тоя пък

преди 4 години

Ти пък на кого беше бе?Като мантра повтарят, че не е обединител на нацията. И как смятате кой колко подкрепа има, ако е по рейтинг значи е Радев, така че е повече обединител от Плевнелиев.Иначе Роско обедини почти всички българи в омразата си към него. Като един безгръбначен фигурант на шайката.

46

Tangra

преди 4 години

Плевнелиев още ме е срам, след всяко негово изказване.И той да си извади парите от дюшека, че и той е голям бизнесмен.

45

Котьо

преди 4 години

Това помаче където беше президент е показател на нивото, на което се намира страната ни. Щом като утаечен материал като този и пожарникаря могат да бъдат президент и Мин. председател. За бавноразвиващият Цвъко даже не коментирам.

44

Анонимен

преди 4 години

разкриха му на самальотчика продажните схеми и почна да му пречи правителството