41

Анонимен

преди 4 години

е щом ще ми цензурирате мненията (които нямат нищо обидно в тях), аз ще спра да ви чета медията... довиждане fake news!

40

DivockХампарцомян

преди 4 години

Колкото повече говори Плевнелиев толкова поврче вдига акциите на Радев. Не се научиха нашите политици, че са нелицеприятни и никой не иска да ги слуша. Нинова сега ще изравни нещата и двата тумора ще продължат да си подхвърлят топката.

39

Анонимен

преди 4 години

И вие ли виждате джафкащ пикинез на снимката или грешката е само в моя екран?

38

Ром"с

преди 4 години

Не може да бъде този човек толкова *** ,не може да сме имали такъв ......президент,не ми се вярва ,че Той-Роско не получава пари от някоя НПО на САЩ за да плещелеви глупост след глупост!

37

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно точен както винаги!!

36

Анонимен

преди 4 години

Супер противняк, безгръбначен слагач

35

Един

преди 4 години

Гербавите така и не разбраха, че всеки път като активизират Плевнелиев, наливат вода в мелницата на Радев. Гербави, какво точно очаквате да се случи, като изкарвате президента с най-нисък рейтинг в българската история, да плювa срещу президентът с най-висок рейтинг?

34

До РПГ 7

преди 4 години

Ми то отдявна има народен съд

33

а бе,мърльо

преди 4 години

Добър или лош Радев е действащ президент!Ти кой си,да те пита човек,и кой те тика все отпред да си ръсиш глупотевините!?!***!

32

Прачет

преди 4 години

Тоя за малко да превземе Русия с двата катера и безмоторния самолет. Добре, че го озаптиха, че щяхме да останем в историята с безпрецедентна варварщина и геноцид върху руския народ

31

Анонимен

преди 4 години

Корупцията в България е проказа. Която започна още през 90-те години с помощите от царевица, храна и какво ли още не от Америка. Със спонсорирането на нефелни политици. С подкрепата на националните предатели на България от САЩ!Вие ни докарахте дотук. Сега се правите на много принципни! Вземайте си *** и се омитайте!"

30

Анонимен

преди 4 години

Този е бил най смешният и послушен президент в историята ни и е голям мишок и сега плюе по сегашния президент за да не му неговия бизнес.

29

Анонимен

преди 4 години

Честно казано се съмнявам, че Росен Плевнелиев може да съзре адекватно каквото и да било ...

28

Анонимен

преди 4 години

Елена Гунчева:"На практика точно САЩ подкрепят продажното ни българоубийствено правителство. САЩ се бъркат активно във вътрешната ни и външна политика. Сега, колкото и да се опитвате да замажете гафа, че ще ни променяте Конституцията, няма да мине. Не сме чак толкова *** и помним какво казахте. Усещането за колония става все по-силно. А всички се опитват да ни накарат да гледаме на САЩ като на Големия бял брат. Не ми харесва!

27

Анонимен

преди 4 години

Това е като филмът "Добрият, лошият и злият." Радев е добрият,Бойко е лошият и Плевнеалиев е злият.

26

Анонимен

преди 4 години

А ти къде тръгна да се навираш между генералите?

25

ГЕНЕРАЛЪТ Е ЕДИН

преди 4 години

Това е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. Всички други самозванци, като ТИКВАТА да се разжалват. ТИКВАТА си получи пагоните лично от ДОГАН с мълчаливото съгласие на мишока Станишев. Последният не е ходил войник, а ДОГАН не знам може да е бил в КЕЧА. ТИКВАТА последното му валидно звание е СТ. ЛЕЙТЕНАНТ от запаса на МВР

24

V

преди 4 години

Тоя още е във филма .Аве кво стана с незаконната вила на тоя .Там дето никой няма право да строи и само с много подкупи има само една вила ??? Прокурора ще се бори ли с корупцията или ще си ходи ???

23

Хахаха

преди 4 години

Това за американската хунта изкърти всички мивки

22

АМЕРИКАНСКИЯТ ПУДЕЛ

преди 4 години

да си се прибира на топло и скрито под леглото на синоптичката