53

Анонимен

преди 4 години

А днес, а утре и така се минат 30 години и вече е късно.

52

Анонимен

преди 4 години

Добре е второто дете да се роди преди 25 годишна възраст на майката и преди 30 години на бащата. Ня знам сега какво чакат. Станат на 40-50 и вместо да се оглеждат за бacтyн, започват тепърва да се оглеждат за първо дете!!!

51

Елемаг

преди 4 години

Да продължа,важното е да сме в аутосорсинга да правим кариера.Да си разхождам Джак ръсела и с моя уЙкендите я да сме на Велинград,я в къща за гости по Троянско,че да се тагнем,колко сме успели.Задължително през 1 година да хванем промо за карнавала във Венеция.После задължително снимкас ръка на "Виктори" от Рила по клинче,все едно се е качвала пешком,ама не споменава ,че са я качили джиповете....Кариера да има!!!Съдомиялна и всичко.Шкода октавия комби,па нейния да гледа мачовете...Продължение?

50

Анонимен

преди 4 години

Ми то всяка вечер на дискотеката или по барове, поркаш, пушиш и си тръгваш с непознат да те оправя. И като станеш на 40 - Ама аз защо не мога да имам деца?

49

Пст

преди 4 години

Дали ще имаш деца или не е лично решение. Никой не може да държи сметка, че не населяваш някаква територия. Ако искам ще гледам куче, ако искам крокодил.

48

Даката

преди 4 години

Българите пият, пушат като комини, голяма част са на опиати. Правят безразборен секс и за десерт всяка втора жена е абортирала поне веднъж, тоес убила е собственото си дете.Каквото посее човек това и ще пожъне.Бог пак много ви търпи!

47

Анонимен

преди 4 години

То от новите ваксини и в Африка започнаха да имат репродуктивни проблеми. А може би това е целта. Пътят към ада е постлан с добри намерения.

46

Анонимен

преди 4 години

И сега к'во праим? Пропагандата ви е ИЗВЪН КОНТРОЛПовечето не иксат да се занимават с жени/момичета - пиявивици или "кОбри". Женат и се размонажават за НАСДЛЕСТВО И ПОРТОФЕЙЛ. После защо "нацията" е 80%!!!Близко е до отговора.Сам и това ще по целия свят може да лепнете ЕТИКЕТА "МОДА-САМОТНИЦИ", но се легендите!БЕЗПЛАТНИ РОБИ ДА СЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТОРАТЪТ НА 80-те %!Сори не е мой проблема.

45

Асансьора

преди 4 години

Е как ще раждат, все налитат на бой ако някой ги погледне ... Една ме шамароса вчера в асансьора. Влизаме заедно в асансьора, тя знойна мадама с голям балкон и деколте. Аз омаян-замаян се загледах, а тя изнервено "Е няма ли да натиснете вече де?". И тогава нещата се объркаха и излязоха извън контрол!

44

gf hf mf :>

преди 4 години

Измениха се разбиранията за ролята на жената. Сега вече трябва да е силна, независима. А феминизмът, хилядите видове полове, хомосексуализма и при двата пола като нов тренд разказаха играта на всички развити икономики. Деца се раждат вече само в Африка, Близкия изток, Азия и Латинска америка. Скоро ще ни претопят, защото никой не иска да ражда...

43

Анонимен

преди 4 години

Докато децата бяха малки имахме рибки, котки, куче, но след като пораснаха, нито деца, нито рибки, нито котки, нито куче. Добре, че бяхме доста млади, когато се родиха децата. Не знам как раждат и гледат деца вече одъртяли на по над 30-35 години?

42

Анонимен

преди 4 години

Жени с други ценности. Желанието за семейство и дете е след кариера, екскурзии, пластични операции, мечти за богати мъже за задоволяване на битовизми , а годините минават...Как да забременее и износи здраво дете на 35-40г.??? Но нали процедурите за изкуствено оплождане се поемат от касата...всички доволни!

41

???

преди 4 години

За какво са ни деца? Важното е да има банани и тоалетна хартия. Така живеем вече 30 години. Защо чак сега след 30 години закъснение, се сещат, че има проблем с децата?

40

Анонимен

преди 4 години

Половината ми познати предпочитат да отглеждат цветя, кучета, но не и деца. Когато цветята увехнат и кучетата умрат и те са минали вече 40 години, тогава се замислят за деца, но вече е късно.

39

Анонимен

преди 4 години

Преди 15 години в София , на 25 години, бях от най-младите пациентки на моя гинеколог. Човекът се оплакваше, че идват на по 40 години и очакват всичко да е ок. А имаше и случай жена на 27 години, настояваше да роди секцио в седмия месец, да не и се развали фигурата....Времена и нрави

38

анонимен

преди 4 години

Моля педофилът от форума да се засече от съответните служби и да се провери какво представлява. А по темата - достатъчно са едно - две деца, в противен случай следва изчерпване на ресурси, затрупване със сметища, горене на пластмаси и др. както дефакто е у нас, неслучайно нерядко не може да се диша вече в по-големите градове. Накрая ще затрием планетата и затова, най-правилния път е средния.........

37

Анонимен

преди 4 години

Раждат на по 35г, какво очакваш .. а онези от Столюпиново са баби на 35 и нямат проблеми ...Важното е да си разхождат кученцата и да ходят на екскурзии. Онзи ден заговорих една която седна до мен в кафето, напълно приятелски и нищо намекващи ...за 0,1 секундасе превърна в принцесата на Бруней и все едно разговаря с прислуга, то едни чупки, едни преструвки едни драми ... няма такъв смях. Къде са нормалните момичета?

36

пецата

преди 4 години

Точния коментар е на номер 18, явно като трият коментарите и се разместват

35

Анонимен

преди 4 години

Да, средата и храната не помагат с нищо, но не са и малко случаите, в които лекарите бутат за процедури без основателна причина. Моят случай също е такъв - неуточнен стерилитет (демек всичко е в норма ама за 3г не забременявам), и докато ме набутат в програма за стумилация и тн забременях. Но настройката ми беше, че са печалбари и не може на нормални изследвания да ми лепят етикети и да бутат за процедури. Много жени обаче се дамгосват и като се срине психиката вече съвсем нямат шанс.

34

дедо Ташунко

преди 4 години

Това е вече световен проблем, нищо чудно да е саморегулация на природата. Човекът затри планетата за по-малко от 100 години. Вероятно това е отговорът на природните сили.