14

Анонимен

преди 4 години

Чудят се вече по какви параграфи да го делят това население. Разделяй и владей в пълна сила...

13

За

преди 4 години

пушачите само мор! В една Турция даже и на спирките е забранено да се пуши. Колкото и да се дърпат забраните вече се налагат във все повече страни и за все повече места. Необратимо е! Докато бъдат наврени в кочините си. Там да пушат!

12

Българина

преди 4 години

По високи здравни осигуровки за пушачите, след като никой не е доказал, че е полезно да гълташ пушек

11

Анонимен

преди 4 години

Вижте само каква нова глупост измислиха, за да отклонят вниманието от разтърсващите кризи с бо к л ук а и водата, с инфлацията, с новите цени на газа.

10

Обективно

преди 4 години

Няма как да са продуктивни колкото един непушач тия смърдели и затова моля да не се обиждат, когато компенсират непушачите за съвестното им отношение към работата.

9

Анонимен

преди 4 години

Следва който и болни бъбреци и ходи до тоалетна повече пъти, намаляване на отпуската

8

Това,

преди 4 години

няма как да стане, щото в една фирма ако има 30 човека непушачи, кой работодател ще иска да плаща допълнителна отпуска на всичките. По-справедливо е да се намали отпуската на пушачите. Пък като не им харесва - молбата и да ходят да работят за себе си.

7

Анонимен

преди 4 години

Слабаков ще напусне ли се европарламента в несъгласие в политиката на ВМРО или ше си намали заплатата и отпуската заради новия закон

6

Анонимен

преди 4 години

1. Дебелаците ще ги изследват ли дали са болни или просто се тъпчат? Ако е последното, значи пак е порок - по малко отпуск.2. Фейсбукстване в работно време - пристрастяване към социални мрежи - порок, по-малко отпуск.3. Ходене до тоалетна често и за дълго - лош хранителен режим - порок, по-малко отпуск.4. Провеждане на лични телефонни разговори в работно време - по-малко отпуск.5. Разговори с колегите - разсейване - порок, по-малко отпуск.6. Цъкане на телефон - порок.Наклонена плоскост.

5

Анонимен

преди 4 години

Винаги хората , които се занимават с профсъюзна дейност са недоучили и мързеливи. Поредната глупост е с отпуската на непушачите. Това са допълнителни стимули и работодателя ще прецени дали има нужда от такива.

4

ostavime

преди 4 години

Не, не е дискриминация. Всички знаем, че пушачите си "крадат" минутки постоянно, като излизат пред офисите, фабриките, магазините и т.н., за да дръпнат по цигарка.

3

Бурма в глава

преди 4 години

Бг работодателя не дава пари, а вие искате допълнително отпуска :))))

2

ИСТИНАТА

преди 4 години

А повече отпуска за НЕпиячите? Защото има много хора, които пият на работа и извън нея

1

Анонимен

преди 4 години

Това не е дискриминация, а откровена глупост.