56

Анонимен

преди 4 години

По случая с изнудване и заплахи към собствениците на Ефбет се говори от два месеца, но под сурдинка, с почти никаква медийна прозрачност. Основните медии, избягват разгласяването на случая.

55

Анонимен

преди 4 години

не национализация а ЗАБРАНА на хазарта в България.

54

Анонимен

преди 4 години

Какво сега, този Божков ще изнудва държавата с този отбор ли? Аз съм левскар, но не приемам държавата да се съобразява с шайка гологлави ултраси. Тези лотарии съсипват психиката на мнозина, да ги закриват. Ако Левски оцелее, добре, ако не се справи, пак добре. Не може да се дотира вреден за обществото частен бизнес с презумпцията, че някакъв футболен клуб ще остане без спонсор. Нито съм съгласен държавата да дотира който и да е отбор.

53

АнонимеН

преди 4 години

КАКТО ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ ТУК НАПИСА ВЧЕРА: ИЗТОЧВАЧИТЕ ПРАМОД МИТАЛ И ВАЛЕНТИН ЗАХАРИЕВ ДЕТО ОСМУКАХА ЕДИНЯ КРЕМИКОВЦИ ДРУГИЯ ОЛОВНО ЦИНКОВИЯ КОМБИНАТ СА ДАЛЕЧ ПО-МАЛКИ ИЗТОЧВАЧИ ОТ БОЖКОВ!!!БОЖКОВ УСПЯВА ТАКА ДА ИЗТОЧИ ДРУЖЕСТВАТА, ЧЕ НИЩО НЕ ОСТАВА ПО СТЕНИТЕ НА СГРАДИТЕ КОИТО ВЕЧЕ СА ЗАЛОЖЕНИ!!! ЧЕ ДАЖЕ УСПЯВА ДА ПРЕХВЪРЛИ И СТЕНИТЕ НА СГРАДИТЕ ТА РЕАЛНО СЕДИ САМО ВЪЗДУХ СРЕЩУ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ДРУЖЕСТВАТА МУ!

52

Анонимен

преди 4 години

".....частните лотарии плащат сериозно занижена държавна такса в сравнение с държавния тотализатор, в резултат на което бюджетът е пропуснал да събере около 250 млн. лв. за последните пет години. Сигналът е подаден от бившите съдружници на Васил Божков в хазарта братя Найденови, които в момента са в тежък конфликт с бизнесмена.""Това се случва по нареждане от най-високо място, т.е. "с половин уста", комисията признава, че Бойко е подарил на Черепа 250 милиона лева."

51

Левскар

преди 4 години

Досега са закриляли Божков и са си затваряли очите. Вс е било законно. Сега бил получил доклада !!! Синхронизирано с напъните на Валери. Работата смърди ужасно и левскарите това на Боко няма да му го простим. Защо просто не променят закона и направят данъците по големи и Божков да си плаща повече но и са има за Левски, но тогава няма са има за отчитане към управляващите.Кой ще ни е сега собственик ??? Дебелянов ли? Или самия Доган?

50

1-2

преди 4 години

Спонсорството е доброволен акт. Надвил си човек на масрафа и иска да Подпомага някаква кауза!!! Ако му върви бизнеса продължва, но бива и се отказва. Неговите добри намерения бе бива да се обвързват с очаквания за ползи, а ако има ползи то той разумно и отговорно може да се възползва от тях!! Дали Реал и Ливърпул биха занимавали с частни пробл краля и кралицата??Левски избирайте си достойни Спонсори

49

Анонимен

преди 4 години

Господи,защо тоя не се метна от 3 етаж на МС,а прекрасното момче Виктор от Русе.Защото *** нямат чувства,а само уста.

48

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ПРОДУКТИТЕ НА ТОТАЛИТАРИЗМА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГоненията срещу евроатлантици свършват зле за извършителя

46

Анонимен

преди 4 години

Четох,че този Божков е заплашвал някакви хора с убийство,негови съдружници или конкуренти,не си спомням точно.

45

Анонимен

преди 4 години

"България" ЕТ помага на всеки хахаха с подкрепата на евросредства.

44

Анонимен

преди 4 години

До До 42"ДЪРЖАВАТА" ТРЯБВА ДА СЕ МЕСИ НАВСЯКЪДЕ ЗА ДА ИМА ОСНОВАНИЕ ДА УСВОЯВА ПАРИ ОТ ЕВРОПА.

43

Анонимен

преди 4 години

Какво е това толериране на бг олигарсите? Милиони невнесени данъци, после рев - защо? Защо се всема 10% данък от минималните заплати, а богатите крадат ли крадат? СЪД за тези депутати, които умишлено са работили против държавата с предлагането на този закон!

42

До 42

преди 4 години

Да,държавата направо да ни сложи данък Левски.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДържавата трябва да помогне за да има основание Борисов да поиска пари от ЕС.

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКОГАТО ДЪРЖАВАТА СТАНЕ ЧАСТНА ТОВА Е МНОГО ЛОШО.

39

АнонимеН

преди 4 години

БОЖКОВ ИЗТОЧИ ПУБЛИЧНО ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД И ПОСЛЕ ЗАЯВИ АМИ ДРУЖЕСТВОТО Е ЗЛЕ!! АМИ ЗЛЕ ЩЕ Е КАТО ГО ИЗТОЧИ ПУБЛИЧНО!!!!СЛЕД КАТО ГО КУПИ БОЖКОВ ПРОДАДЕ ЦЕННИТЕ ИГРАЧИ ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИЕТО И С ТОВА ИЗТОЧИ И ЛЕВСКИ КОЙТО Е ВЪВ ФАЛИТНО СЪСТОЯНИЕ НА КОЕТО БОЖКОВ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ПОМОГНА А НАВРЕДИ!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БОЖКОВ Е ВЪВ ЛЕВСКИ ТОЛКОВА ПО-НЕСПАСЯЕМО ЩЕ СТАВА ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ!!!ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ С ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА НО ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО АКО ИЗТОЧВАЧА БОЖКОВ СЕ МАХНЕ!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че харесвам Ф.К. Левски, мисля че парите на мафията не водят до нищо хубаво във футбола.Трябва да се намери друг начин за издръжката на клуба. Държавата също може да помогне.

37

еха

преди 4 години

Черепа е една гнусна разлигавена мутричка която си живуркаше преспокойно и се правеше на бизнесмен. Да си се оправят помежду си. Може и да се изколят ако искат, ще спечелят само Офците.