51

Мангасарян

преди 4 години

Наиии ша гласувамиии за Славитуъу лото мнооо яки гьобециио свираат от ***. Коко банд

50

Анонимен

преди 4 години

Най-големия!

49

Анонимен

преди 4 години

пенсия, гледай си кабеларката че и там нещата не вървят и не се занимавай с глупости... тръгнал да се мери с милиардите на Лойко, Дебелян и Доган... ти си едно чалгаджийче селско и си налягай парцалите вместо да скачаш.

48

Анонимен

преди 4 години

Ти ли си народа , мултимилионер алчен!

47

Анонимен

преди 4 години

остави държавата, почна народа. Забранете да има в името на партията думите има и няма, че този да миряса

46

Готин

преди 4 години

Да регистрира ,,НЕМА ТЕКАВА ПАРТИА,,! То бива да си ***, ама да се самоубиеш с глупаво име си е уникално. Квото беше, беше! Който се усере в началото е извън играта!😂

45

въпрос

преди 4 години

кой е тоя слави та ни занимавате с него?!

44

Варна

преди 4 години

До ГеоргиНяма брат и това е трагичното.Не че българина е ***, както сме свикнали да казваме, но няма достойни хора и партии с които да се припознаят а това е страшно.ГЕРБ не струват и на всеки нормален човек му е ясно това.Българина стига да реши ще ги свали от власт, обаче не вижда заместител.

43

Анонимен

преди 4 години

Слави ше има успех, защото 90 % от българите са като него- ***,,,аци, арогантни, неуки, винаги някой друг им е виновен и винаги те са прави, не търпят чуждо мнение и т.н

42

Сократис

преди 4 години

А за обида на Върховния касационен съд, ще му се потърси ли съдебна отговорност? Решението на тази институция не се коментира и обсъжда! Той, който е тръгнал да става депупат и законодател, не уважава Съдебните институции...Един циркаджия-Сидеров, си отиде и ще има достоен заместник в простотиите...

41

ДртПрч

преди 4 години

България е правова държава. Решенията на съда се уважават. Точка.

40

gf hf mf :>

преди 4 години

Интересното е, че въпреки мръсния въздух, безводието, тонове чужди боклу.ци, отровна храна никой не излиза да сваля правителството. Значи никой не вижда алтернатива в сегашните партии? А след регистрацията на тази на Слави, ако продължи кризата в страната, дали щесвалят Борисов 3 за да гласуват за Слави? Ако ли не значи агонията ще продължава. :)

39

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО СЛАВИ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ,А ИЗЕДНИЦИТЕ ТРЕПЕРЯТ ТО Е ЯСНО!!!

38

Георги

преди 4 години

От всички коментари почти няма нито един да е настроен положително за някаква промяна. Само мърморещи и критикуващи. Жалко ако това са останалите хора в БГ.

37

Анонимен

преди 4 години

..... тука има, тука нема обаче искам да съм при големите пари в политиката. И Светльо хиподилски беше така

36

Анонимен

преди 4 години

До ФактПочтеност+толерастия=страхливост!

35

по-прост

преди 4 години

До ЦиркаджияА най-простите-за Герб!

34

Факт

преди 4 години

Явно ти е кофти опаковката бе, Слави. Що не вземеш да я смениш?Съдържанието няма да го коментирам - всеки с перверзията си, но явно трябва да се спазват благоприличие и законите на страната. Щом съдът казва, че така не е позволено, почтените хора не коментират, а се съобразяват.

33

Факт

преди 4 години

Аз доколкото разбирам, проблемът не е в името бе, Слави!Проблемът, е че националният флаг е в логото на партията.

32

Анонимен

преди 4 години

Ще му регистрират партията и ще му гледат сейра как ще се сгромоляса с гръм и трясък. Ще изкара един мандат в парламента, понеже за него ще гласуват хората търсещи вечно Месия и после като Бареков, Жорж Ганчев, Царя и много други ще е аут. Ще си прекара старините в Канал 3 или някоя подобна телевизия. Ама като незнаеш къде ти е мястото е така.