10

Смеххх

преди 4 години

За какви чуждестранни инвестиции говори, като от както е ГЕРБ на власт са намалели 20 пъти за последните 10 години. Прираста на икономиката се дължи на емигрантите, които избягаха от мафията на ГЕРБ и пращат пари на роднините си. Бойко обиколи десетки държави и не привлече нито един инвеститор, това е Некадърност.

9

браво

преди 4 години

Изкара едно десетилетие, дано изкара още едно и 2030 ще му мислим с кого ще го сменяме.

8

Анонимен

преди 4 години

Борисов и морал, пфу.....

7

Анонимен

преди 4 години

Много добра беше , почти нямаше месец без грандиозен гаф на Герб. Повтаря си една и съща мантра навсякъде , където иде за БВП без изобщо да си има идея , за какво говори. Простака прочел 15 страници от том на Винету. Дано доживот ви управлява , както е в Северна Корея. *** народ не заслужава добър живот.

6

Анонимен

преди 4 години

К'ви грешки, бе Тиквата? Нали на вас само *** са ви виновни, а вие сте безгрешни?

5

Не сме омаяни

преди 4 години

За да преведа сладките приказки от политически език на човешки, ще цитирам отново мой бивш съученик и изтормозен строителен предприемач: "Ако някой си въобразява, че ще прави бизнес в България, без да целува мазната космата *** на ГЕРБ, бързо да тича в църквата и да целува иконата на Св. Николай Чудотворец. Защото ще има голяма нужда от чудо." Да ви е честито и през новата година все същото както през старата.

4

Анонимен

преди 4 години

Думите на Радев бяха в пъти по-смислени, казаха се важни неща, а не само хвалби и празни обещания. Да сме живи и здрави всички, честита 2020г.

3

факт

преди 4 години

Заспивам и се събуждам с днес а, и бойко борисов е винаги в последните новини. Черен човек, черна душа. Такава мъдрост има в народната памет, невъзможно е да я изтриете като нежелан коментар. Защото белите българи винаги са страдали и са мразели ***, които злоупотребяват с власт. Също и: дай власт на индиец и гледай сеир..

2

Анонимен

преди 4 години

Само снимки и тупане в гърдите, а оставиха цял град без вода да бедстват зимата след 4 годишно управление на ГЕРБ и изчакаха новия кмет на БСП да встъпи на власт, за да обявят проблема, а дотогава си траеха. Честита да ние новата година, ама не знам какво ще й е новото като ГЕРБ си карат постарому.

1

Анонимен

преди 4 години

Е това е политик, не като ония червен *** Радев