63

Ехххххх

преди 4 години

Ако Костов беше още премиер , сега щяха да ни сравняват с Австрия и Швейцария.Вместо да въздишаме по Румъния ( която тогава си мечтаеше за наще успехи ) но лакомията ни затри.

62

Анонимен

преди 4 години

Бръснарят на Путин го бръсне и пита:- Владимир Владимирович, какво стана в Сирия?Путин мълчи.- Владимир Владимирович, какво стана с Украйна?Мълчи.- Какво стана със санкциите?Мълчи.Свършил. На излизане личния бодигард го "натиснал":- Ти к'во си заразпитвал шефа? Много си любопитен!- Въобще не съм! Шефът, като чуе въпроса и му се опъва кожата. По-лесно се бръсне!

61

Факт

преди 4 години

Велик Президент на братска Русия и лидер на свободния свят...

60

Ха-ха

преди 4 години

След още десетина години може и да се оттегли на заслужен отдих.

59

Анонимен

преди 4 години

Горките руснаци, 20 години мизерия заради управлението на Путин! Толкова потенциал има по тези земи, но е загубен заради този престъпник. Пожелавам на руснаците Путин далеч от властта след 2020

58

Анонимен

преди 4 години

Голяма икономическа сила друг път. БВП е със 150 милиарда по-малко от този на Италия, сравним с този на Испания. Военен бюджет 4 пъти по-малък от този на Китай и 10 пъти по-малък от този на САЩ. Голяма сила, няма що.

57

До 66

преди 4 години

Военна сила да. Икономическа не мога да се съглася. Ресурси да.

56

Анонимен

преди 4 години

До 57Да верно винаги побеждава и историята го доказа с разпада на СССРто,а скоро и на Руската федерация!А в силно рекламираната Велика Отечествена,Великата държава даде 30млн. жертви близо 3пъти повече от Германия която воюва с целият свят европейският континент,че даже и в Африка!

55

Анонимен

преди 4 години

Путин е като Хитлер.Ще издигне Русия.Но не е луд да въвлича Русия в силовивойни.Войните му ще са икономически.

54

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в свеат и в същото време над 50 милиона американци гладуват.

53

Мдааа

преди 4 години

Добре върна им самочувстието! Направи оръжия! Но БВП е колкото на Испания! (Номинален). Така не се става супер сила. Ало са така, ще продължат да бъдат суровинен придатък на Китай! За съжаление защото и Руснаците не харесват Китайците.

52

Актуално днес

преди 4 години

"Силата на руския народ не е в неговата численост или организираност. Силата на руския народ е в способността да ражда личности с мащаба на Сталин. По своите политически и военни качества Сталин далече превъзхожда и Чърчил, и Рузвелт. Той е единственият световен политик, достоен за уважение. Нашата задача е - да раздробим руския народ така, че да стане невъзможно появяването на личности с мащаба на Сталин".Адолф Хитлер

51

Загрижен за Русия

преди 4 години

Добре си бяха Руснаците при Горбачов и Елцин, които пуснаха американците да вършеят в Русия като че ли им е бащиния, но за зла участ дойде Путин и започна да прави злини за Русия. Ох, много съм загрижен за Русия, какво ще правят при Путин, няма ли да им дойде отново един Елцин да се оправят!

50

българин

преди 4 години

вън крадлвите хахоли от България и сега от къде ще крадете газ

49

Анонимен

преди 4 години

Историята доказа, че Русия винаги побеждава. Русия е велика страна.

48

Анонимен

преди 4 години

И какво добро е направил за Русия Владимир Владимирович?Едно Голямо нищо!За 20 години богатите на ресурси държави дръпнаха на светлинни години пред Рассия!Справка:Градовете от ОАЕ,Дубай и Абу Даби , малкитр петролни държавици Катар,Бахрейн и Кувейт се измениха неимоверно много!Почти същото се отнася и за ред друг държави които нямат богатствата на Рассия!

47

Анонимен

преди 4 години

Западняците и в кръвта си ненавиждат и презират Русия, не само върхушката, ами и обикновените хора. А Горбачов колкото и да го критикуват има голямата заслуга, че без него руснаците никога нямаше да разберат този факт, и още щяха да си мислят, че могат да бъдат приятели и партньори за Запада. За Запада Русия и страни като България са плячка и никога няма да бъдат приятели.

46

Анонимен

преди 4 години

Путин е пред пенсия. Каквото било, било. А проблема на авторитарните режими е, че един от следващите рано или късно *** вентилатора. Историята го е доказала. Русия не я чака нищо добро. Така както масовият убиец башар асад разсипа собствената си страна за да запази власт.

45

Анонимен

преди 4 години

Сталин провали 20те години проекта ЕС1 като обяви, че няма да има световна революция ами ще строят социализъм само в СССР. Втори път Сталин провали ЕС1 когато САЩ и Англия опитаха с Хитлер да завладеят Русия през ВСВ. И за трети път Русия в лицето на Путин проваля плановете на световните глобалисти и финансовата олигархия. Западът винаги ще мрази Русия, защото Русия има свобсвена идентичност и култура и отказва да приеме глобалистките идеи.

44

Анонимен

преди 4 години

Русия сама избира каква ще бъде, ние нямаме този лукс.