108

Анонимен

преди 4 години

От атлантическия клуб като чуят за Русия им се присир.

107

Анонимен

преди 4 години

Честита зима 2019 г.!

106

Сун Дзъ

преди 4 години

"А най-лошата стратегия е да обсаждаш добре укрепени градове"Сун Дзъ, "Изкуството на войната"

105

Анонимен до така ли

преди 4 години

Най големите предатели в съвременната ни история са тези които ни предадоха на американците. След това предателство България вече не е същата. Гоним 5 милиона население, всичко носещо пари е в ръцете на Канадски, американски еврейски фирми. Същите тези американски приятели ни унищожиха армията нищо добро не е произлязло от сътрудничеството ни със сащ. Спряха ни Белене, Южен поток и други сделки които можеха да носят милиарди на страната. Ей тези които ни продадоха на сащ са предатели.

104

Анонимен

преди 4 години

Русия има наборна армия и такава армия не може да изпратиш да напада други държави. Русия разработва само оръжия за защита, а САЩ харчи трилиони за нападателни оръжия, а бедна България купува за милиарти старите им самолети. САЩ нямат пари, нямат финансов потенциал да се противопоставят на защитата на Русия.

103

Д0 100

преди 4 години

А вие,българофобите ни продадохте на Америка и се продадохте на Америка.Долни предатели,не българи.

102

Анонимен

преди 4 години

Честита зима 2019 г.!

101

Анонимен

преди 4 години

Кой го е страх от Русия? Сигурно такива дето им се привиждат руски войници навсякъде.

100

Анонимен

преди 4 години

Само излизане от ЕС и НАТО и сключване военен и икономически съюз с Русия може да гарантира националната ни сигурност и оцеляване на българската нация.

99

северозапад

преди 4 години

Оставете рашките-ние до къде я докарахме ? Май до под кривата круша ! Цял Перник няма вода пък Боко нищо не чул ? И я по добре да занимаваме народеца с Путин-щото той ни е виновен тъй ами !

98

Анонимен

преди 4 години

То пък Америка не всява страх,дето разби толкова държави и хиляди загинали.Ама чичо Сам нали никога не носи отговорност и винаги е прав.А Путин кого е нападнал,та толкова много му се плашат?Или ги е яд,че се грижи за националната си сигурност?Май е второто.

97

Глупости

преди 4 години

КВО И КОГО Е Е ИЗИГРАЛ ПУТИН , КАТО СПИРАНЕТО НА СП-2 Е ПО НАСТОЯВАНЕ НА САЩ....??!!Я , МАЛКО ПОМИСЛИ С ТАЯ БЕТОННА ЧЕРВЕНА ГЛАВА ,БЕ..ХА,ХА,ХАААААААААА

96

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат 16 пъти по голям военен бюджет от Русия и пак не могат да постигнат военно превъзходство.

95

Анонимен

преди 4 години

Русия е използвана като съвършения бугимен, който е оправдание за съществуването на НАТО.

94

Джулия

преди 4 години

До АнонименАмериканофилът Желев отвори широко вратата на САЩ да ни грабят. Направи си гнусната сделка с червените ***, които набързо се преориентираха и съвместно ни продадоха на янките. Няма сини, няма червени. Всичките са ***. Борисов доразпордава и последните остатъци от оглозганата ни родина. След него няма да има нищо за продан или крадене. И той ще е първия да абдикира от потъващия кораб защото е страхлив като мишка. Тежки времена се задават, *** е, че не можете да го видите.

93

Анонимен

преди 4 години

Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35%. САЩ все повече се деиндустриализира, вече не произвеждат почти нищо. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис, Сан Франциско са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. Ако САЩ не започнат да продават суровини, газ и нефт на ЕС американците ги чака глад и много тежки времена.

92

АнонимеН

преди 4 години

ФАЛШИВИЯ ДЯДО ПУТИН ПАК ПЛАШИ С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ!!!

91

Анонимен

преди 4 години

Путин отново ги изигра с Украйна. САЩ бяха приготвили всичко за да спре газта към Европа, и санкции към Турция и ЕС, и Украйна за да си прокаратте шистовия газ и работата им беше опечена, но Русия отново ги изненада и го остави с пръст в устата. САЩ никога няма да може да продава шистов газ в Европа.

90

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ ИЗПИТВАМ СТРАХ ОТ АЗИАТСКИ ПИЯНИЦИ И ***!

89

Факт

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света и в същото време 50 милиона американци гладуват.