30

Анонимен

преди 4 години

За мене личност на годината е Путин, защото:- освободи Асад от сирийския народ - осигури на руския народ "Рай" след Третата световна война- ще спре доставката на газ през Украйна...ама друг път - според Меркел, излезе "победител" из между тримата дребосъци на срещата в Париж !

29

Анонимен

преди 4 години

Грета не се харесва на много хора, но планетата отива по дяволите.. това е истината..Така, че.. луда или не, моля, подкрепяйте Грета, просто няма друга като нея дето да си дава зор по темата..

28

човек

преди 4 години

Наскоро имаше новина за един кит от корема на който извадили тонове пластмасови отпадъци.Пластмасите в природата се разграждат за столетия, но явно никой не се впечатлява.А температурни рекорди няма. И скоро няма да има.Вместо да насочим усилията си към опазване на природата чиста, ние слушаме (донякъде с гордост?) как сме щели да венераформираме Земята.И се замислям, Илън Мъск бая се е изсилил ако си вярва, че може да направи Марс като Земята!

27

i'm

преди 4 години

Тоя свят став все по-измислен и жалък. Добре, че беше Грета Тунберг, че се свършиха личностите на тоя свят! Порно!

26

Дерибей

преди 4 години

То природата и динозаврите ги е изтребила, пък не вярвам те да са прекалявали с петрола (реално те са станали на петрол, та иронията е пълна). Такива глупости ги ръсят некви *** дето собствената им стая е пълна ***, ама иначе все "човечеството" им е виновно.

25

Анонимен

преди 4 години

Този истеричен малък батал ми е толкова забавен, че няма накъде. Някои от нещата, които казва, са верни, няма спор, ама истериите, в които изпада, са много смешни :)Иначе класацията на сп. Тайм е за влияние, не за това кой колко е добродушен. А Хитлер и Сталин са били влиятелни, това не мисля, че имате как да го оспорите.

24

Анонимен

преди 4 години

странно, мислех че Данаил Кирилов ще изберат...

23

Описание

преди 4 години

Едно дете със Синдром на Аспергер може да говори добре езика, но да среща трудности да води разговор или да бъде прекалено педантично или да разбира всичко, което чува, в буквалния смисъл. В този случай детето може да има:-Забавено развитие на речта-Прекалено официална реч-Трудности с разбирането-Проблеми с буквалните и преносните значения

22

CCCP

преди 4 години

Sys I bez Grata Tunberg, neshtata sa poveche ot zle I da si zatvarjame ochite, ik da kazvanme che e otkachalka - na prirodata ne j puka, ima da si vryshta na chovechestvoto za bezobrazijata mu.Samo deto decata ni shte go otnesat...

21

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах на на конференция едно друго дете (сподвижничка), която и тя не ходи в петък на училище. Голямата цел не е само природата, съвсем открито това индиянче от Ню Мексико говореше против "белите мъже", които само лъжели. Явно кандидат-президентката Кортез ги нахъсва за каузата си. Скоро стават и върли феминистки тия деца - вегани, неяздещи коне по морално-етични причини. Искам си 20ти век обратно. Какъв е смисъла от въздух, като искат ад затрият човечеството. И да си пият хапчетата моля

20

Дерибей

преди 4 години

То и Адолф е бил, знаем - класацията не е за благородие а за обществено влияние... и по точно тоя показател, тая кукла-петрушка дето на Сорос ръката й стърчи от южния край, хич не го заслужава. Щото и сто години да минат, Хитлер и Сталин поне ги знаеш кои са. А тая след пет ще е въпрос с повишена трудност в "Стани Богат".

19

анти

преди 4 години

След Меркел и MeToo, този нелиберален *** защо да не изтпоса и Гретка за човек на година

18

Анонимен

преди 4 години

Ако намерите стари броеве на списание Time, особено преди 1945 г., ще видите, че за човек на годината са избирани и такива персонажи като Адолф Хитлер!

17

Victimized

преди 4 години

"Мъж на годината Адолф Хитлер списание Time 1938г."Човек на годината на Таймс е отдавна компрометиран акт......

16

Анонимен 7

преди 4 години

Тъкмо си търсех тоалетна хартия

15

Синдромът на Асперге

преди 4 години

е психично разстройство от аутистичния спектър, за което са характерни значителни трудности в социалното взаимодействие и невербалното общуване, съпътствани от ограничени и повтарящи се модели на поведение и интереси. Често се наблюдават също физическа несръчност и нетипична употреба на езика. За хората със синдром на Аспергер, е типичен почти маниакален интерес към към дадена област.Синдромът е свързан с по-слабо развита работна памет, липса на внимание и неразвити умения за слухова обработка.

14

Анонимен

преди 4 години

Винаги ще има утре, не по Бонд, дори и да изчезне последният човек на земята. Климатът непрекъснато се променя, а подобни недоучили подрастващи ни учат как да живеем. И си обикалят света с яхта, а ние трябва да спрем да дишаме и да се храним за да им влезем в нормите. Тероризмът премина на следващото ниво. Романът А. Хъксли явно е пророчески

13

Анонимен

преди 4 години

Това психичноболно момиченце докога ще го използват като панаирджийска мечка...

12

Анонимен

преди 4 години

Идиотокрация!

11

Анонимен

преди 4 години

явно шведската здравна каса и тя не е съвсем по реда си, след като душевно боркъни създания са оставени без лечение....