32

АнонимеН

преди 4 години

ВЕЧЕ КАЧИ ДАНЪЦИТЕ ДАНО ГИ КАЧИ С ОЩЕ!!! КОЛКОТО МУ Е ПО-ЗЛЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТОЛКОВА ПО ЗАСЛУЖЕНО ЩЕ СТРАДА ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕИЗБИРА ГЕРБ!

31

хе

преди 4 години

Това не е непопулярна мярка,а кожодерска мярка.Нали щехте да работите,ся пари пак взимате от нас.Хайде работете,защото пари няма.Тази фраза излязла от вас,вече е на народа.Пари нема,работете сега политици и политички.

30

Анонимен

преди 4 години

Невероятно е колко много лъжи за толкова кратко време изговаря Фандъкова !

29

13

преди 4 години

Като запалят печките ще види една мярка. Ще има загинали деца. Вече има 2-3 годишни бебета с бронхити и пневмонии. В саждите от въглищата и дървата, попаднали във въздуха, се развиват зловредни бактерии, които причиняват белодробни инфекции. Някои от тях развиват бронхити и пневмонии. Някои хора са алергични към тези бактерии и умират набързо в болницата, нищо не може да ги спаси. Само че една проста руска учителка откъде да ги знае тези неща, нейния интернет се ползва за фейсбук и ПР.

28

кой ми ср в гащите

преди 4 години

и кой бе *** я избира да управлява 20 години? не са албанците май?

27

:)

преди 4 години

Колите добре, а за тъмнорусите с печките, горящи гуми какво?

26

Виктор

преди 4 години

Очевидно имаме кмет-***.Ще ми вдигне данъка с 40% за моя таралясник, за който сега плащам 20-ина лева (т.е. данъкът ми ще стане 30лв) и... с това въздухът ще стане по-чист. Кмет-***!А мярката, която би свършила работа, също е непопулярна, но е друга - нарича се забрана за движение на автомобили в центъра на града, когато атмосферните условия не позволяват естествено пречистване. Особено през зимните месеци.

25

Анонимен

преди 4 години

Скрий са ***!

24

Край

преди 4 години

Малко идеи:1. разкарай гаражните клетки2. глобявай за куче без повод и за кучешко ако3. разчертай града и кола паркирана извън законното място - паяка и ГЛОБА.4. накарай шопите да си измажат и боядисат фасадите;5. забрани кола без катализатор в града.6.забрани всякакво твърдо гориво в града.7. глобявай за *** изхвърлен извън кофите.8. засили градския транспорт.

23

Анонимен

преди 4 години

Още да вдигат данъците!Едно време махнаха софийското жителство и си ***. Сега който иска на личната му карта да пише софиянец ще си плаща! И детските градини да ги направят по 1000лв/м. Града е пренаселен, трябва му ред и чистота, не хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази несменяема непопулярна кметица? Вие в средновековието ли живеете? Я да я махнете веднага.

21

Край

преди 4 години

Давай Фандъче. Това ти е последен мандат - сега е момента да влезеш в историята. Качвай данъците здраво и въвеждай РЕД в тоя град. Вади кочана с глобите и накарай софянци да спазват законите. Град от 1.5 млн. без ред е джунгла.

20

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се появи пак Бойко и ще каже, няма да вдигаме данъците и ще разпореди пак да се дадат просто печки на пелети на ромите и всичко ще е ок.

19

Тони

преди 4 години

Напълно правилна мярка ! 100% подкрепа за госпожа Фандъкова, най-успешният столичен кмет в историята , майката на София !

18

Анонимен

преди 4 години

А обичащите роми Герб, кога ще започнат да плащат данъци, кога ще им се развалят незаконните колиби и кога ще се спре бясното препускане на каруци из столицата.

17

Анонимен

преди 4 години

Нормално е тези, които замърсяват повече да заплащат повече, но е много показателно, че това беше мярка, която трябваше преди години да се наложи, а това се прави веднага след избори. А какво стана с незаконната цена на билетчето? Как другарката ще връща надвезото?

16

Анонимен

преди 4 години

Герберска стратегия Дай да вдигнем малко данъците ,ако мине номера и народа го преглътне ,после ще вдигнем още и още Една моя клетва само да ви стигне Вие живеете в друг свят беВаща семка

15

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Фандъкова, с данъците съм съгласен, но кой ще санкционира онези диваци дето горят пластмаса и гуми за да се отоплщват.За тях данъците вдигат ли се или ще бъде дискриминация. В крайна сметка те ви избраха.Ромите обичат ГЕРБ

14

Анонимен

преди 4 години

Ако вместо г-жа 30% станеш г-жа 20% ще спестиш на общината много повече пари. Но те разбираме, че така няма да има да плащаш по веригата на горе.

13

Анонимен

преди 4 години

Ето и една популярна мярка - вдигнете заплатите на хората *** такива! Не се наядохте вече, край няма!!!