29

Анонимен

преди 4 години

Каквото повикало, това се обадило. Искаше да фживее в хубава къща, да разполага с много пари, ама и беше малко акълът. Гола дойде, гола си тръгна.

28

Гробокопач

преди 4 години

Ние не бием жените си. Жената е да се люби. Да, ама днешната жена не иска да се люби, тя иска да прави политическа кариера и така да ме оправя;))) И още не е станала голям шеф и като съвсем манечък шеф иска да ме оправя. Е, не става:))) - ни кът голем, ни кът малък, ни кът шеф. Ето това преобразява един кротък и любвеобвилен мъж като мен в дзверо. Щом една жена може да постигне това с мен, ще получи и съответното отношение;)))

27

Яким Вълев Донев

преди 4 години

...... Те пък щото жените , особено пък в "Мутристан" са ... цвете за мирисане! 70 - 80 процента от тях - само им погледнете предизвикателното обличане и поведение в служба , на заведение , на улицата ..... Все едно са "ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ" ...... Една част висят по сайтове за запознанства ... Друга - си търсят богати "ЧИЧКО ПАРИЧКОВЦИ" по заведения и дискотеки ... Трета - Не искат да направят една салата и да сложат една ракия на мъжа си вкъщи .... Повечето са ОМЪЖЕНИ , обаче с ... ЛЮБОВНИЦИ !!!...

26

Анонимен

преди 4 години

Тези статистици имат ли си на идея какво е 1/3 жени в България да се оплакват от тормоз? Това дори и при най-големите *** го няма. Иначе, от друга страна, бракът е доброволен съюз и всеки е в правото си да го напусне, когато пожелае. За съжаление, в България често става така че като човек като избере един път партньор, после е трудно да се откачи от него. Имаше случай, при който жена беше убита от съпруга си на улицата. С какво това се различава от битовите убийства по селата например?

25

Неее

преди 4 години

Имам 15 колежки. Нито една не страда от насилие у дома, нито на работното си място. Тази информация е пълна лъжа.

24

Ала_Бала

преди 4 години

Мръсни лъжи и пропаганда на извратеняците за приемане на най-човеконенавистната идеология - *** идеологият и институциализирането и от Истанбулската конвенция. Не вярвайте на тези гаднари. Мислете с главите си и се осланяйте на здравия си разум!

23

Бла

преди 4 години

Глупости на търкалета бла бла.

22

Анонимен

преди 4 години

Жените искат още власт, разказа винаги е как те са жертвите. Мъжа никога не е жертва нали, като си отворят устите змии, гущери и дракони гонят с тига.ни, точилки и знаят че квото и да правят ще те е срам да кажеш щото мъжкото его е на кантар. Голяма манипулация пак ама жени кво да ги правиш, работата им е да лъжат, нашата е да ги научим малко да са хора поне

21

Айде пак

преди 4 години

Започна се едните срещу другите.Има и жени за трепане, има и мъже, които не заслужават жена да мине покрай тях.За да не се стига до убийства - пътя, чантата и кой откъде е. Най-важното е с кого се събираш да живееш. Има много индикации за човека, ама някои са заслепени, други умишлено избират агресор/може да е мъж, или жена/.Само един елементарен пример: Приятел казваше "може да е ку..а, ама да е красива". Взе си такава и сега си скубе косата. Друга една искаше агресивен тип, щото щял да

20

Ик

преди 4 години

Пореден опит за прокарване на Истанбулската конвенция

19

:-)

преди 4 години

До 12А бе ЛГБТИК активистите сте много загрижени за Истанбулската конвенция. Защо така?

18

АНТИ

преди 4 години

Пият ракия като невидели, бият жените си, а после женките им го връщат, като се измушкат с нЕкой.И може да запалят "бияча" с нЕкоя срамна болест накрая ...

17

Анонимен

преди 4 години

Комунистическите медии в действие,пет години виеха че всяка четвърта била бита,насилвана и други щуротии та чак Та..шако Ерменков се възмути от тия лъжи!!Сега НПО-шките са плучили по-висок хонорар явно и вече е всяка трета,ДОЛНИ ЛЪЖЦИ и тая в студиото говори малоумщини!В къщата в коята живея има три жени и две момичета НИ ЕДНА НЕ Е БИТА,КЪДЕ ГИ ПРАВЯТ ТИЯ ***..ОТСКИ ПСЕВДОСТАТИСТИКИ??В АНТИбългарскияХК!!Айде сик..тир!

16

Картофчо

преди 4 години

Айде стига глупости! Жените се оплаквали от тормоз. Мъжете що не се оплакват, като над половината са гонени от жените я с тиган, я с точилка, я с метла. Ама си траят горките. Защитете мъжете!

15

Анонимен

преди 4 години

Хайде, приемете я тази конвенция! Тя не е равноправие, а е дискриминация!!! Така че запомнете: каквото повикало, такова се обадило! Според мен тя ще има точно обратния ефект и аз лично ще допринеса за това в знак на протест!

14

Драган

преди 4 години

Много изтормозени се изкараха българките ! А това, че въртят по 3-4-*** не го пишете !

13

Анонимен

преди 4 години

със сигурност случаите на психически и физически тормоз от жените към мъжете е в пъти повече просто не се докладва!

12

Анонимен

преди 4 години

Това е подготовка на продажната шайка на Режима Борисов да приемат и анти българската Истанбулска конвеция!

11

Анонимен

преди 4 години

До :-)Е балканския селянин трябва да отупа жената така препразнично ся има време

10

:-)

преди 4 години

Домашното насилие уж расте, а в същото време: " По нейни думи за миналата година са издадени 2953, а до този момент те са около 2300, но се очаква да се повиши броят им до края на годината".