97

Анонимен

преди 4 години

Общото между соца и деморакцията е, че и тогава и сега никой не инвестираше в България. Но при соца България сама със собствени средства си строеше заводите, пътищата и градовете. Във всеки град имаше по няколко завода. България беще сред 30те най-развити страни в света. А сега се моли на чужденци да дойдат да отворят завод да им работи българина евтино, и за 30 години нито един западен капиалист частен или фонд не инвестирал и цент в съвместен бизнес с български фирми, само купуват евтино.

96

Анонимен

преди 4 години

каза бившия член на БКП

95

Анонимен

преди 4 години

При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и хитачи а сега имаме тоалетна харите и банани и самсунг лед форка, кулед форка, пет ка, 8К и колко ти е кеф ка!

94

Анонимен до Тонката

преди 4 години

Тук онова глупаво същество Тонката беше написало че нямало протести по улиците. Глупи хората са смазани от репресиите и диктата който властва в България. Хората се страхуват да не си загубят работата за да не им вземат ипотекирания имот, и за да могат да обслужват кредитите си. Тонка повярвай ми че когато падне Борисов, това ще бъде втория национален празник и все едно са се освободили от някакво робство.

93

Анонимен

преди 4 години

България при социализма построи и изпрати спътник в космоса преди Германия.

92

Анонимен

преди 4 години

При комунизма източните държави бяха на нивото на Западните. Разрухата започна с демокрацията, при демокрацията всичко беше разрушено и изкупено на безценица от деморкатичния добър запад. Сега *** блъскат за Запада, Западтът няма никакъв интерес от развита източна Европа да произвежда и прдава, Западът и сега може да произведе 10 пъти повече, но няма на кой да го продаде, трябват им *** да купуват, а не развити страни.

91

истината боли

преди 4 години

най-голямата Пропаст, дори Черна Дупка на Галактиката, която Комунизмът остави е Бо Тик Вун и разбира се братчед му по партийна книжка Ким Чен Ун. Тръмп като видя, че с Ким удари на камък, сега ще се среща с Бо с надеждата поне за някаква демократизация на Балканите!

90

Анонимен

преди 4 години

Не е добре работата!Махайте го!

89

тонят

преди 4 години

Българи, не ни ли просветна най- накрая, че т.нар. политически идеологии служат само на глобалистите и световният финансов елит, да си създава удобната юридическа и икономическа среда във всяка държава. Ако няма политически идеологии и партии, пак може да има държавна власт, но всеки ще работи в нея за СТРАНАТА си, което не е удобно на световните господари. Добра е била идеята за забраната на политическите партии у нас и преди девети септември, но тогава се е появила късно и в неподходящ момент.

88

Анонимен

преди 4 години

Боже, вземи си вересията която явно има две усти и едно ухо, противно на решението ти да имаме две уши и една уста, за да не говорим много глупости.

87

Анонимен

преди 4 години

До РусияМного глупави съждения.Не била виновна Русия дето 60% още ходят понужда в храстите ами била виновна Турция на която днес и дишаме праха заради руското робство у нас.

86

42

преди 4 години

А Борисовизмът окончателно довърши българската държавност и се превърнахме в едно лигаво и разюздано глобалистично треторазрядно тресавище.

85

Анонимен

преди 4 години

Борисов почва да се прави на десен, значи мирише на избори.

84

Русия

преди 4 години

Бобчо ако не беши комунизма ощи щеши да сиреш на вънка и да са въргаляш в калта. Бибиткуту с Жипката тряа да му е ясно,че Турското МУ робство ни белязва за дълги векове,на което Запада помогна преди 700 лета на турците. Но Буда туй нещу няа как да *** кажи щот господарят МУ Ерсдухан ши *** сдуха. АААААААаллллллаааааах здрави да ти дава.

83

Анонимен

преди 4 години

Цитат от 65-"...Прав е и че пътят е правилен - вижте сърбия-бяха много по напред а сега са тотални мизерници.."-виж сега мало'умнико,ако беше си мълчал нямаше да мога да докажа,че"феновете"на ГЕРБ сте завършени тъ'паци!Защо засягаш Сърбия /Сърбия се изписва с голяма буква да знаеш/,засегни Хърватска,Словения,Босна и Херцеговина,Косово и Черна гора там заплатите са в пъти по-високи от в България и животът там е много по-хубав от в България на тоталната мизерия!Пожарникарска демагогия а ? Ид'иот !

82

Анонимен

преди 4 години

През комунизма къде с бригади безплатно,къде с пари,къде с трудоваци са изградени язовири,ВЕЦове,Атомна централа,хиляди километри далекопроводи и електрификация,железници и пътища,всяко село асфалтирано,с тротоари и нови къщи!Кви ги дрънка тоя немногоумен дето при неговото властване само калинките му си правят и крадат апартаменти,тераси,къщи за гости и си прехвърлят крадени милиарди по сметките докато народа намалява и тъне в нищета!Нагъл пр***ак!

81

Гробокопач

преди 4 години

Истински циркаджия е наш Бойча. Истината, обаче е, че, казаното от него е една психоанализа на неговото съзнание, душевно битие, мислене... Неговата личност е градена пов ремето на социализма и то така, че като майор сам не иска да хвърли собствнеата си червена книжка;))) Наш Бойча сам е съвършената илюстрация на въпиющ тоталитаризъм породен от правото на свободният избор и воля. Как става това? Това става, когато св.избор и воля са слепи! Въпросът не е да дадеш само право на св. воля и избор!

80

Анонимен

преди 4 години

до 88,КПП-тата се чупят от наплива на хората, всеки може да си купи кола когато си иска, каквато си иска. При другарите чакаш за бракма, която по-добре да не беше поръчвал.

79

Анонимен

преди 4 години

до 88,хиляди километри магистрали и пътища, София модернизирана, идват чужди инвеститори да си строят фабриките тука, банките се късат по шевовете от депозити. Другарите за 45 години построиха 150 километра магистрали и десетки заводи, които работеха на загуба, никаква нужда от тях.

78

Анонимен

преди 4 години

Най - добрия Премиер на всички времена в България. Успехите на г-н Борисов ще се учат в учебниците и ще стряскат комунистите-социалиси , а сега вече капиталисти. Жалки сте другари.