56

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Желанието на софиянци се сбъдна - бсп на трето място.

55

Анонимен

преди 4 години

И ПРЕДИ И СЕГА БСП Е МАФИЯ!

54

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че в някои райони ГЕРБ подкрепиха абсолютно провалили се кметове.Например "Слатина" - кметицата водеше на първи тур, само защото вотът се разпиля на първия. Районът е в ужасно състояние като инфраструктура, четири години тази не направи нищо. И на втори тур я отвяха. "Панчарево" - същата работа. Кметът разследван за имотни далавери, джипа му палиха и ГЕРБ пак си го издигнаха. Водеше на първои тур, а на втори беше победен с 61% от единственият независим кандидат, достигнал балотаж.

53

Анонимен

преди 4 години

СОФИЯ, СОФИЯ ПОБЕДИ МАФИЯ АХАХАХА МАЯ МАФИЯТА РЕВЕ НА УМРЯЛО

52

Луд

преди 4 години

Когато една партия е дълго на власт, тя рано или късно ще се износи и ще загуби. Но това не стана и сега, което означава, че много хора виждат в ГЕРБ единствената съществуваща алтернатива за управление. Когато се появи нещо друго, пак ще говорим. Дерзайте социалисти и десни софиянци с леви уклони. На следващите избори-пак. Всички софийски завистници и празни кратуни се обединиха и пак. урец.

51

Анонимен

преди 4 години

След като не можем да направим промени с избори, ще направим промени с други средства.

50

Анонимен

преди 4 години

Малииии риват комунделите на умряло.Неразбрахте ли че с лъжи ,злоба и простотия не се печели.Айде сега започвайте да ривете!

49

Анонимен

преди 4 години

Хахах, 4% разлика в гербавата крепост София (където някога Боко печелеше със 75:25) и тежък провал почти навсякъде в провинцията не е никаква победа, и Борисов много добре го осъзнава!А по-лошото за него е че и ключовия му партньор Карадайъ заговори за Промяна!Положението на ГЕРБ става много тежко

48

Анонимен

преди 4 години

Русофилия и загубофобия за червените ***!

47

Анонимен

преди 4 години

Крият се *** зад уж "независими" - печелят - "подкрепяме ги" , губят - "ааа не , тоя не е наш" . СМЕШНИ СТЕ!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

И кво хората на Бонев на които Дайнов се мазни гласуваха за Фандъкова.Миндя пак не позна че били леви .То кво ли позна ...Сега ще сумти и после ще изтрака пак някоя луда статия ....Резил .

45

Анонимен

преди 4 години

За ГЕРБ най-важна е София, всичко друго е второстепенно. А загубиха 8/10 балотажа за районен кмет, плюс този срещу независимия в Панчарево.

44

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 41 Ами като Фандъково не е вашата кметица , защо не си избрахте вашата кметица ?

43

Анонимен

преди 4 години

Долу лапите от българия комунисти прости! Тъпичко ли ви е?

42

Ф.С.В.

преди 4 години

"Перките" Спечелиха- Честито на софиянци и кандидат софиянци- ще има доста да се спъвате ))аххах скоро ще очнат да ви събарят и панелките-защото парковете свършиха а трябва да се строят небостъргачи за богатите !!ХМ!

41

Анонимен

преди 4 години

Разлика 20 хил гласа?!?!А подкупните есоциологически агенции и вестничета като "24 часа" ни убеждаваха вчера цял ден че ФанДУПКОва води с 10% и повече та няма смисъл да ходим да фласуваме.Мафия (Маджо, Пашата, СИК, ВИС, Доган), ето тези ПАК спечелиха изборите.А простите телета си мислят че Боко-тиквата ги управлява.

40

хаххх

преди 4 години

На какви цинизми се слагат плюсове - това от победителите...

39

хах

преди 4 години

Тези победители много ядосани нещо, в истерия някаква - нали победихте бе, я млъкнете. Дразнят се от някакви такива неща като купени ромски гласове, негласували, трудно постегната победа, отврат на хората от тях...прости нещица

38

АК-47

преди 4 години

В София строителната, имотната, боклукчийската мафии си отдъхнаха. Да им е честито. Да не пропусна и Факултету. Нали искахте промяна, бе, а, хак да ви е същото статукво, кражби и корупция с усмивка...

37

до 41

преди 4 години

Не е нашата, но и кюстендилската интелектуталка не ни е кметицата.