32

Анонимен

преди 4 години

От маалите винаги са гласували антибългарски. Първо, гласуваха за СДС, после за НДСВ, а от 10 години гласуват за ГЕРБ.

31

мак

преди 4 години

Стига с тази София. Вие май продължавате да водите кампания за йф.

30

Иван Иванов

преди 4 години

Игнатов и Бонев : "двамата обаче не са получили нито един ромски глас"Само като прочетох това и ми става ясна статията ха-ха.Е какво , някои е прегледал всички бюлетини и е знаел точно от кой са пуснати. НИТО ЕДИН РОМСКИ ГЛАС. Да го бяхте пропуснали като изречение поне , ама така да го лепнете ха-ха-ха

29

Ую

преди 4 години

До знамТе обичат който им плаща, а парите са във Фандъкова, откраднати от нас.

28

дедо Боре

преди 4 години

До БПФВ Самоков не мякат, те са шопи.

27

Анонимен до Знам

преди 4 години

Знам че си написал голяма глупост, паричките ги раздаваха ГЕРБ но и това не им помогна да спечелят.

26

па то,

преди 4 години

18-30-годишните не са наясно със себе си,та няма как да са наясно с политиката.

25

Член1

преди 4 години

Положението е зле, току що и сДСарите призовават да се гласува за учителката по руски. За какво дясно изобщо си говорим?

24

BAi HOI

преди 4 години

Биби мутрата загуби ли 2-милионната София,Пловдив и Варна вдига кръвното и ще му ходим на свиждане парализиран...както загуби големи градове като Русе,Плевен,Добрич,морския архитектурен резерват Несебър се гътва крадеца безподобен

23

Анонимен

преди 4 години

В едни райони изборите се решават от турците и ДПС печели, а в останалите райони изборите не се решават от българите и ГЕРБ печели.

22

Бау

преди 4 години

Интересно дали са им платили или просто са гласували за този, който знаят и избират познатото.

21

БПФ

преди 4 години

Разбирате ли сега, че мръcницата фъндъкова НИКОГА няма да пипне незаконните ромови свърталища? Кой политик ще е луд да си изгони основния електорат? А че през останалото време между изборите - години ромовете ще ни тровят и тероризират всячески, няма значение - важното е престъпната шайка ГРОБ и мякащата нещастница да останат на власт !!!Не е ли очевидно защо всеки нормален Българин трябваше да гласува срещу тая твар? На зима въздуха като започне да се вижда, да не ревете пак, че се задушавате?

20

ром

преди 4 години

Мачкай Данче, с тебе сме.

19

гербистка-общинарка

преди 4 години

Да бъдем благодарни на дългогодишната политика на интеграция на малцинствата, за това че вече сме един народ и хората са за стабилитета и подкрепят статуквото. Какво като са роми? Ами те са по-умни от мнозинството млади и разбират, че това е пътя напред, да подкрепят ГЕРБ и кметицата Фандъкова. Добре е, че има коой да показва какво да се прави, защото има повече ум от българите. Нека да вземем пример от ромите.

18

Ясно е

преди 4 години

БЪЛГАРИ СПИТЕ ЛИ!!! Айде гласувайте, а не после ама пак ли ... друг ще ви е виновен .. хайде ... нека вдигнем глава ... оледайте се и се замислете вие или друг ще решава....

17

знам

преди 4 години

че Фандъкова е любимка на ромите, затова те гласуват за Манолова. Разбира се срещу парички.

16

Анонимен

преди 4 години

???

15

реалист

преди 4 години

ГЕРБ се очертава като олигархична и ромска партия. Като характеристики наподобява ДПС. Ще видим след седмица дали софиянци ще се събудят или ще продължат да спят под манипулациите и популизма на Мутрата и неговата кукла на конци. Ще видим дали терасигейт, апартаментгейт, Гешев, "наемателя" В. Горанов при Домуса и други ще окажат влияние или съня ще продължи.

14

...

преди 4 години

Значи само заглавието на статията те кара да изпаднеш в истеричен смях! *** после като им разправям, че изборите са нагласени 5 години преди да се проведат, някой хора ме мислят за луд! Еми щом ромите "харесват" фандъкова, та значи направете сметка кой как и защо наглася и купува и продава избори!!! Ей борисов е попил малко от бай Тошо! Щото навремето БКП печелеше със 99% гласове сега малко по малко за фандъкова!!!

13

гербисто-патриот

преди 4 години

Видяхте ли че ромите имат повече акъл от младите булгари и подкрепиха статуквото за да може да се развиваме с евроатлантическите ценности? Видяхте ли? А младите булгари нямат акъл да разберат, че на нас ни требе стабилитет са да се развиваме, както го правихме вече 10г. под управата на ГЕРБ. Само Фандъкова с поредния си мандат и за още 10-20г. управление може да ни поведе към добро бъдеще, защото наследството е лошо от управниците преди нея, както тя самата е казвала. Да вземем пример от ромите.