136

До 144

преди 4 години

Пич,много си зле! Направо си за болница.

135

ЛИБЕРТА

преди 4 години

НЕ НА ЕРДОГАН ДА НА СВЕТСКА И БЛАГОДЕНСТВАЩА ТУРЦИЯ!

134

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз.. кат гледам на снимката баш Делиормана е стои на мястото си))

133

айде

преди 4 години

турската лира започна да пада, днес е 0,30 ст. вчера беше 0,31 ония ден близо 0,32. браво на ердуган, с това темпо за 1 месец война ще затрие труция като цяло. голям е ердуган такова густо един луд да си затрие собствената държава се вижда веднъж на 1000 години, а сега го видяхме 2 пъти за 20 години. веднъж путин обезцени рублата и докара руснаците до просеща тояга и сега ердуган затрива труция. кеф!

132

Анонимен

преди 4 години

Няма, няма пък пуснат едно такова материалче да плашат добитъка с Турция докато руснаците трайно заселват България.

131

Анонимен

преди 4 години

ха такааа.....че и Варна си харесали.

130

Футуролог

преди 4 години

Бойко Борисов от БКП на Банкя още от 2002 сложи водката на масата и почна да чака братушките че даже изряза лъвът от знамето и го замени с емблемата на Литекс на Гриша Ганчев ама нещо ги няма московцитеАз пък не съм емигрирал и не каня никой вкъщи но моят дом си е моята крепост и още от 2002 подозирам че Ердоган ще ми се натресе неканен но си оставам тук каквото и ще да става та не може да ме изплаши с неговото Червено знаме и Петолъчка тъй като тоя филм съм го гледал и знам крайния резултат

129

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли в Т форумите ако се стигне до отказване от отговорност за бежанците , избягват коментари за бг.граница Гьрция и нататък . Тук някой подлвьрля това като дьржавно стратегия и спасява Гърците. Рьката е фето ума е новия сьюзник на Гьрция.

128

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименВ Кърджали все още се чува българска реч, но това не бива да ви успокоява;))) Не се знае, докога там ще останат българи и няма ли да емигрират в Пловдив и София. Много от тях са в Пловдив, а местото им е в Кърджали. Това е Война, тиха, невидима, но Война. Било им турско. Ами, направете, да не е. Ето, Българският Саракт ще ви подкрепи.

127

ЛИБЕРТА

преди 4 години

Турция е голям приятел на България! Турци, българи, македонци и влахи са живеели, живеят и ще живеят дълго в мир и разбирателство!Само безумците имат полза от насаждането на омраза между които и да е било народи!ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ А НЕ ВОЙНА!!

126

ПроСоТо

преди 4 години

иначе:-"Акар ага".....Интересна фамилия!../стига некой да не вижда неподходящо сравнение де../

125

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е почнал да пуска карти на ВеликаТурция.Да бе оная вечер го видях как с бака боя боядисва карти.

124

Анонимен

преди 4 години

И услужливо фето-бгтурчин ви пусна по пьрзалката.

123

Анонимен

преди 4 години

Ердоган каза, че са събудили спящия великан и всички ще си носят последствията Турция не е великан Ердоган е почнал да пуска карти на ВеликаТурция. Сега Ердоган и П утин, както сме между тях дали няма да дойдат да ни освободят от НАТО робството и да докарат свински пържоли ? Голяма свиннщина излезе в тоз ЕС и прасетата дори им са болни.

122

Анонимен

преди 4 години

Слава на Султан Ердоган!==============слава я, всеки който ненавижда труция вика слава на ердоган, че това ще е "човека" благодарение на който ще залезе като държава... чакаме труската лира да стане 2 стотинки. п.п. САЩ започнаха със санкциите и сега чакаме ЕС да наложи такива, само ердуган да не се откаже и да си събере цирка от Сирия.

121

Анонимен

преди 4 години

Турция винаги Е БИЛА, Е и ЩЕ БЪДЕ враг на България. Не трябва да си правите никакви илюзии по този въпрос. Освен това във военната доктрина на Турция, България е в групата на враговете им.Старитр българи винаги са знаели това и имат поговорка по случая - "На куче и турчин вяра да нямаш"

120

Бай Ганьо

преди 4 години

... Че кво , бе ?!?! ... Ако сме в Турцията - много по - високи заплати и пенсии и много по - добър икономически стабилитет и развитие!!! ...

119

Анонимен

преди 4 години

Кво ревете търпите анти българския режим на Борисов, който е слуга на Ердоган, построиха се хиляди джамии, в Кърджали не се чува българска реч, ся скачат от една карта. Процеса е задесйтван, спим като овце , търпим и не далече момента Ердоган вместо в Сирия ще влезе в България. Американците пак ще се изтеглят и така. Тогава ще ревете за Путин да ни спасява нали!

118

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, а нашите нови братя евроджендърите, няма ли да се намесят ?Тиквата се скъса да им прави сFFирки, а те хич не го бръснат за слива ...Може ли така ?!

117

Гробокопач

преди 4 години

До ВарнаРеално в Делиормана, няма да успеят, обаче ще откъснат югоизтока, ако решат. Абе Светлото Бъдеще си има Цена и Българите ще я заплатят със загуба на територия. Това наистина е много скъпа цена, защото това не е каква да е земя, а земя напоена с кръвта на много наши деди. Българите сами трябва да решат дали искат да имат такова Бъдеще или ще си построят друго. Но, по принцип, някои казват, че вече са решили чрез демокрацията, т.е. ще я платят тази цена.