125

Анонимен

преди 4 години

... вълната му пречи!

124

Анонимен

преди 4 години

Много *** на герб ве.Брей,брей..плаща тоя бацето

123

Синът на Царя

преди 4 години

абе Хора разберете го ...и той се бори за хляб ...в момента е в процес на търсене на работа..... ще му се да го признаят за Цар..... та да може да изкара някой лев...аре ако не за него то поне да остави на синовете си нещо .....от бюрото по труда са го посъветвали : - " ти Симеоне ...какво си работил до сега ......"-" ами нищо ама по принцип се прайх на Цар-Б"ългарски ..."- "и колко години опит имаш в това"- "..ми 45-50 години"- "..ми ти за друго не ставаш...търси си работа кат ЦАР "

122

Русия

преди 4 години

Гусин Твар Кобургота.

121

Русия

преди 4 години

Тато ти фъшкист държа българите в мизерия само 6 км асфалт в БГ при фашизма и то в Евксноград да мой Твар Борис Три и ко пеле то му да им е удобно.87% селско население демек никаква цивилизация за хората,освен за Тварските рептили. Ако не беше Сталин , Георги Димитров щеше да приключи веднъж завинаги с "Проклятето на България Кобургите" -има такваз статия. Аллааах здрави да дава на малкуту хАсанчи и киборговата ти щерка.

120

До 143

преди 4 години

Също съм съгласен с вас!Просто процента, колкото и грозно да звучи, е за втория подтип хора в България.Трябва да се възстанови баланса, защото всичко е в генезиса си баланс. Тоест, не може и без тях, но когато са в преобладаващи, става това на което сме свидетели. Може да се измъкнем от ситуацията, но тези които могат, знаят и имат морал и отношение трябва да се позадейстават/ме

119

До 141

преди 4 години

Да, аз съм съгласен с теб. Само дето, не е само българският, но целия човешки род в такъв. Винаги една малка Лепа хора дърпат останалата.

118

до 137

преди 4 години

Същите, като днес! В Българя живеят успоредно два вода хора.Едните са хора на духа, делата и възвишените цели и идеали, способни на велики неща.А, другият вид е с малка душица, с комплекс от живота и личното си съдържание, готов да ти се обясни във вечна дружба или вярност и после да те предаде за стотинки! Лошото е , че от втория вид са повече в България!

117

До Грогокопач

преди 4 години

Евала! Малко знаят, че Симеон е - Кохари! Стара еврейска фамилия, която се сродява с Кобургите. Дето се вика, айде сега пак конспирации, е да , ама да:))) Има си го и на тая душица, "царя " си му е в кръвта, еврейската жилак и манталитет. Жалко, ама си е факт!

116

ПроСоТо

преди 4 години

айде сега за последно от мен,..ако *** не затрият,разбира се:-Уважаеми,УМНИЯ е като ..СЪКРОВИЩЕ...Но как ще се възползват останалите от него-дали ще го прахосат за щуротии,или ще го вложат за полза,вече зависи от "другите"....Обаче има един "препъникамък":-За да използваш "умно" "съкровището",трябва да си поне на неговото ниво!..А най-добре,по-умен....та така..Малко на "проповед" го ударих,но който разбрал,разбрал...Останалите-.....

115

Г-н КМДВ

преди 4 години

......ролята на монархиите днес е успокояваща, ..... а допреди беше обезкостяваща - допърха отнекъде, върна си дватриесе милиарда и ни обезкости, негова светлост, ниедна. Сега успокоява, мда.

114

До 135

преди 4 години

И какви сме били след освобождението?

113

Гробокопач

преди 4 години

Абе иска му се, ама нема го огрее. В Българският Саракт, фамилията Кохари Сакскобургота, нема место. Българският Саракт е Българоцентричност и е Империя на Българите от духовен, социален, икономически порядък. Това е. Сакскобурга е типичен европски монарх, а ние търсим Кана Субиги - Върховният Представител на Тангра на Земята! Слава на Тангра! Да живее Българският Цар!

112

Само разбирачи!

преди 4 години

С цялото ми уважение, но винаги неговата фамилия е била в тезни взаимоотношения с властта преди 89-та година!И само да добавя, че ако си чел Маркс, ама наистина чел, ще видиш че всичко след него е тълкуване, препратки и изкривяване! А, стига вече с готови фрази! Не от марксизма, не можем да се отървем, а от близкоизточното си, азиатско наследство и манталитет! Същото е било и след освобождението, прочетете го! Има го черно на бяло! Просто комунизма допълнително катализира и капсулова това!

111

Анонимен

преди 4 години

Маркс и Енгелс са велики хора и социализма и после комунизма са следващите стъпала в развитието, но на алчните чорбаджии им се иска да задържат развитието максимално.Но живота е колело.Ще се завърти и ще свърши господството им

110

ами

преди 4 години

той вече победи в европа ! 100 комунистически партии в евро - гей парламента.анархии навсякъде.анархия и диктат на *** и гейове .ай честито

109

Анонимен

преди 4 години

Тоя създаде Винету и герб.Ламти за пари и власт.И другите му деца ще го отнесат заради греховете му.

108

Анонимен

преди 4 години

"Симеончо не беше цвете,ама пред сегашните е слънце."----------------------------На теб май ти е харесало "оправянето" за 800 дни, но явно ти е било недостатъчно!

107

Krom

преди 4 години

Чер Гологан се не губи! Дъртия Мадридски измамник пак е на ход. Той и не по малко алчната му сестра, ако не бяха "марксистите" от БСП да го върнат в България за да се подиграе със надеждите на възрастните хора, щеше да сънува сегашното си благосъстояние. Заври си Монархията отзад. Апостола ни е оставил един завет - Чиста и Свята Република. Марш в нафталина.

106

Енгелс

преди 4 години

Марксизмът не е идеология, а научно обоснована концепция, на която времето още не е дошло!