23

Анонимен

преди 4 години

Форумният женомразец се е изказал под 17.

22

Анонимен

преди 4 години

Аз чакам кога феминистките ще заемат твърда позиция спрямо варварските традиции на ислямските държави. Постоянно плюят по Европа и САЩ където равенството е почти напълно налице. А по исляма където всщност са най-големите проблеми за жените ги е страх да кажат и дума за да не ги обвинят в расизъм. И не само исляма. Вчера имаше статия как в Индия погребват живи бебета жени. А те ми говорят за квоти на директорски постове. Двуличност и демагогия.

21

???????

преди 4 години

По долу виждам само кратки антифеминистични изречения.Какво стана с дежурния форумен женомразец, бе? Как не е написал цяло есе досега?!

20

timothy

преди 4 години

тая пък.. пълни глупости. Жените губят по 2 часа за ходене до тоалетна през 5 минути, гримиране, клюкарене, висене в соц. мрежи.. Колкото заслужават, толкова ще получават.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17А за жиголата нещо да кажеш?Или ще тръгнеш да ни убеждаваш, че не знаеш, че във всеки офис, учреждение, институт има поне по един такъв, а някъде са и по няколко.

18

дабее

преди 4 години

тая хороводна китка бая и напращял дъртия дирник от скатаване вкъщи и изобще цени си усилията жената а мъжете дето лепят плочки сменят бойлери мъкнат перлни кскто спомена колегата и като чуят ' къв мъж си една пералня немой да оправиш ' те кво да кажът ...ае въобще тая дръта дунда няма връзка с реалният живот тя си живее в уредена приказка само дето хич не прилича на принцеса.

17

Анонимен

преди 4 години

И отново - нито дума защо средната продължителност на живота на жените е по-висока от тази на мъжете. Нали се бъхтали средно 20% повече? Пък мъжете умират по-рано.И отново - нито дума защо жените трябва да се пенсионират по-рано от мъжете. Нали искали равни доходи? Да се бъхтят и те няколко години отгоре.И отново - нито дума защо по строежите и тежкия физически труд се извършва само от мъже. Нали искали да са равни? Да вкарат квоти и там. Насила ги закарайте на строежите, да видят как е.

16

Анонимен

преди 4 години

Щом и за съпружески задължения ще се плаща ,явно жените ще легализират проституцията.

15

избирател

преди 4 години

Опааа,момент!Не зная,как е в другите семейства,но в моето уговорката беше следната:- Аз работя и осигурявам всичко ти се грижиш за деца и дом!Така е вече 26 години.Съпругата ми е поработвала по малко ,по някога,бих казал от скука.Всичко друго може и да е вярно,за позици и заплащане,но че в къщи някой видиш ли работи повече от мен.....

14

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 6 Срам ме е разбира се ама ако ни изравнят заплатите жената вече ще взема колкото мен, а не двойно повече.

13

Анонимен

преди 4 години

А мъжа , носи ,мъкне, оправя контакти, боядисва. Другия път като сменяме пералнята ще кажа на жената да я домъкне до 7 етаж ,аз ще изпера гащите!

12

Анонимен

преди 4 години

Ще повтаря всеки ден туй дето и без това го пишат по новините всеки ден. Това ще й е явно работата. През останалото време ще ходи да се снима с разни политици като почнеш от Бойко.

11

хе

преди 4 години

Мили жени,ако искате да бъдете самотни,разведени и във вечна депресия,слушайте такива феминистки изказвания.

10

Анонимен

преди 4 години

Светът е тръгнал в много грешна посока....

9

Анонимен

преди 4 години

Тая мумия не трябва да я афишират като българка. По продажна е от средния българин.Готова е да загроби не само държавата си а всичко за да се хареса на началниците .Отврат.

8

Анонимен

преди 4 години

До анонимена трябва да и се плаща ли като се грижи за семейството си

7

Деян Куцев

преди 4 години

Жената трябва да плаща на мъжа че е в къщи. Топли се,заема лично пространство, петлаее се навсякъде, ако е до тоалетната пак трябва да чекаш . Абе майката му е тояга.

6

анонимен

преди 4 години

До 1А, срам ли те е, когато жена ти, ти пере гащите, простира, готви, чисти къщата, ходи на работа и гледа децата, безплатно?!

5

Анонимен

преди 4 години

Грух-грух.

4

пецата

преди 4 години

Тая няма 1 месец на новата длъжност и вече почна с феминизма , сега е ясно от коя опашка е тая крушка, либералфашистгейове