40

Лондонистан кючек

преди 4 години

А кой подписа указите за натурализация на бразилските балерини Марселиньо и Вандерсон? Толкова етнически българи от Украйна и Молдова чакат с години, а тези за нула време станаха българи.

39

кочо

преди 4 години

на ББ не му се дават пари за нов стадион.

38

Ром"с

преди 4 години

То "Михайлов и ко" сами трябва да си подадът оставката след вчерашният резил,да ама българин оставка не подава!)

37

Перукан

преди 4 години

А бе я си глейте работата

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПерукан, фъфлещия Мишо Касабов, скудоумната Фурна, Камен Костадинов, Веселин Балевски каквия са тия, бе рогач?А децата на Батков, кой бе люлински наркоман, беше дошъл на мача само за да си вдигне ръката за нацистки поздрав и изниза като *** в 30-тата минута.ВИЕ ГОВЕДАТА СТЕ ТУМОРА НА БГ ФУТБОЛ!!!РЯЗАНЕ ДО ЗДРАВО!

35

Бай Бай Прическа

преди 4 години

Най-накрая! Махнаха го! Сега, за да зачистим биологичните остатъци от снощи - игрово и поведенчески - да поканим англичаните да съдействат за изграждане на нов тип БФС и да ни покажат как работят срещу расизма (знаем, че няма как да работят срещу расизма, ама барем да замажем очите на света). Ако не преборим расизма, то поне да се научим на съвременно управление на футболните отбори.

34

Анонимен

преди 4 години

Като сте почнали, продължете и с волейбола, че и там всичко е съсипано.

33

Гашо

преди 4 години

Перуката се е скрил в миша дупка и оставка няма да даде. Кокала не се пуска току така. Трябва клубовете да го изритат. Иначе евала на Премиера. Правилна позиция

32

Б. Михайлов перуката

преди 4 години

От днес прекратявам всякакви контакти с Бойко Методиев Борисов докато не подаде оставка като министър-председател на България!

31

Анонимен

преди 4 години

Едно смислено решение на Премиера. Само Нинова отново ще е недоволна, че тя е по оставките (освен на себе си).

30

ай сиктир

преди 4 години

Не съм му фен на перуката и трябваше отдавна да го няма, но какво общо има той с така наречените инциденти. Нима от БФС са ги предизвикали по същата логика може да се стигне и до суджука .

29

Черна забрадка

преди 4 години

да си вържат всички в България. Направо поредната национална катастрофа. Егати изтрещялото общество сме, щом министри се занимават с провалите на някакви шебеци, все едно правешкият *** е станал от гроба. Други проблеми си нямаме, а - например повсеместната корупция и управленска некадърност.

28

Анонимен

преди 4 години

До 21Какви *** бе, Тиренце? При резила снощи нямаше един левскар на терена. Видяхме резултатите.

27

Анонимен

преди 4 години

Пак добре,но много късно.Футбола в България е унищожен и който и да застане на негово място, ще бъде същото.Трябва да се промени модела на функциониране на БФС.Трябва да има и хора в затвора,а не само отставка.Балъка и той да си ходи и да си пази идеите за други отбори.

26

ЧУМАВО ПРАСЕ

преди 4 години

Борисов нарежда,Кралев изпълнява.Е защо тогава Кралев е министър-нямаме нужда от него,щом и във футбола всичко зависи от Борисов.Според мен нещата са много объркани-уж клубните отбори частни пък д-вата все ги подпомага.Спомняте си как по нареждане на ББ Марешки за известно време беше босът на пловдивски отбор.Но в държава,където всичко е мафиотизирано,не може да се очква нещо различно и в националния отбор.

25

Анонимен

преди 4 години

Михайлов не е много виновен, правителствата са виновни и геноцида над българския народ и постоянните бойкови лъжи, че сме най-големите компютържии по света

24

Анонимен

преди 4 години

Споко, тоя сам няма да подаде оставка. Да не е луд? Само ако го гръмнат ще се оттегли.

23

Бай Коко

преди 4 години

Продаден мач. Да има разследване.

22

Анонимен

преди 4 години

Е това беше ясно, че ще се случи. Тато едно време така привикваше Милко Балев и му нареждаше да прави реорганизации в българския футбол.

21

Анонимен

преди 4 години

Измитането на Перукан и компанията скудоумни *** в БФС е ключово за възраждането на БГ футбола.Пошло е, обаче, то да стане по команда от Великия везир.Измитането на Тиквата е ключово за оцеляването на територията наречена България!ВЪН ГОВЕДАТАТА ОТ ФУТБОЛА!ВЪН ББПП!