193

Бау

преди 4 години

До 206Ами не ... Ще работиш нещо, което не изисква умения, ниско платено, но не отнемащо целия ти ден ... Ще живееш скромно и няма да ходиш по кръчми ... Така правят милиони хора ....

192

Пешо

преди 4 години

ХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХХААХХАХХАХАХАХАХХАХААХАХААХАХАХ10% от работещите хахахха - пак паралелна държава....

191

Бау

преди 4 години

До ГазяТроловеТи намери пред кого да се доказваш ... Харчи си парите и не ги мисли.

190

Бау

преди 4 години

До 195Можеш да запишеш курсове, но струват пари. Най-важното е да научиш английски и ще можеш да се обучаваш с помощта на Интернет. Уроци има хиляди.

189

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКво точене на фондове бе брат?! Не виждаш ли, че повечето обяви са от големи мултинационални компании дошли в БГ просто за да дават по-ниски заплати отколкото иначе ще плащат в Америка, Канада, Англия, Германия, Холандия, Швейцария и т.н. За какво им е на тях да точат фондове? :D

188

13

преди 4 години

Най-добрия съвет към 5те % в обръчите фирми, е да се осъзнаят, да излязат от съня и да инвестират в с-ми за сигурност, високи стени, здрави коли. Никакви двувратки, електромобили. Процеса е необратим. В Смолян например има около 3000 души. Територия незаета не остава! Веднъж да излязат от града и ще им направят барикада ромите и бежанците, веднъж ще им влязат в домовете с пистолети и ножове, и последното за което ще мислят е шопинг екскурзията до Париж. Не им желаем лошо, всеки сам си го прави!

187

Анонимен

преди 4 години

Горанов кога ще си плати наема на апартамента и кога тоя дето му е разрешил да живее в него ще си плати данъците за доходите от наем в размер на 1500 евро месечно?В едно морално общество за такава постъпка на финансовия министър се подава оставка.

186

Анонимен

преди 4 години

"Е верно е, че не си мърдал от Беге ама виж El Nido / Palawan и Boracay и тогава ми се обеснявай."Образован и богат човек пише "обЕснявай"?Веднага ти повярвахме, *** от "Обеля 3"!Ха ха ха ха ха ха ха...

185

Unufri

преди 4 години

До 191: БВП не се влияе от правителствени разходи. Той е величина за изработеното, а не за изразходеното. Стига вече с тия тъпизми. Най-опасни за тази държава са неграмотни, но крайно самоуверени хора, които настояват, че са прави и развиват криви теории.

184

Анонимен

преди 4 години

Идете на джобс.бг, цъкнете "обяви само с посочена заплата", кликнете на "над 5000 лв" и ще видите, че дори в момента има над 200 позиции, които нямат нищо общо с политиката, точене на фондове, измами и т.н. Но в крайна сметка се изискват знания и умения, а не само "Бойко това, Бойко онова", "държавата ни гадна" и прочие оправдания.

183

Анонимен

преди 4 години

Айде, и тоя започна да лъже предизборно. Още си спомням дебелите му лъжи за "излишъка", после за наличните пари за "златните" 8 самолета, после се видя, че заради самолетите брутния ни продукт се намали със 2,7% а той и шефа му навъртяха такова количество заеми, каквото България никога не е теглила. И пак продължава да ни будалка, по тоя нагъл начин.

182

Анонимен

преди 4 години

Данните сочат Едно,между четири и пет процента от населението на България имат доходи които могат да им осигурят прилично битие! Всичко друго живее с компромиси и недоимък!

181

До 119

преди 4 години

В коя фирма взимаш 7000 с немски език?

180

Анонимен

преди 4 години

Zasto v administrativnite elektronni darjavni stranici na bg kmetstvata lipsva prozrachna informacia za realnite broiki na trudovata sila na saotvetnite kmetstva za nastoiastata godina i danni s broikite na bg trudova sila po ikonomicheski otrasli v saotvetnoto kmetstvo za vsiaka godina nazad v vremeto, otkakto v republika Biligaria ima sobstvena produkcia bulgarsko elektrichestvo? Koi se griji za tesi arheologicheski razkopki i trudovi ikoni ot jivota na bg narod suveren v republika Vulgaria?

179

Обикновен

преди 4 години

Газя *** кой знае какъв панелен плъх си.. В някъв измислен форум се обяснява къде бил хахаха

178

13

преди 4 години

Стъкмистиката е грешна, няма нищо общо с реалната. Най-големите сайтове за статистики взимат някои данни, като бр. население директно от институциите на държавите и там има измами. При парите, внос износ, баланс, заем, нето в хазната, измами няма. Бизнеса 2019 е на -300млн лв нето. Както е в момента в малък областен град, до 5-6 години ще е в големите областни градове. София ще умре последна. През това време ще се нанесат турци и бежанци из териториите, защото там няма хора и закон, свободно е.

177

Joko

преди 4 години

Трудът на колко от тези печелбари създава добавена стойност ?

176

ГазяТролове

преди 4 години

Личи си кой е смешката.

175

хаххаха

преди 4 години

Скрий се смешка

174

ГазяТролове

преди 4 години

До Велик сиЕ верно е, че не си мърдал от Беге ама виж El Nido / Palawan и Boracay и тогава ми се обеснявай.