124

до 145

преди 5 години

Да. Южен Поток щеше да ни е безплатен. Турция видя далаверата и ни изигра с Турския поток ,България да сме само хъб. Сега и тия араби преметнаха Бойко с някакъв заем дето не го казва(затова се вдигнаха цените на всички стоки). България винаги си е била и ще си остане прецакана държава. Това е истината. Жалко за народа ни.

123

Анонимен

преди 5 години

Пешо е прав по принцип. Питунипетецитее никога нямате факти. Боравите с общи приказки или лъжи. Никога в спор не се пишат факти, числа, години или нещо. Просто бля бля бля, което доказва че или сте *** или прекалено глупави да водите такива разговори свързани с политика и финанси.

122

Пешо

преди 5 години

ие с нашия велик Премиер можеме да биеме секи от улицата и да му строшиме главата и краката и да му отпориме ушите .ха.ха.ха и сега кога си имаме ф-16 блок 70 нема кой да ни бие защото ф-16 блок 70 може да пуска бомби и да лети. Крим не е руски и аз това го знам от бай Гошо и кака Митра

121

Крим не е руски

преди 5 години

гладните ватенки дошли да искат прошка от г-н Борисов защото от него зависи дали гладните ватенки ще продават газ по Европа..ха.ха Може пък нашия велик Премиер да не разреши да минават руските маркучи през България..ха.ха.ха щото ние с нашия велик Премиер можеме да биеме секи от улицата и да му строшиме главата и краката и да му отпориме ушите .ха.ха.ха

120

Анонимен

преди 5 години

Тоз пък Южен поток щял да му бъде безплатен? Вие Филите защо ств толкова тъппи? Природно ли сте така или минавате специална школа? Според мен и двете.

119

до 137 от лично мнен

преди 5 години

Южният поток щеше да ни е безплатен. АЕЦ БЕЛЕНЕ също. Сега и за АЕЦ БЕЛЕНЕ,руснаците ще искат много пари. Бойко тогава от Израел ли,ще взема заем? България ще фалира,ако продължи да ни управлява Боко още 10 години.

118

Пешо

преди 5 години

Воят на *** е сигурен знак, че се върви във вярната посока! Русия не можа да заобиколи България въпреки изнудването с Турски поток. Предишните без съмнение неизгодни проекти правилно се провалиха. *** злорадстват че газът пак е руски. Да така е, но тръбата вече си е наша и при първа възможност щеНЕ АЕЦ. руския АЕЦ ще си изнася ток от БГ, а печалбата ще отива в Просия. Кое му е изгодното на този АЕЦ, предвид риска, дори риска да е 0.000001%, той си е за БГ, а всичките пари в Просия.

117

Пешо

преди 5 години

Драги ми ***, когато пишете глупости сте много лесно разпознаваеми, защото липсват аргументи. Да вземем например петролопровода Бургас-Александруполис. Казвате,че бил добър проект, но го загробили. Елементарна лъжа! Проектът бе толкова нискодоходен, че само таксите от хотелите по южното черноморие надхвърлят значително всички ползи от този проект. Има проучвания, че еднин нефтен разлив при разтоварване или друга авария би унищожило цялото южно черноморие буквално. Опровергайте ме с факти.

116

рфл

преди 5 години

Нещо се обърках в мислите си и вече и сам не можах да си разбера какво написах защото мразя руснаците и фирмата на Бойко ока ни го продават ерп, НЕ АЕЦ. руския АЕЦ ще си изнася ток от БГ, а печалбата ще отива в Просия. Кое му е изгодното на този АЕЦ, предвид риска, дори риска да е 0.000001%, той си е за БГ, а всичките пари в Просия.

115

Пешо

преди 5 години

Видя се че и Бойко Борисов е шпионин на Кремъл под прикритието на министър-председател. Гласувайте пак за него и *** да не се радват защото по тръбата като нищо ще потече американски шистов газ. Забравихте ли спирането на газта??? Долу ГЕРБ. Долу ГЕРб! Долу Бойко Борисов!!!

114

Анонимен

преди 5 години

До лично мнениеБезплатно ли? Такива ли са опорните точки? Отдавна няма нищо безплатно!

113

Пешо

преди 5 години

Воят на *** е сигурен знак, че се върви във вярната посока! Русия не можа да заобиколи България въпреки изнудването с Турски поток. Предишните без съмнение неизгодни проекти правилно се провалиха. *** злорадстват че газът пак е руски. Да така е, но тръбата вече си е наша и при първа възможност ще пуснем по нея по-евтин газ. Нормалните хора не са против търговията с Русия, но търговея на равноправни начала, а не господство и изнудване. Забравихте ли спирането на газта???

112

лично мнение

преди 5 години

Как да няма напрежение? Излиза,че газовият хъб ще си го платим българите накрая.Преди скандала с шпионите, Русия щеше безплатно да ни го построи.

111

Анонимен

преди 5 години

Изядоха боя, изядоха солта и сега ще строят една тръба, вместо 4. Гениални строители на съвременна България. 30 години грабят и закриват, а накрая една тръба и губят сигурния транзит за Турция. Защото сме евроатлантици и либертарианци-русофоби.

110

лъжата ЕС

преди 5 години

Най силен е потокът еднопосочен, към гробищните паркове.Защото живота тук, стана наказание !!

109

Бай Тошо до 117

преди 5 години

Медиум се свърза с духа на Бай Тошо заради анонимен 117.Бай Тошо каза:***,,Не ми идвало на акъла да правя в Правец завод за консерви на кучета и котки.По-важни ми се сториха компютрите дето кръстих ,,Правец".Кучетата едно време на село ядяха кокали,а котките каквото намерят. Много ги раз*лигавихте тия животни при тая демокрация!"

108

Анонимен

преди 5 години

Изтървахме ЮЖЕН, сега ще плащаме на ТУРЦИЯ !

107

158

преди 5 години

Тая тиква не знам вече колко патока построи..

106

рфл

преди 5 години

Аз мразя руснаци, НО. Чисто сметкаджийски, Просия прави АЕЦ в НРБ, риска от взрива е само за БГ и Румъния. Капитала в този проект е 99% руски. 1% ще е за фирмата на Бойко. Цената на тока категорично няяяяяма да мръдне надолу, ама 1ст няма да мръдне. Тока ни го продават ерп, НЕ АЕЦ. руския АЕЦ ще си изнася ток от БГ, а печалбата ще отива в Просия. Кое му е изгодното на този АЕЦ, предвид риска, дори риска да е 0.000001%, той си е за БГ, а всичките пари в Просия.

105

АНТИ

преди 5 години

Щом сме приятели със саудитци,е редно да риложим опит техен -там хванали ли са крадците,с упойка ражат им ръцете.