152

Анонимен

преди 4 години

Асфалтът носи облаги на всички около властта. За останалите носи само вечни ремонти, счупени автомобили, задръствания поради ремонти, надути обществени поръчки за близки до властта хора и по-високи данъци за масовия човек.

151

Анонимен

преди 4 години

До 148Някакъв пример da дадеш?Аз ще дам контрапример.Асеновград е с кмет от БСП. Смениха цялата тръбопроводна мрежа, камнализацията и построиха 4-лентов път до пловдив. Ти как ги разбираш инвестициите? ББ да ти даде пара да си имаш за харлък ли?

150

Анонимен

преди 4 години

Тоя по навик си говори на ангро.Например,оня с терасата и барбекюто на покрива,който го изпрати консул в Испания,бил отнел милиарди???? от недобросъвестни граждани?Милиони-милиарди,за баце няма значение,важното е да баламосваме мат'ряла с каквото ни дойде на ум.Пък,който се хване-хване.

149

Патриот

преди 4 години

защо се отклонява вниманието от протестите срещу Гешев с изфабрикувани шпионски скандали!Външният враг е последното убежище на всеки корумпиран и провалил се режим!

148

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден на контрапротеста в подкрепа на Гешев видяхме електората на ГЕРБ-докарани с автобуси кафяви субекти,които не знаеха защо са там,а един даже си призна,че са им дали по 20 лв.Това е действителността,герберуги.Тия ви печелят изборите и ЦИК-М.Константинов.

147

АНТИ

преди 4 години

Шумете дебри и балкани,тролете герботролове,хвалете само магистрали,макар асфалт не се яде.По-лоши са от партизани,гербари ненакрали се.Народа - кучета го яли,това са техни планове.

146

Анонимен

преди 4 години

Били сме се хвалели, че строим магистрали. Колко били напред другите.Кои други?Русия няма магистрала между двата си най-големи града.Факт.

145

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! Бойкови магистрали все едно копали картофи по среда на асфалт?

144

Анонимен

преди 4 години

Не е верно.Никакъв асфалт.трябва да строим само партизански паметници на мегдана в селото и още паметници на червената армия освободителка.

143

От 50 милиона

преди 4 години

25 в асфалт, 25 в джоба

142

До135

преди 4 години

Пишман софиянецо/или столичанин в повече/,общините на ГЕРБ получават лъвския пай от баницата,а за останалите-колкото да не е без хич.За наказание и назидание,че не са спечелени от ГЕРБ.

141

Анонимен

преди 4 години

Къде са ти инвестициите,бееее???

140

Бо

преди 4 години

Асфалт Ефенди....

139

:))

преди 4 години

Бойчето е магнит за всите натегачи- същества с ниско /нереална оценка за възможностити си и себе си/ които в соца/обществото требе да са некой с паре, па макар и крадени! :)) Бойче неразбра ли че сам съзздади системата да е без контролна освен ръчно и лично от вашето високо Невежество Б.Борисов, м? :)) Няма човек който уважава себе си да харесва или да работи за ГЕРБ! Няма!

138

Анонимен

преди 4 години

Фабриките драги идват след асфалта, такъв е реда.

137

:))

преди 4 години

Бойче, Бойче имаш основание да се страхуваш да изгубиш властта! Тези дето днес ти се мазнян, лижат ти д*то, пари сакат и вземат за услугите и навеждането си ще те стъпкат!

136

baikobaev

преди 4 години

А Васил Велев говори за криза и иска помощ от държавата !?Премиерът пък говори за бум на инвестиции и че той дори ги е ограничавал !?Какво излиза от двете твърдения ? Може би някой от института за пазарна икономика ще ни светне .

135

М, да ...

преди 4 години

До СофиянецПарите се държат от ГЕРБ! Който не слушка, не се върти, не коленичи, не *** за него пари нема!пп. съгражданино, явно си от село или поне родителите ти нямат нищо общо с онзи гордия/изпрлавен гражданин който има изисквания към себе си и от тук към околните! Ако софиянец защитава страната на мърляча ББ/ залудо работи, залудо нестой/ и е твърде малгинален то е негражданин, а селски ***!

134

A

преди 4 години

До Анонимен 53 Не акъл, а ген за краднене. Това гоимаха всички дошли след 1989 г.

133

Анонимен

преди 4 години

До СофиянецИ ти не си си пил хапчетата днес,лекувай се редовно.