32

Анонимен

преди 4 години

Караянчева разгроми Нинова и Радев!

31

?

преди 4 години

комунистите са ГЕРБчумата е ГЕРБограбването на народа с далавери става от ГЕРБзащо гласувате за ГЕРБ?вие *** ли сте?

30

Илиян

преди 4 години

Много си зле Нинова!Направо си за психиатър!Искаш да те огрее Бойко, ама той не те ще!Много си грозна!

29

Анонимен

преди 4 години

Нинова не харесвам БКП, БСП ,Герб защото сте комунисти но теб те харесвам ,от кой ръкав те измъкна БСП не знам но ти си най-доброто ,което може да извади БСП. Само като слушам воят на геят Стнанише на Гоце, на Пирински на Гергов тези вечни дебелогъзи от лакомия номенклатурчици и това гали слуха ми ! Намери се едно мъжко момиче да ги натири тези акули...

28

Анонимен

преди 4 години

Ден след ден БСП говорят само за ГЕРБ. Защо така, другаре?

27

Анонимен

преди 4 години

Тая като я видя винаги ми идва да я хакна един в носа. По-антипатична ми е и от Бойчо. Сигурен съм че в БАБХ 80% са "социалисти" или шуробаджанаци на такива, впоследствие назначени от Бойче. Да не забравяме Фандъкова руската учителка, Свинтеката дъщеря на министър от бай тошово време и т.н. Те гербаджиите повечето са си наследници на "аристокрацията" на шумкарите. Факт, факт и пак факт. А бай *** търпи като вол да го ***, нито протестира, нито си търси правата. Манталитет.

26

Анонимен

преди 4 години

Досаднице, скоро ще ти се наложи да се извиняваш за цялата поммия, която хвърляш по ГЕРБ и Бойко Борисов.

25

Анонимен

преди 4 години

Българи само гледайте на тези избори всички партии ще са против Бойко и шайката му ,дори и тези най-десните и те ще гласуват за Мая само и само да се оттърват от Бойко. Така ще стане и с право и аз дето съм на преклонна възраст и не мога да дишам комунистите ако се стигне до балотаж ще гласувам против Герб ,защото и те са комунисти !

24

1

преди 4 години

О да, точно Борисов открадна и Техноимпекс,точно той дари пловдивския панаир на един некадърен свинар,Борисов и компания заграбиха чрез заменки полловината черноморско крайбрежие, точно Борисов беше изгонен позорно от министър-председателя Станишев за КОРУПЦИЯ.

23

анонимен

преди 4 години

Чумо, Чумо, Нинова, а ти кога ще ни отървеш от себе си и от тлъстата червена олигархия, яхнала ни вече 30 г., след мнимата демокрация?!

22

комуниста

преди 4 години

ама то няма комунизъм отдавна бе хора!!! какви призраци на комунизма ви гонят не разбирам просто.

21

Анонимен

преди 4 години

Виновен, са гушна още 93 млн покрай тази чума.

20

House M.D.

преди 4 години

Другарко Пениснелия, а кой е виновен за режима на тока 3:1 при карловската луканка? А за фалита на държавата при Блян Рибенов? А за спрените еврофондове? А за обещаните от Гей Дмитриевич и ненаправени улични терминали за високоскоростен безплатен Интернет?

19

Анонимен

преди 4 години

бсп са виновни за всичко лошо!

18

Аз

преди 4 години

Никаква чума не е имало. Тая лелка заедно с Боко ви баламосват.

17

лелее

преди 4 години

в новините четъ за някакъф-никакъф пребит до смърт с дървени пръчки и зарязан в градинка в квартал Изток София и седя и се чудя как никой не пребива тея дето най-много пакости вършат на тоз народ ...мен ко питаш и Курнеля и Бойко и Сидеров и Каракачанката всичките са за бой и зарязани кат клошари да си лежът по градинките ама той господ си знае горе политиците ше са най-ниско в казаните

16

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам комунистите като цяло но само като си представя че Гоце ,Гергов ,Станишев тези с които Бойко се харесват са против нея и си мисля че тя е най-доброто ,което БСП е направила през годините. Така му сипва на Бойко ,че тоя не може място да си намери ,що народна пара изпотроши и плаща на неграмотни тролчета не е истина ....

15

Анонимен

преди 4 години

Геноцида на режима на Герб продължава в пълна сила!

14

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно. Бяха румънските туристи.

13

Анонимен

преди 4 години

Мисля че Най после Нинова е права! И това че води БСП .Няма никакво значение! Тактиката на ГЕРБ Че щом някой е казал нещо и е от БСП Не минава вече! Този човек Борисов.Се забрави във властта! И на изборите ще го разбере. Не съм за БСП.Но Бойкофилизма е вреден вече за България! Нагледахме се на кражбите им и пазарлъците.Само и само да да на власт.Е стига вече!