37

Анонимен

преди 4 години

Носителят на ядрен боеприпас защо да не е с двигател с реактор? Така или иначе след взрива на този боеприпас проникващата радиация и радиоактивното замърсяване са от основните поразяващи фактори.

36

Юдеомасон

преди 4 години

селянинемците имат американски ботуш в Германияи са водеща световна икономикабългарите имат руски ботуши са последна дупкаселянизащо пак *** ви гледа към Русия

35

Анонимен

преди 4 години

За това пьк бежанците ще дадьт преимущество на Ханс.

34

Анонимен

преди 4 години

Техническия университет в Мюнхен Роберт Шмукер. Германският учен -- Навремето имах един учител който беше турбинист ДВГ и обясняваше турбината - оказа се че всичко на теория е съсвем различно на практика - Той не знаеше какво е "ПОМПАЖ" при туебините и какави са последствията на ДВГ то след това -!!! Така че този учен не знае въобще за какво говори !! Немците не са ТОВА КОЕТО БЯХА ПРЕДИ 75 ГОДИНИ!

33

Юдеомасон

преди 4 години

селяниние сме едноне се страхувайте от насвашите пари са и нашивечна дружба

32

Анонимен

преди 4 години

Ами, не нещо трудно да се направи такава силова установка и в домашни условия. Въпросът е, че тя почти сигурно ще гръмне. Може да се направи и да не замърсява, трудно е да се управлява охлаждането, защото процесът е инертен. Това, което излезна е един въздухозаборник на МИГ21, забучен на стандартна крилата ракета, на която стабилизаторите са преместени отпред. Това, освен че ще е крайно неустойчиво при полет, ще е и крайно критично към въздушния поток-промяна в температура и влажност, облаци...

31

запознат

преди 4 години

Идеята на "Буревесник" е да докара до територията на противника една много специална пратка наречена "Кобалтова ядрена бойна глава". Радиацията от такова оръжие ще действа много дълго време. Между впрочем, кобалтова бомба може да бъде взривена и на руска територия! Справка: Палежите в Москва при нахлуването на Наполеон. Радиацията от една такава бомба ще се разнася години наред над цялата земна територия от атмосферната циркулация!

30

Анонимен

преди 4 години

"Буревестник" няма да даде на Русия никакво военно преимущество. Руснаците напразно си губят времето и си рискуват живота, твърди германски учен по повод загадъчната експлозия край Архангелск."Разбира се, САЩ затова се оттеглиха от ракетното споразумение- защото Русия си "губи" времето. ахаххаха Винаги са ме разсмивали наивните простотии на дойче веле.

29

Анонимен

преди 4 години

От 60 те години на миналия век е минало много време и нека предположим,че руснаците са направили миниатюрни двуконтурни реактори. Все пак времето напредва, технологиите също.

28

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

Немци и армия? Айде на Педерада у Берлину!

27

Найденов

преди 4 години

Дойче Веле??????????????? хахахахах. Дори не си направих труда да им прочетата помияята до край! Ясни *** си.

26

Петров

преди 4 години

Танковете Тигър и Пантера дадоха голямо преимущество на немците и те спечелха Втората световна война, макар че още не го знаят, докато руските Т 34 бяха само за сплашване, заключи германския експерт.

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя шваба.Що не си гледа пенсийката.Та тръгнал да поучава?! Те да гледат себе си немците.Че Американски ботуш имат там!-:)

24

Анонимен

преди 4 години

До Дааа Ти оръжеен инженер ли си, че толкова разбираш от оръжия.

23

Хо

преди 4 години

Родните *** поставят под съмнение германската инженерна мисъл?!

22

Нищо лично

преди 4 години

Този Роберт Шмукер, като е толкова специалист по ракетни двигатели и е правил (проектирал) такива за Space Shuttle да обясни защо се взривиха две совалки с 14 човека и в момента НАСА разчита на руски кораби за извеждане на хора в космоса !?

21

Анонимен

преди 4 години

Страх, страх и паника. Спокойно западни партньори, няма да стрелят по вас. Е, само, ако се наложи.

20

Анонимен

преди 4 години

Русофилите идват, русофилите идват! Те са навсякъде! Аз видях русофилски войници!

19

Нищо ново

преди 4 години

Този учен преподавател на практика нищо конкретно не знае, но надълго и нашироко коментира собствените си предположения от рода "това трябва да е така". "това не може да не е така", "това не може да стане" и т.н.

18

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че и идея си нямат за общия принцип на работа на това нещо, ако разбира се, въобще работи.А неизвестното плаши.