115

Анонимен

преди 4 години

Просперираме Како, просперираме. Ток, вода, парно, бензин, храна - всичко е на европейски цени, а доходите... абе тях кой ти ги гледа!

114

Анонимен

преди 4 години

ПРОСПЕРИРАМЕ БАВНО, ПРОСПЕРИРАМЕ БАВНОНЕУСЕТНО ПОЧТИИИИМНОГО ВИДИМО АЗМНОГО ВИДИМО АЗПО-НЕВИДИМО ТИИИ

113

Стратег

преди 4 години

Жената си иска мъжко внимание, а на Запад, само скакалците от Африка й осигуряжат такова, но, рози, не подаряжат, а и подават други работи;))) Само дет, на снимката, Бойча нещо не е в настроение. Тя усмихната, той закъхарен и намръщен. Явно го е карала да прай мъжки работи, а той тъгува за Цветанов и кметот на Симитли.

112

Анонимен

преди 4 години

Усрала фона дер *** каза ли конграджилейшън на Бойко?

111

Пешо

преди 4 години

Аз виждам европейско ЛИЦЕМЕРИЕ

110

Анонимен

преди 4 години

Да иде в някое бг село и да им обясни как просперираме!!!

109

Завод за Поп-Фолк

преди 4 години

Абе ВасилевСтига сме се съревновавали с най-бедната държава в евросъюза РумънияТо нищо чудно и да сме ги задминали отдавна защото при Чаушеско нямаха нито долър външен дълг,имаха си завод за румънски автомобили Дачия......а сега с онази дето се бори с корупцията имат 30 милиарда външен дългАма все пак са държаваНие нещо или с Афганистан или някое шаманско африканско племе трябва да се съревноваваме

108

1

преди 4 години

да просперират госпожо Лайен,но не всички,този с когото се срещна е просперирал най-много,имаше един асансьорчиков,той също,другия го пратихме посланик във Валенсия,третия със суджуци ги снабдяваше,но се надяваме ,след вас и госпожица Лаура Кьовеши да посети България,за да изясни,кои са просперирали с европари.

107

Василев

преди 4 години

Който се спускаше в гората на 8 септември, на 9 вече просперираше!!!Който се правеше на 10 ноември на репресиран и тормозен от режима, и от комунист на пребоядисан демократ с убеждения вече на 11 просперираше!Просперирайте бе, като гледате прасета в задния двор няма да просперирате, защото може чумата да ги удари, а може и да се направи внос дъмпинг на свинското!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

106

избирател

преди 4 години

Тая пък за 5 рози се продала!Виждала била просперитет?!Борката да не е приложил някой стар метод преди срещата"....Ииии умната,че знаем къде живееш!"!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Всичко в България е шампанско и рози. Урсола да внимава да не я отнесе цунами от мед и масло.

104

Анонимен

преди 4 години

Верно е наш пенсионер не може да си плати обедите на Урсула, обаче просперираме. Явно ни има за умни като Борисов.

103

фен

преди 4 години

Правилно е видяла. Защото в последните месеци има бързо развитие. То започна малко преди Папата да пристигне. По точно Държавата обръща внимание и на малки самостоятелни производители и фирми. А тя е точно за това в България. Освен това и е с интерес към мултилатерализъм и развитие на Западните Балкани.

102

Шнорхел

преди 4 години

България трябва да си промени името на Сървайвър!

101

Анонимен

преди 4 години

Не знаех,че просперитета на бг народ се измерва с това дали можем да ходим всяка вечера кръчма.Боже, какви хора,какви стремежи,какъв чалга манталитет.

100

Анонимен

преди 4 години

И тя ли с Бойковия лозунг - високи доходи, стабилност, просперитет....Няма ли един нормален трезво мислещ и гледащ политик?!Нямаме полза от лицемери на високи постове!

99

Стратег

преди 4 години

Просперирате!... А-хахахахахахахахахааааааааааааа... Всичко е въпрос на настройка на съзнанието, иска да ви каже фон дер Лайър;))). Ако си повярвате, че просперирате, вие, наистина ще просперирате,ще се превърнете в истински "Икономически Лъв"на Балканите, дори нема да имате нужда от еврофондове, всичките може да ги вземе Бойко;)))

98

ТКЗС Крушовица

преди 4 години

България просперира, пенсията ни е по-голяма от заплатата в Русия. Наздраве!

97

Анонимен

преди 4 години

Кво става в тоя ЕС, Меркел руса бабка некадърна, на Франция сложиха руса баба, тая Урсула и тя парашутиска руса дъртофелница, в София руси баби се бият за трона? Нещо съвсем ни взеха за канарчета тия сценаристи. Като не щете някой ***, на ви по една руса баба! Хахаха!

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Ела си,тук има 1000 начина да те пратят по-бързо при свети Петър. ТОЙ МИЛИЯ ХОДЕНЕТО ПО КРЪЧМИ ГЛЕДА,ЧЕ Е ПО-ДОСТЪПНО.