136

Неволята

преди 4 години

Ами започвайте да викате! Държавоооо, държавооооооооо ..................... може и да ви огрее :)))))))))))))))

135

Анонимен

преди 4 години

Държавата не работи. Кражби, далавери, мързел. Синдромът " наш човек" убива всичко.

134

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че държавата сме всички ние и докато не го осъзнаем, нищо няма да се промени към по добро. Държавата не е виновна, че материалът е лош и не е виновна, че всеки докопал сме до малко власт е корумпиран. Докато всеки мисли като егоист, все някой друг ще му е виновен.

133

преди 4 години

На половината българи мога да им кажа следното: -Държажата няма да ви помогне ! Помогнете си сами !Това е реалността.

132

Анонимен

преди 4 години

"Държава" която се държи на несправедливи данъци,глоби и храни чужда армия и безброй министри и депутати които не вършат нищо,подържа неоправдан брой партии и има невероятен бюрократичен апарат...това не е държава.

131

Анонимен

преди 4 години

До РеалистПовечето българи плащат по 17 лева/месец за здравеопазване.Ти на това плащане ли му викаш?И какво очакваш да получиш за 17лв?

130

WTF

преди 4 години

проблема с цветнокожите е достатъчен, за да се види колко работи тая държава!!!

129

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаТо и мафията ни не е като хората.

128

Анонимен

преди 4 години

Глупостта на отделните индивиди също прави държавата слаба и кара държавните институции да харчат ресурс който не би се харчил с умна популация. Примери: пушачи които се тръшват болни на 45-50, счупени и надраскани пейки в парковете, нужда от по-раздут държавен апарат който да контролира недобросъвестни граждани и т.н.

127

Анонимен

преди 4 години

В Лидъл в София мой познат взима 1300 лева чисто, а го осигуряват на 1600 защото има 3 години трудов стаж там.

126

Анонимен

преди 4 години

Има настъпили генетични увреждания, в следствие на режима. На еволюцията и трябва време, ще започнат мутациите, да се раждат и умни, работливи хора. Но е бавен процес. Липсват 2 водещи въпроса: "Искате ли да живеете сред българи?", "Искате ли да ви управляват българи?".

125

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

124

Истината

преди 4 години

Ами не е лъжа!Кое е наред в Булгаристана???? Полиция? Съд? Администрация? Бизнес климат като в Германия има ли? Лесен достъп до финансиране има ли? Работна ръка ли има? Образованието ли е като хората? Булгаристана (България вече не съществува) е държава на мафията! Това е!

123

Анонимен

преди 4 години

то в България жена ти като ти изневери пак държавата е виновна:)

122

Анонимен

преди 4 години

Държавата - това са хората.. значи сами са си виновни, че са зле...

121

Анонимен

преди 4 години

Типичен балгарен.. все чака некой др да го оправи и все некой др му е виновен, но той никога не е виновен за това,че е прос...

120

Реалист

преди 4 години

Щом ще си плащате за здравеопазване, щом ще си плащате за образование, имате ли нужда от държава на която плащате данъци?

119

Анонимен

преди 4 години

Преди 22 години заплатата беше 3 долара, а сега сума ти народ искат пак да докарат комунистите на власт и пак да сме дружки с Русия както тогава. Да ама не!

118

lol

преди 4 години

като има някаква нередност защо не изисквате от дадена институция да си свърши работата? или само когато проблемът е лично ваш, тогава се активирате, но пък останалите не ви подкрепят, защото и тях не ги засягало лично... :) чакате някой с голяма пръчка да почне да бие и да раздава заповеди, пак да не зависи нищо от вас

117

Анонимен

преди 4 години

И май не са далеч от истината... Да видим:1. Полиция - всички знаем на какво ниво е2. Образование - трагично3. Здравеопазване - на критичния минимум от където и да го погледнеш4. Администрация - пълна с безхаберници и заплатаджииИ още много други примери за проблеми мога да дам, чието решение е в ръцете на държавата