94

чичо Гошо

преди 4 години

До Счети Кажи ми герберастко пенделче ако ще вадя паспорт за жилището,тогава за къв *** мие акт16?Също като колите-минаваш годишен преглед и паспорт който да си го завреш отзад!Имам чувството,че всички тия простотии не са случайни!Боко се готви да загуби и да бега надалеко.

93

Анонимен

преди 4 години

Спомняте ли си как преди 10.11.89.г.БКП управляваше само с данъци?Ако не си спомняте или по-младите не знаят ето"днес"наследниците на БКП ***'отите от ГЕРБ ви припомнят!В Европа намаляват данъците на територия България ги увеличават като добавят отхвърлени от цивилизацията такива!Здравеопазването в Европа е безплатно в България-ПЛАТЕНО няколко пъти/един път с осигуровка и втори път на входа на всяка болница като в бакалия/скоро ще ви сложат и данък"въздух",то не може да дишате ей-така без пари

92

До Счети

преди 4 години

Защото има стандарти при строежа, размери на тръби, наклони, материали - годност.Обикновеният собственик не е длъжен да покрива и плаща безобразните разрешителни, подкрепени с пачки на общинарите и предприемачите, и неспазването на стандартите.В магазина като ти е некачествена стоката я връщаш.При строителството никой не е длъжен да разбира от стандарти на тръби, качество, инженерни недоразумения.За тази цел има държавни органи на заплата, това им е работата, плащаме им от данъците си

91

Счети

преди 4 години

До Анонимен 97. Аз нищо не казвам. Държавата го казва под формата на закони. Не знам как точно решихте, че аз съм от кожодерите, но явно всики, които искаме да има ред в тази държава не сме ви удобни. А по въпроса с образцовия дом, доколкото си спомням в лелеяния ви комунизъм към когото ГРОБ вече прави сериозни крачки обичахте да си лепите подобни табелки над домовете !

90

баба мара

преди 4 години

мислете на местните избори защото виждате че ни управляват алчни хорабез морал

89

Дръндер

преди 4 години

До Счети 97Ти логика ли ще разбереш, като ти е замъглен ума? Помисли и ще се сетиш! След като се плаща за нещо към това върви и поддръжка помисли и нататък ще се сетиш а? Не си ли съгласен Слепка?

88

дядо Пенс

преди 4 години

Е...Щом скачахте ,сега ще плащате...Тодор остави 8 000 000 000 $ дълг ,а Либия на нас 4 000 000 000 $ ...Сега Мъдрецът от с. Банкя за 10 години натрупа 30 000 000 000 ?... Тодор ви продаваше апартаманти за 6-7 хиляди лева ,тия ви искат по 500 за снимка...Кой не скача е червен...

87

София

преди 4 години

В каре от 1200 метра ***, от 1990 до сега са построени около 15 нови сгради, само 3-4 от тях са строени качествено.Едната е на Тодоров или Тодоровски - не си спомням името на ъгълъ на Баница и Ами Буе - кафява сграда, ъглова.Другата е на Каниц и Богдановец срещу 19 СОУ - жълта - ъглова, и още една на Манов ъглова сграда.Та смятай безхаберието и лошите практики на общинско ниво, как са издавани разрешителни.

86

Счети

преди 4 години

До 90. Нещо не ми е ясно защо ВиК трябва да ви проверява водопроводната система в дома ви ? Тя си е ваша собственост и отговорността за поддръжка е ваша. Утре, когато ви избие някоя тръба и наводните съседите ВиК ли ще ги оправя и ще плаща обезщетение на съседити или вие ? Значи мрънкате, че искате неприкосновена частна собственост, обаче държавата да ви я поддържа. Нещо не ви разбирам логиката ?

85

Анонимен

преди 4 години

До СчетиТи ще казваш какви отговорности имаме ако имаме собственост. Ти ли ни помогна да придобием тази собственост,че ще се разорежаш?! Данъците са платени,ремонтирано е,паспорта си го заври знаеш къде. Сигурно ще събирате пари за специален диплом образцов дом от утре. Кожодери алчни.Данъци за богатите да се въведат драстични и палтете ф 16,а за корабите,които ще кувате не си правете изобщо сметикте. Искате да станем нестабилни с бунтове ли?Хората изнемогват в провиницята.

84

Ф.С.В.

преди 4 години

Има някакъв безумен чиновник към Горанов - който явно не е чиновник а е ПАСПОРЧИК И ТО НАЕТ ОТСКОРО- ПАСПОРТИ ПО АВТОМОБИЛИТЕ- ПАСПОРТИ ПО СГРАДИТЕ -ПАСПОРТИ ПО ПРАСЕТАТА- ЯВНО ТОЗИ ИНДИВИД Е РАБОТИЛ НА НЯКОЕ КПП И ГОРАНОВ ГО Е СРЕЩНАЛ НА СВЕТОФАРА И МУ Е ПРЕДЛОЖИЛ РАБОТА!

83

Анонимен

преди 4 години

85-ти, нищо не обясняваш, ти просто се появяваш за да покажеш, че живееш в кошара с овце и не си виждал Европа отблизо !

82

Счети

преди 4 години

До 89. Ако ви е писнало марш пред парламента да протестирате, когато се върнат ду-петатите ! Стига с това мрънкане по форумите ! Аз пък искам, когато си купувам кола или жилище продавачът да ми предостави паспорт и да преценя, дали си струва да купувам нещото, което ми се продава. Не може, когато си купувам една глупава тенджера да има документ за качество, а за нещо толкова скъпо нещата да стават насляпо ! Тази държава трябва да се сложи в ред. Ако не ви харесва как ни управляват протестирате !

81

бойкот на дънаците и

преди 4 години

Стига глупости,гробари. Прекалявате вече.

80

Анонимен

преди 4 години

Близо 20 г. вече живея в Испания,такъв данък няма тук,дори общините се грижат и поддържат сгради с историческа и архитектурна стойност!Колко сгради от такъв тип спасиха сегашните а и предишни червени управляващи в България?Нещо повече по медии и телевизии вече е престижно на територия България да се употребяват чуждици неразбираеми за населението-овца...славният български народ е изчезнал,ком'ундурите го затриха след девети с масови убийства и днес с манипулации и измами типични само за БКП!

79

До счети

преди 4 години

Трудно ли е ВИК да види с камери, вече има такива нарушения във водопроводи.Трудно ли е да видиш състоянието на тръби?Това се прави постепенно, в течение на години.С обща държавна политика.И тъй като държава няма 30 г. хората не могат да бъдат перманентно наказвани за безхаберието и престъпленията на строителните и общински мафиоти.

78

От Германия

преди 4 години

В Германия защо няма паспорти нито на колите нито на жилищата? Ние пак учудихме света с невероятните начини да ни окрадът парите.

77

До счети

преди 4 години

За 4 -ри носещи стени - 500 лв. за една минута работа.За това, че някой преди време е прибирал милиони, за некачествени строежи.Основно обследване на сграда е практически невъзможно., и се прави постепенно през годинитеНа нас ни писна "държавата" да толерира корупционните практики за сметка на данъкоплатеца.Нима е трудно ЧЕЗ да си направи обследване на ел. инсталациите и да наложи глоби на недобросъвестните предприемачи.Трудно ли е Топлофикациите да видят усвоените общи части тръби.

76

Анонимен

преди 4 години

Заличаването на българите и територия България е в разгарът си, тъмно-червената хунта от про'стаци и бандити ГЕРБ успешно ще завърши този цикъл на БКП започнат на черната за ОВЦАТА-българска дата 09.09.1944 г. Не ревете сега, а се наведете още повече пред вождът на про'стащината и антибългарщината, пожароопасният червен червей Б.Борисов и хунтата му от крадци и измамници ГЕРБ ! Ще си плащате за това което сте си поискали свободно на избори !

75

Анонимен

преди 4 години

Искахте ф16. Сега ше плащате и нема дамрънкате