375

Бай Иван

преди 5 години

Според господина ако роднини ми помагат за това че съм беден, то аз вече не съм беден за това че те ми помагат че съм беден.

374

Средногорец

преди 5 години

До АТАКИСТГ-н Каролев ако реши да се разходи сред фирмите особено в провинцията след това интервю, го чака здрав кютек!Ама в коя провинция, че при нас средната заплата е по-голяма от тази в София?

373

Анонимен

преди 5 години

Борисов и слугите му като този се опитват да ни кажат :Бъдете благодарни че сте живи ... До там я докарахме ние НАВЕДЕНИТЕ българи ,да благодарим ,че още сме живи и живеем на тяхната ,собствена територия !

372

До 181

преди 5 години

Всеки, който нарича числата цифри е очевидно неграмотен и некомпетентен.

371

Х

преди 5 години

Явно Каролев гледа през розови очила и е далеч от действителността. Когато работиш с хора отблизо, непосредствено, няма как да не видиш колко много бедни има. Само нещастните бедни пенсионери заемат значителна част. Много интелигентни хора, работили през по- голямата част от живота си, сега мизерстват и живеят в неравностойно положение. Направо е абсурдно да се оставят хората в такова състояние.

370

Анонимен

преди 5 години

В ПРОВИНЦИЯТА ДА СЕ ВИДИ БЕДНОТИЯТА Е УЖАСНО,НО СЕ ВИЖДА И ПО ТОЧНО ПОНАМИРИСВА БЕДНОТИЯТА И В СОФИЯ. В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ МИРИШЕ КАТО НА КОНЮШНА,КРАВАРНИК,НА ПОТ....НА ХОРАТА НЕ ИМ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА ХИГИЕННА ЧИСТОТА СЛЕД ВСИЧКИ ПРИНУДЕНИ ПРЕСТЪПНИ СКЪПИ ПЛАЩАНИЯ КАТО ТОК,ПАРНО И КРЕДИТИ,А ТОВА Е ЦЕЛТА НА УПРАВЛЕНИЕ ОТ 30 ГОДИНИ!!!

369

Демократ

преди 5 години

При турското робство хората си пращаха децата да учат във Виена, а при социализма и руското робство стреляха на месо по кльоновете на границата който искаше да бега за Виена и нямаше тоалетна хартия и банани!

368

Хитър Петър

преди 5 години

До Настрдин ХоджаНа чужд гръб 100 тояги са малко!!!

367

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Партийнато решение и назначение 70 години е решаващо за верните некадърници!

366

Анонимен

преди 5 години

Шуробаджанашки "експерти" ни вадят изфабрикувани статистики и ни обясняват колко е добре в България. Каролче, предлагам да си дариш цялото имущество за благотворителни цели и да живееш с трицифрена сума на месец като един обикновен пенсионер или работещ беден, да те чуя тогава каква песен ще запееш.

365

Анонимен

преди 5 години

Шефката на Евростат е българка ,скоро я даваха по телевизията и я питаха за работата и в Брюксел и много въпроси ,но едно ми направи впечатление как жената каза :Най ми е болно когато гледам моята родина на най-срамните за нас българите места ! На тази жена ,която е с такива финансови възможности още е запазила родолюбие и патриотизъм и честност а нашите слугинажи тук на място въпреки всички класации се опитват да ни внушават че хладилниците ни пращят от изобилие...наглост и отврат !

364

робството

преди 5 години

До Обикновен българинНе е било 5 века робство а благоденствие на раята. Комунизма е истинското робство!

363

Анонимен

преди 5 години

За мен богат човек е този, който му е все тая дали ще ходи всеки ден на работа. Ако ти се налага да ходиш всеки ден на работа, за да можеш да съществуваш значи не си богат, без значение дали си програмист, юрист или дори дребен бизнесмен. Щом нямаш собственост или нещо друго, което да работи за теб не си богат. Ако всичко беше нормално в тази държава такива хора би трябвало да формират средната класа, но както знаем средната класа се оказа само един мит.

362

Я па я!

преди 5 години

До: 365 (Я па ти..)Еее, ама ти съвсем нямаш чувство за тактичност май?Хайде да се обиждаме!Че ние бедните да не сме канибали че да ядем хора?Ако вие, герберите ни оставите някое друго прасенце не убито, гладни няма да стоим!Даже ще забогатеем ако измрат богатите герберски чорбаджии защото ще има и за нас, няма кой да ни краде!!!

361

EK

преди 5 години

Много е компетентен г-на. :) Каролев и сутринта по телевизията не знаеше какво говори. Говореше за цифри, че 180 лв. на ден се считало че си беден. ехооооо, няма такова нещо. Според Световната банка цифрата е $ 1,25 на ден. Ама като го канят от телевизията ще си го слушаме колко компетентно ни обяснява. Докога ли?

360

Реалист

преди 5 години

Бедни са тези, на които средствата не достигат за нормален живот, а за нормален живот в България заплатите трябва да десетина пъти по-високи от сегашните заплати. Пенсиите също трябва да са около 5 пъти по-високи.

359

Анонимен

преди 5 години

животът не е само работа принципно, баси робските времена

358

Бонтуващ се

преди 5 години

Да се бонтуваме като у Франция! Да се бонтуваме по улиците за големи мерезета!

357

АТАКИСТ

преди 5 години

до 374 Г-н Каролев ако реши да се разходи сред фирмите особено в провинцията след това интервю, го чака здрав кютек!

356

Реалист

преди 5 години

Работещ беден, линия на бедностЛинията а бедност е 60% от средния нетен доход,казва ЕвростатПри средна брутна заплата (официална) от 1260 лева за второто тримесечие на 2019 година, нетната е 978 лева, а 60% от нея са 587 лева. Не става ясно ако в едно четиричленно семейство само един работи и получава 600 лева чисто, той богат ли е или беден.Не става ясно и ако средната нетна заплата в България е 10 лева, само тези със заплата под 6 лева ли ще са бедни? Сбъркана из основи методика на Евростат