99

Анонимен

преди 4 години

До СлужителКакъв е автопарка. Статистката показва че МПС са 90 % над 15 години.

98

Бургас

преди 4 години

А Бургас даже го няма в класацията на първите десет. Тук ГЕРБ управлява от 3 мандата и само зали за спорт и инфраструктура.

97

Ай ти

преди 4 години

Не са мит заплатите на програмистите. Добрите компании масово дават над 5к за опитни хора. Последно като сменях работа имах 4 оферти от 6500 до 9000 чисто. Има много работа, така че заповядайте. Да, не могат всички да са програмисти, но спокойно може да се удвои или утрои бройката.

96

Анонимен

преди 4 години

Програмист съм на 7000лв заплата и се чудя как хората успяват да се справят с тез 1700лв

95

Анонимен

преди 4 години

МАКЕТАТА са най неграмотни и слаби с ума , 10 години гласуват за Цвъки Ушков и Бочко Тиквов !Заслужават си гладуването !

94

Анонимен

преди 4 години

До СлужителКолите и жилищата са на заеми от 10 години до 30 години. Жилищата са под наем. 500-600 лева поне е в София и зависи от мястото. Има наеми и за 5 хиляди и повече евро в центъра. 1700 лева стига едва колкото да си платиш наема и заема за месеца без храната.

93

анонимен

преди 4 години

До ОбективенЦените в заведенията в София били високи?! Ами няма да ходите по заведения! Цените в Кауфланд в София и в Дупница са едни и същи, само че в Дупница повече от МРЗ не дават, а в София получавате със 70% по-високи заплати! Цените на ток, вода и телефони пак са едни и същи! Как живеем в провинцията с тези подаяния, Обективен?!

92

Анонимен

преди 4 години

Тука добре се живее не на заплата а от далавера. Далаверата я управлява Винету, а него го управляват началниците. Около Винету са прости защото и той е *** та да се разбират. Те взимат огромни пари и перат чрез строежи , чума и други похвати.А вие ако искате да живеете добре трябва да се вдигнете на бунт и да си вдигнете носовете по високо от вашите ежедневни проблеми. Ако ли не само ще се оплаквате

91

Служител

преди 4 години

Не бе хора, вместо да цъката минуси, застанете на един софийски булевард за 1 ччас, и записвайте колите, които са видимо над 100000 лева. Направете си този екперимент. Уверявам ви, че ще останете учудени. НЯма такъв автопарк никъде в Европа. Пък който каквото иска да ми обяснява за бедните българи.

90

артишки

преди 4 години

средна раб заплата е само статистика.Аз нямам кола но съседите имат три занчи ние имаме по кола и половина как ви звучи :статистически щастливи.Истинските заплати в София започват от 700 до 1200 чисто.Главен готвач или шофиорче може и да вземеш 2000 ам си требва опит и да си пружинка от сутрин до вечер.В провинцията хилядарка макс и малко по ниски цени а в северозапада незнам...дойдох в СФ преди 20 години ...

89

Анонимен

преди 4 години

Ега не ти работим за 1700лв за тея пари може да съм пазач да ода да се наспа

88

Служител

преди 4 години

Кажете ми честно, как може автопарка в тази държава да е такъв, как може границата към Гърция да се пука по шевовете всяко лято, как може да има толкова вили по морето и в цялата страна, и средната заплата да е под 1000 лева?! Е кои са тия бедни българи, след като аз и жена ми със семеен бюджет над 7000 лева на месец не можем да си позволим коли, вили, и т.н., които виждаме всеки ден по улиците? Досещата ли се какъв е отговора?

87

Служител

преди 4 години

Аз толкова AMG-та не съм виждал в никоя друга европейска столица, честно ви казвам. С жена ми се чудим честно - ние ли не правим нещо както трябва, какво става в тази държава. По морето едни вили, частни къщи, поне по 200-300000 евро струва един такъв имот + къщата (говоря за по-скромните). Разходете се да видите какво става по Бояна, Драгалевци. Погледнете и малките населени места, къщи, вили. Аз не мога да си позволя дори ремонт на апртамента. А се водим средна класа с добри доходи.

86

Анонимен

преди 4 години

Къде видяхте 1700лв заплати не знам, масово се разботи за по 1000 / 1200лв бруто, нещо данните ви не са вярни, или покажете къде са тези заплати, че да поработим и ние малко за 1700лв

85

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Дмати в София 3,50 -4 лева,сега го...казаха.Отказаха ме да ходя в...столицата.Че аз с мойта...ниска заплата в Кривунделово,ще купя...повече домати.

84

Служител

преди 4 години

Това винаги ми е било много любопитно. Значи среднат заплата за страната се води под 1000 лева. Не знам колко милиона българи били живели под прага на бедност. Аз съм от София, работя по специалността си от години, ръководен кадър съм и получавам над 3500 лева заплата на месец чисто. Жена ми е малко под мен. Карам една тойота корола на 7 години, жената кара една малолитражка на 6 години. Гледам по улиците на София, хайде ако не всяка 2-ра, то поне всяка трета кола е Ауди, BMW, мерцедес.

83

Анонимен

преди 4 години

Кой ще работи за такива смешни заплати като на детето джобните са му 20 лв

82

Анонимен

преди 4 години

Освен SQL,Linux,Solaris,aix, и други такива имам огромен опит но не програмирам и трудно намерих платена работа. Огромна безработица и ниски заплати. Немци търсят специалисти, правиш интервю и всичко е ок докато им кажеш колко искаш, там ентусиазма свършва и ти казват че ще помислят. Огледах се за други области там над 3000 е мираж. Тука е страшно и затова освен активисти на партийци скоро няма да има други, а те това и искат.

81

Анонимен

преди 4 години

Ваща мама, все ревете че сте бедни, а карате лъскави коли, апартаменти купувате, последен модел телефони, заведенията се пръскат по шевовете, пътищата пълни с коли, плажовете пълни с българи в Гърция, във фейса всеки е баро! Всички си докарвате добри пари- кой само със заплата, кой с кражби! Всички имате пари щом четете това и имате пари да си платите сметката за интернет.

80

Анонимен

преди 4 години

ДО 53 РУСНАК - Минималната заплата в Русия не е 100 долара, а 170 евро или към 340 лв. Такива заплати взимат 4 милиона руснаци от 70-80 милиона работещи. За работещи пенсионери тая опция не е лоша. Иначе в момента средните заплати в Русия и България са изравнени - кък 620 евро, но в Русия цените на храните са по-ниски, бензинът е два пъти по-евтин, отоплението и токът също са значително по-евтини