140

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Кремълските фенчета в злобота си направо ожълтиха долното бельо...Ама свиквайте бе другари.И един съвет-насочвайте вече любовта си към Китай или С.Корея защото любимата ви рассия скоро ще я споходи съдбата на великия *** съюз...

139

Анонимен

преди 5 години

Чест прави на господарите, че са поздравили роба.

138

Анонимен

преди 5 години

Поздрави за Бойко Борисов от САЩ за покупката на F-16Очакваме с нетърпение да ИЗработим България, гласи съобщениетоАми да, изработиха ни яко и ще ни работят до скъсване...Тези са като булдог - захапят ли един път, няма пускане.И си хвалят агента уредил им сосната сделка, да ограбят България с 8 тенекета на тройна цена.Така поне става ясно кой е в основата на цялата далавера.

137

Тодар Правешки

преди 5 години

Дрогаре, имам за вас една добра новина.От съветското, пардон, руското посолство съобщиха, че всеки който може да докаже пост срещу американските империалисти, ще бъде награден с орден "Ленин"!Венсеремос дрогаре.

136

Ром"с

преди 5 години

Орден за "героя" Борисов от САЩ няма ли да получи,че играее по тяхната ***.

135

Анонимен

преди 5 години

До 156 Завода е построен в Ю.Каролина официално е открит през април тази година,но все още не работи.Първо ще правят самолетите на Бахрейн,Словакия и .т.н.ние сме последни в списъка.

134

мак

преди 5 години

Да те похвали самият държ. департамент е голямо нещо. бб мълчи за свинете и нап, чак забравяме, как изглежда Той, та сега вече може да се появи по медиите спокоен и щастлив. Има с какво да се хвали.

133

Анонимен

преди 5 години

Плащаме скъпо и прескъпо за самолет,който е само на проект. Този самолет ще се произвежда в завод, за който още няма и проект.Е как няма да ни поздравяват хората.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 153Системите за насочване и въоръжението са малкия проблем. още не са се сетили че ще им трябват тренажори. И те не са безплатни

131

Поздрава на Юда

преди 5 години

Поздравяват го,защото зе сетен път предаде народа си! Тпзи път за два и половина милиарда,гръм да го тресне дано!!!

130

Анонимен

преди 5 години

Сумарно с парите които ще се отделят за инфраструктурата около 4 милиарда. Отделно за закупуване на допълнителни системи и въоръжение защото ГЕРБавите купуват самолети само с по няколко ракети колкото да се каже че има, без системи за насочване и тн. Операции въздух земя ще могат да изпълняват половината. Другата ще си седи долу.

129

IVANOV

преди 5 години

ОТ ТАЗИ НОВИНА ВЕДНАГА МИ СЕ ПРИХОДИ В ТОАЛЕТНАТА .МАСКАРИ С МАСКАРИ, МОШЕННИЦИ.

128

Анонимен

преди 5 години

ша гао поздравяват ами толкова пари смъкна от българските овце за да хрантути краварите

127

Анонимен

преди 5 години

Той и бай Газдов с тоягата (онзи от комплекса "Слънчев Бряг" край Ловеч) скоро ще му праща по-Здрави.Дано има съд за унищожителите на България! Дано е НАРОДЕН съд с правата на военен трибунал!

126

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ ОТЦЕНЯВАМЕ ФАКТА,ЧЕ СМЕ НАЙ БЕДНИ С НАЙ НИСКА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е ВЕЧЕ НАД 111 МЯСТО И ПРОПАДАМЕ. СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ИЗТОЧВАНА ОТ МАФИЯ.2.1 МИЛЯРДА ДА ГИ ПЛАТЯТ ТЕЗИ КОЙТО УСВОИХА ПАРИТЕ ОТ EU В ВИД НА ЕВРОСУБСИДИЙ. ОТ 2009г.37Милярда+16Милярда Заем +Още2.5Милярда+Още 1Милярд.+Още 2Милярда.БЪЛГАРИТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ БОЙКО БОРИСОВ.НАРОДА НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА, НАЙ БЕДНАТА В EU.ДЕМОГРАВСКАТА КРИЗА ЕКРИТИЧНА.БРАВО

125

Анонимен

преди 5 години

Големият недостатък на Ф 16 е...че има само един двигател. Който е пилотирал самолет знае за какво говоря хаха!

124

Анонимен

преди 5 години

Какво е цифровото изражение на тези поздрави?

123

US свиневъд

преди 5 години

В официална позиция ФСА(Федерация на свиневъдите в Америка) поздрави Бой Бор за изпратените 200 000 чумави прасета. Още преди кризата парите са били получени авансово, като Нашето Правителство е направило сериозна отстъпка в цената, като крайната е по 10 000 $ на животно.Така двете сделки за прасетата и Еф-овете са паритетни.Помнейки гладните години и животоподдържащата помощ от американска царевица, тази втора сделка е гордост и за двете страни.Ще изнесем и чували, компенсиращи въоръжението!

122

Но дано има Господ!

преди 5 години

Световните терористи и изнудвачи поздравяват българските ***-предатели,облечени във власт и прокажени от корупция!

121

Ха ха ха

преди 5 години

Ами нашия нали получи поздрави от Шмеркел,че недопусна строителството на Южен поток и отвори пътя на Севервн поток 2! Ердоган ага два пъти го поздравява за Турски поток и Фолцфаген Ха ха хаааа