70

Анонимен

преди 4 години

Абе то един *** герберастките крол по форумите знае как да си скрие IP-то, а тоя уж хакер влизал с 2 лаптопа и 1 стационарен компютър от едно и също IP.Гербомилционерчетата, начело с шАфьорчето на Маджо пак ви хванаха за канарчета.

69

Анонимен

преди 4 години

Направо съм изумен как спят с години и само след едно събиране при премиера го хващат на другия ден!

68

Анонимен

преди 4 години

Ще го хванат - ама за дедовия.

67

Анонимен

преди 4 години

И този 20 годишен срещу каква сума се съгласил да изиграе ролята на "арестуван", за да се успокои обществото?

66

Анатолий

преди 4 години

Хакера е от ромзски произход не е Руснак тьй че няма какво да овьртвате или изопачавате иформацията!

65

на баба ви фърчилото

преди 4 години

фанали, на баба си фърчилото... тия пробити некадърници

64

Анонимен

преди 4 години

Абе нали хакерът точил,по негово признание данни от преди 12 години,ЗНАЧИ Е БИЛ ОСЕМ ГОДИШЕН ТОГАВА?!Че това си е направо гений!!!Веднага го направете шеф на всички правителствени хакери,че най-после да не се пишат скудоумия,като "...имал два латопа,от които единият стационарен(!)"!

63

джо

преди 4 години

Как така? Сега какво ще правим? Ами нали бяха Руснаците, Вътрешния министър го каза ,а той не е лукова глава. Тука има голяма грешка , я проверете хубаво пак.

62

Гербераст - комунист

преди 4 години

Значи, този младеж е бил на 10 - 11години,когато е започнал да точи информация. Хахаха, ако не беше тъжно щеше да е смешно.

61

Анонимен

преди 4 години

ако това е човека той не само си е доказал възможностите но е доказал невъзможностите на нашите управници- дето освен да крадат за никакъв х.. не ставатчудя се как не са се из.к.ли по въпроса банкянското и четата от гербавите тролчетасега си четат опорните точки сигур

60

Анонимен

преди 4 години

ТоЗи случай ми мирише за замазване очите на хората за машинното гласуване,това е за да кажат на простата овца че много лесно може да хакнат машините затова е цялата патардия ,скоро ще кажат че нищо не е изтекло като информация,колко са хитри само.

59

Анонимен

преди 4 години

От 11 години източвали данни, преди две седмици им източили масивите на тъпите данъчни, те нямало да разберат, ако той не бил им казал и това всичкото службите за кибер-сигурност го проспали, ама иначе за 1 вечер спипали хакера. Кого лъжете бе ***?!Ся всички ви знаем, че ставате само да слухтите и пърдите във фейсбуците и вайбърите на обикновени граждани и да търсите някой компромат за някой неудобен, но това не ви прави хакери и компютърджии. Кагато си природно *** и ЗЕС не помага.

58

Анонимен

преди 4 години

Нямаше как да хванат ром защото никои нямаше да повярва, че е той!

57

Анонимен

преди 4 години

Казах ли ви вчера, че всичко е постановка заради Машинното гласуване.Набедената за хакерче е от младежката организация на ГЕРБ и е изпълнявало комсомолско поръчение.

56

Ники

преди 4 години

и като имате специалисти, как го допуснахте?

55

Анонимен

преди 4 години

първо бяха руснаци сега са проруснациутреще са проторуснациваожното е да има руснацина времето за папата ни сготвиха американски журналистисега няма нужда - министрите ни вършат тяхната работа

54

Шмръц

преди 4 години

щом 20 годишен "бял хакер" ви "разджурка" файловете , то Путин ако реши, ще ви обърне главите наопаки

53

Анонимен

преди 4 години

ако това наистина е вярно, колко милиарда изхарчиха политиците за електронно правителство и накрая един ученик да им се подиграе?

52

Анонимен

преди 4 години

Хаха хванаха пак бързо ученик, вместо клошар тоя път. След като утихне случая ще го пусант и ще кажат че не е той

51

Дядо Къню

преди 4 години

Малко ще го "посъветват"компетентните органи и той ще направи пълни самопризнания. А пък за кибер сигурността - по добре без коментари щото състоянието и е като на останалите неща в държавицата.