139

Анонимен

преди 4 години

Само 13 000 са родените деца за първото тримесечие, но не дадоха данни от какъв етнос на и без то в малкото родени. Хората, които работят сега може и да изкарват пенсиите на нашите родители, но за техните пенсии няма да има кой да им изкарва. А децата, които са родени навън няма да ви изхранват, защото няма да познават България.. Пишете ни за заличен народ докрая на века.

138

истината в очите

преди 4 години

Ако не сме ние, работещите в чужбина, държавата ще загине.

137

Анонимен

преди 4 години

До Работодател 158С тия разсъждения няма да издържиш още дълго. България се обезлюдява. Никой няма да дойде да търси работа при теб след 5-10 год. Продължавай да чакаш на единия гол труд на работника!И знаеш ли кое е неспасяемото при теб- НЕ ВЪЗПРИЕМАШ! Повярвал си си, че си Бог и това ще те провали. Като хотелиерите по морето.

136

Работодател

преди 4 години

До АнонименУволнявам когато аз реша, не е нужно 10 пъти да пишеш коментар, че ми разрешаваш, но все пак ти благодаря и ти желая много здраве и успехи в професионалната ти реализация да се продаваш успешно на пазара на труда.

135

Анонимен

преди 4 години

Само едно ви моля, убедете живеещите в чужбина да спрат да пращат пари.Просто искам всички да видят величието на бойкономиката след като това стане.

134

АНТИ

преди 4 години

Защо бягат навън ли ?Вижте как държавата е мащеха за малкия бизнес !Вижте отношението на държавата към болните хора !

133

Анонимен

преди 4 години

Ще пращат още 10-15 г. - докато има на кого. После късат пъпната връв. Сетне?

132

Анонимен

преди 4 години

Проклети предатели не ви искаме парите , имаме достатъчно . ще оцелеем и без вас..

131

Работодател

преди 4 години

До АнонименУовлнявам когато аз реша, ти нямаш думата тук.

130

Работодател

преди 4 години

До АнонименС мързел и с небрежно свършена работа ли си изпълняваш задълженията към работодателя си за да се увеличи печелбата му. Това ли ти е начинът да се стремиш към повишение на заплатата - с МЪРЗЕЛ и НЕБРЕЖНО СВЪРШЕНА РАБОТА?Що не се размърдаш и не започнеш да работиш здраво за работодателя си и да даваш всичко от себе си за да може работодателят да реализира по-високи печалби, и тогава можем да говорим за по-високи заплати. Ще ти кажа защо - защото си мързелив и чакаш наготово.

129

Анонимен

преди 4 години

Давате ли си сметка, че 1/3 от България живее навън? Цветът на нацията ни го няма. Скоро няма и да има на кой да пращат пари, защото повече българи ще живеят навън отколкото в България. Познайте кой етнос ще остане да живее в България! ;)

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143Що не направиш ти протест, да сложиш правилните хора на чело на управлението и да покажеш на нас, невежите, как се правят нещата по правилния начин, а? Ние ще те подкрепим.

127

Господа...

преди 4 години

... "най-пишман" топ инвеститори! Тези пари ще свършат до една декада! После какво?

126

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха........на боко "инвеститорите"!!!!!!

125

Анонимен

преди 4 години

Добре, че България остана населена само с непредатели, да ги управлява човек с една прочетена книга и да се борят с него, като му лижат патъците след всеки пуснат от него лаф.Само потърпете, с такива хора няма как да не стане работата, ще им покажем на ония дето търсят лесното как ще ревне балканския лев.

124

Анонимен

преди 4 години

До РаботодателС кражба на труд ли си повишаваш печалбата?Това ли ти е начинът за забогатяване? КРАЖБА.Отдавна трябваше да криминализират кражбата на труд в Бг.Що не се размърдаш и не раздвижиш фирмата? Защо не измислиш нещо градивно, конструктивно? Ще ти отговоря- щото нямаш ватък. Развитието ти е спряло някъде там, в зародиш. Бизнесът не е за всеки.

123

Анонимен

преди 4 години

Сега август месец ще дойдат да си оправят зъбите в миризливата предателска уста.. И ще идат почивка на Приморско и на Слънчака..

122

Работодател

преди 4 години

До АнонименЗа да решавам дали да уволнявам такива като теб не ми е нужно твоето разрешение или мнение, това го решавам сам.

121

До анонимен 130

преди 4 години

Абсолютен сте прав, господине (госпожо)! Грижим се за много хора, пращайки парички от чужбина и честно казано не зная какво би се случило, ако ни нямаше нас. И само между другото... Лично на мен и помощта ми в Бг чакат 3 домакинства. Тъжно е!

120

Анонимен

преди 4 години

Българите в чужбина са предатели и *** - никой не ги е гонил , те сами са избрали пътя на предатели.. Били изпращали пари , ще пращат все още имат имоти в България , а на имотите се плащат и данъци и се прави ремонт...