218

Анонимен

преди 4 години

Айде са, саркофаг...Достатъчно е да се омота със стреч фокио и отгоре да се реализира хълм.

217

Анонимен

преди 4 години

До България в НАТО и ЕССпоко русофилите ни са толкова малко, че жалкия им глас не се чува дори по време на избори. Само лаят по форумите.

216

паметник

преди 4 години

ако покрият паметника на Съветската армия ще дойде време да се поиска да се покрия и паметника на Цар освободител. Ако се допусне това, ще има и други покрити паметници. Това е така, защото нивото на търпимост в това разюздана и мутренско общество е 0. Когато се предприемат каквито и да било мерки никой не мисли за последствията и за утрешния ден. Мисли се само за днешния, да се угоди на някой, но дали го искат всички, никой не се интересува

215

Striker

преди 4 години

Не е лош вариант. Може да се скрие, така ще е по-евтино, а градинката около него тематично да се промени, за да не напомня на ***.

214

Анонимен

преди 4 години

Шапка им свалям на Румънците, че за разлика от нас те си разтреляха коми лидера и забраниха всичките коми партии. Ние какво направихме? Оставихме една терористична организация избила маса хора да си смени името от БКП на БСП и все едно нищо не е станало.

213

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

България няма да се оправи, докато не пратим всички *** в музея

212

До до ха,

преди 4 години

Друго си е да се разходиш в САЩ. Там са мръднали далеч напред. Белите са малцинство. И са обърнали резбата. и Грухтят наркотици за световно.

211

човек

преди 4 години

Докато не се премахне тази Гoдзила от центъра на нашата красива столица, винаги ще бъде трън в очите на българския народ!И всякакви безумни идеи от рода на това да се опакова паметника (да викнем ли Христо Явашев на помощ?) са обречени на провал.Имаше подобни идеи да се направи от мавзолея на Георги Димитров дискотека.Слава Богу че го няма вече!

210

до стената - огън

преди 4 години

Къде е Кралица Виктория, къде е пропадналото комунистическо котило, събрало се под червеното знаме. Това второто самата история го затри и прати СССР където и му е мястото - на бунището на историята

209

дребни душици

преди 4 години

Тези предложители трябва да си ги опаковат и да си ги пратят в САЩ да се радват на гейовете и ***.

208

Анонимен

преди 4 години

До хаМежду другото много интересно ако се разходиш в Русия ще забележиш, че си все едно в България :) същата мизерия и същия манталитет :) горките и те не са мръднали последните 30 години.

207

за един цент

преди 4 години

До да се преместиА някой да е надраскал паметника на американските летци, а дребни душици? Щото не смеят да не ги демократизират.

206

Анонимен

преди 4 години

До хаНяма как да има демокрация с глупаво население отлгедно от соц културата. Ще минат доста години докато се изчистим от селянията ви.

205

джо

преди 4 години

Каквото и да правим , не можем да премахнем глупостта от лицето на земята. Никой не може да промени историята. Това се е случило, и нищо не може да се върне. Преди време гледах документален филм, беше за Бивша английска колония ,която отдавна е независима,но в центъра на столицата все още стои паметник на Кралица Виктория. Никой не го осквернява, руши или крои планове за неговото събаряне. Хората разсъждават с главите си.

204

Анонимен

преди 4 години

Паметник на савецката армия, която е оставила в България 5 (пет!) жертви от препиване с метилов алкохол не е нужен

203

Анонимен

преди 4 години

Неотдавна се натъкнах на паметник на Георги Димитров при язовир Копринка! Огромен! С такава пропаганда е осеяна цяла България! Закон и в музея!

202

ха

преди 4 години

До До БългаринЩо нали сега сме 30 години демокрация и виждаме каква е интелигенцията!Оп банана, оп банана... Ако и тогава е била такава, малко са ри бесили!

201

бесен

преди 4 години

Ей а направете нещо първо, после рушете бе мизерници!

200

Анонимен

преди 4 години

До БългаринБолест е да ми се правите на патриоти докато защитавате с зъби и нокти държавата сложила крайн а Българската държавност и интелигенция под предтекста на "освобождение". Ай стига са ни "освобождавали" а?

199

Сатира

преди 4 години

Той е част от нашата история, от какво ще го крием ? Добре е да се научим преди да рушим нещо старо, да умеем да изграждаме новото.