6

преди 16 години

Абе не се движат с А98, ама един отворко таксиджия сутринта рече по телевизията, че колата му и с вода да вървяла, пак трЕбвало да се обвързва цената с бензина. Ако китайците мислеха по този начин, телевизори под 1500 лв. нямаше да има :)

5

VIP услуги

преди 16 години

И така ,ще се возим с кеф ...,знаейки ,че днешните икарани пари с пот на челото можем спокойно да ги дадем за едно 5-6 км -во пътешествие.Добре ,че е градския танспорт-може да сме натъпкани като сърдини ,но и джоба няма да е толкова изпразнен... Поти се българино,поти се ....

4

преди 16 години

Хахаха, ще излязат от сивата икономика, думи думи, думи....Какъв бензин ви гони бе. Всичките са на газ. Какви двойни цени по празници и въобще какви са тия луди. Явно собствениците са станали безумно алчни, че то по добре да си вземеш кола под наем и ще ти излезне по евтино. Ей, сега хората ако имат малко мозък в главата ще е момента да покажат на тия ***, че силата е в тях като никой не се качва на такси. Не стига че когато стачкуваха най нагло объркаха цяла София ами вече стават безумно нагли." Ние караме с газ, но се определят цените спрямо бензин" - ехо май сте за 4-ти километър.

3

Stefka

преди 16 години

Какви 0,50ст?????Я да се качи някой да види колко им пише в колите на ценорасписа!!!Във Варна и без това си карат на високи тарифи поне от 1 година. И всичките са на метан!!!! Когато и да ходя да зареждам на метан станцията, винаги има поне 20 таксиметрови коли да зареждат.

2

преди 16 години

mnogo se nadqvam da stane taka shte namelqt jultite koli s 70%

1

ЕД

преди 16 години

А ТАКСИТАТА С БЕНЗИН А98 ЛИ СЕ ДВИЖА ???