62

Само да кажа

преди 5 години

в бокса, това че имаш релефно тяло и мускули на показ, не означава че си много силен. Човек с шкембе, 190 см и 120 кг. има толкова сила в себе си, че ви е бедна фантазията с един удар къде може да ви прати. Най-малкото в болница със счупено чене. Така че не подценявайте хората с шкембенца и видимо без релефни мускули. В бокса е важна техниката и бързината а не силата която имаш при удар. Виждал съм как 70 килограмов, вкарва в нокаут 100 килограмов боксьор. Лекия беше пъргав, нападаше като оса...

61

До Привет отГермания

преди 5 години

Ти си явно внук на ремсисти или партизани.Навсякъде виждаш конспирация и всичко ти е ясно.Няма по страшно от полуинформирани и полузнаещи хора с претенции че знаят всичко и ,,разсъждаващи безапелационно и ,,убедително".

60

Анонимен

преди 5 години

до 63 Ами с мача му с Кличко? Джошуа падна в нокдаун в 7-я рунд и в паузата се усмихваше. Тук още след първия рунд беше притеснен до неузнаваемост без да има основание за това..нито Руис го нацели здраво нито нищо. Странно поведение наистина.

59

Анонимен

преди 5 години

до 57 Sostin, наистина...Джошуа още при излизането към ринга я нямаше онази самоувереност и я нямаше подигравателната му усмивка в паузите и в рундовете. По Езика на тялото му си личеше че е адски притеснен.

58

Й. Стоянов

преди 5 години

Готина стратегия за поясите. Джошуа си ги остави на сигурно при Руиз, за да се изправи пред Дионте без пояси. Няма да има какво да губи. Ако стратегията проработи ЕйДжей ще събере всички пояси още тази година.

57

привет от Германия

преди 5 години

За пари човек с дявола ортак става ! Когато милиарди долари са заложени за победа на фаворита , тогава фаворита губи срещата ! Ако фаворитът беше спечелил , букмейкърите щяха да загубят например 100 милиарда долара , а фаворитът щеше да спечели наградата си например от 10 милиона долара ! А така като загуби мача ,букмейкърите спечелиха 100 милиарда и дадоха на загубилия фаворит 50 милиона долара ! И букмейкърите и боксьорите печелят ,само губят залагащите за фаворита !

56

привет от Германия

преди 5 години

Не вярвам на срещи ,които са включени з спортните залози ! Вероятно много милиарди долари щяха да загубят букмейкърите ако фаворитът беше спечелил мача !

55

Да но

преди 5 години

Руиз има добра защита и държеше гарда. Нашата Кобра се защитава, като новобранец или се мисли за много бърз, като Мохамед Али , но няма и на половина от неговата скорост, за да може да си го позволи.

54

Анонимен

преди 5 години

Сънародника му Крис Арелоа има същото тяло. И издържа цели 10 рунда срещу Великият Виталий Кличко. Можеше и да издържи и 12-те рунда ако не беше кръвта заради която рефера прекрати мача. Толкова тупаници понесе от Кличко, но не падна.

53

Sostin

преди 5 години

Имаше нещо много странно в поведението на Джошуа. Още на излизането, някак изглеждаше смутени притеснен. Не знам на какво се дължи. Можеби прегоря, че е в Америка, можеби подцени противникс адски много, но това не бе Джошуа. На химните се въртеше, гледаше насам на там, гумата му стоеше извън устата....много странно изглеждсше. Евала на мексиканеца, стна и го потроши.

52

Пише се със З

преди 5 години

Пише се Руиз.

51

Анонимен

преди 5 години

Руис е масивен и изненадващо бърз за килограмите си. Такива хора много трудно се свалят. Имах един съсед висок 1.80 и тежеше 110 кила..на един купон тръгнаха да му налитат 3-*** и да го удрят в главата. Той само си сложи ръцете над главата и в проддължение на 20 секунди поне беше в тази стойка докато беше засипван с удари и за изведнъж като започна да раздава тупаници ония се разбягаха...

50

Четете това

преди 5 години

Няма никаква изненада, този боксьор има 30 победи и само една загуба със съдийско решение, освен това ако джошуа не зобеше анаболи и той щеше да изглежда като дебело "кюфте"

49

АнонимеН

преди 5 години

АКО ПУЛЕВ НЕ СИ БЕШЕ УРЕДИЛ МАЧА С КЛИЧКО СЕГА ТОЙ ЩЕШЕ ДА ИГРАЕ С ДЖОШУА

48

Анонимен

преди 5 години

Дано скоро да има реванш и Джошуа да си го вземе, защото искам да гледам в скоро време като фен на Уайлдър, не Уайлдър- Руис, а Уайлдър- Джошуа. Не мога да се примиря с факта, че тази загуба не е вследствие подценяване от страна на Джошуа.

47

Стратег

преди 5 години

Ефектите при тази победа, ще са и в промяна на модният вкус. Жените вече нема да харесват плочкаджии и фаянсаджии мъж, а мъжете с бирени коремчета;))) хахахахаха, "кюфетата", хахахахаххахахаа... Каква гавра с наложената модна тенденция за визията на мъжа-силовак;)))

46

Олимп

преди 5 години

2000 г. - Александър Карелин - Ролон Гарднър! 1980 - Ал. Томов - Ал. Колчински! Победиха тези, които изглеждаха па кюфташки!

45

Анонимен

преди 5 години

Луис Ортиз и той е кюфте всравнение с мускулатурата на Уайлдър, но за малко да го прати за пръв път в кариерата на Уайлдър в нокдаун, само че гонга го спаси ве 7-я рунд когато играха помежду си.

44

Анонимен

преди 5 години

Сензация само за онези, които не следяха залозите. Развъртяха се едни милиони и сега на реванша Джошуа пак шампион.

43

Анонимен

преди 5 години

Какво означава кюфте в тежка категория, бе? Фюри като е кюфте що не се даде на Кличко и Уайлдър? Ами оня Кори Сандърс първобитния боксьор ( Бог да го прости) какво тяло имаше срещу братята Кличко и малкия Кличко беше убит от бой от него? Тяло на космат селянин без мускули. Това да не ви е култиризъм че да ви е фактор мускулатурата, бе?