33

БУДИСТ

преди 5 години

ДО 30:ГЪРЦИТЕ ИДВАТ ОТ ЕТИОПИЯ(АФРИКА) МОЕТО ДЕТЕ ЗА КАКВА ГРЪЦКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ГОВОРИШ........... ЦЯЛАТА БАЛКАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е НА ДРЕВНИТЕ ТРАКИ!!! ГЪРЦИТЕ ПО ОНОВА ВРЕМЕ СА БИЛИ В ЕТИОПИЯ..........

32

До 27

преди 5 години

Точно обратното.Рибата се вмирисва откъм главата.Ако си бяхме избрали читави управници,които да спазват правилата,а не да мислят само за далавери,това щеше да бъде пример и за останалите.А който не спазва правилата,закона да бъде еднакво прилаган към всички.Но щом всички структури са обсебени от държавната власт,това е невъзможно.

31

Петров

преди 5 години

София, братче, център на планетата, в София братче, най- стари цивилизачетата....още на каруци я караме, от зората на европейската цивилизация, дето сме я основали.

30

Анонимен

преди 5 години

най-първите цивилизации са елински и трайкийски. после идват римляни и после идваме ние. Доколкото гърците са едновременно наследници на римляни и елини, а ние - и на прабългари и на траки може да се каже, че сме втората най-стара цивилизация в Европа след гърците и четвъртата приела Християнството - след Рим, Византия и Франкската империя.

29

Анонимен

преди 5 години

Ами да!Ние сме основоположници на европейската цивилизация!Точка по въпроса.

28

Щерю

преди 5 години

Всичко много старо е близо до изчезване, тъй че да не се правим на чак толкова древни...

27

Анонимен

преди 5 години

Вярно или не българина винаги ще плюе народ и родина. Винаги ще се оплаква, винаги той ще бъде ощетен... Винаги друг е виновен, винаги гледа в чуждата купа и упреква другите за за своето нещастие. Правилата и законите винаги трябва да важат за другите, но и за него.... Всички искаме, мърморим и прочие... Дървото гние от към корена.... Когато обикновения човек винаги иска да е на далавера , тогава какво очаквате от управниците? И Господ да слезе пак няма да ви оправи, ако не желаете...

26

кк

преди 5 години

Естествено, че сме в основата на всичко. Нали виждате че сме най-напреднали във всяко едно отношение. Хората са се наредили на километрични опашки пред посолствата ни в чужбина само да видят епицентъра на човешката култура: Банкя, обитаван от нашия мъдър Конфуций.

25

Анонимен

преди 5 години

Малко са читавите хорица в България, и има само едно Швейцарско село Чавдар...

24

Анонимен

преди 5 години

Тва пирамидите, Стоунхендж, Партенона, Мачу Пикчу, Тауър Бридж, всичко е дело прабългарската инженерна мисъл. Другите само са ги строили, докато българите са им давали акъл.

23

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия македонистки простотии!

22

Анонимен

преди 5 години

Майсторите от Графа са лепили на времето плочките пред Тадж Махал и Версай.

21

Анонимен

преди 5 години

Цивилизацията е в Банкя. От там е тръгнал да се развива всичко. По магистралите към Европа.

20

Анонимен

преди 5 години

Това че си бил някога някой, не променя фактът за мизерното ти настояще...сега сме никои...нито сме си написали азбуката, нито сме създали компютъра...това не е ставало на тази територия.

19

Анонимен

преди 5 години

Българите са построили китайската стена, а китайците само са я облицовали.

18

БГ- учен

преди 5 години

Освен това, наш квартален майстор Петко е построил пирамидите на времето.

17

Анонимен

преди 5 години

Динозаврите са били българи, благодарение на тях сега всички си зареждат колите с гориво.

16

Мосю Густав

преди 5 години

Браво, най-накрая и български "учен" се нареди до великите хохолски и македонски умове. Евалата!

15

Анонимен

преди 5 години

Българите са основали мамунската цивилизация. Избрали са най-големия мамун да ги управлява и вече 10 години все за него гласуват.

14

Анонимен

преди 5 години

Погледнете на какво прилича държавицата ни, хората които я обитават, как живеят, манталитета, общото ниво итн... това при положение, че едни Косово и Албания имат по-висок стандарт.Дали според вас е възможно от тук да е "тръгнало" европейската цивилизация?