39

Анонимен

преди 5 години

От обикновен физкултурник се налапа достатъчно.Другите обаче граница нямат.

38

Теди

преди 5 години

Дясна ръка на Бойко. И Бойко сега научи за апартаментите му. Смях. За Цецо не знам но , че Бойко реши да го гони и извади данни за него е ясно като бял ден. Нищо не става у нас без благословия от Бойко. Да не се казвам Хасан, както казва народа.

37

...

преди 5 години

Значи гледайте сега какво е ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ! Ставаш я министръ я дупетат я нещо гуйняно от сорта! После КРАДЕШ 100-200-300млн. лв. Като добавка може да СИ КУПИШ ЕДНИ АПАРТАМЕНТЧЕТА КЪДЕТО И ДА БИЛО С ЧАСТНИ АСАНѝОРИ КЪМ ТЯХ И ЦЕНАТА ИМ Е 50-100ЕВРО НА КВАДРАТ! След това ПОДАВАШ ОСТВАКА! И СЛЕД ТОВА СИ ЧИСТ И НЕВИНЕН КАТО НОВОРОДЕНО! ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОФСКАТА МАФИЯ!

36

Анонимен

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ НЕ СИ УДОБЕН НА РУСКИТЕ СЛУЖБИКАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ.

35

НЕ ЗНАМ ЗАЩО?

преди 5 години

Не знам защо се прие като голяма морална постъпка подаването на оставка? Можеш да крадеш, да лъжеш, да злоупотребяваш с власти пр. и да няма никакви последици, както е в нормалните държави. Тук, най-голямото наказание са оказва - "подаването на оставка".Има нещо много сбъркано в българсото разбиране за морал, справедливост, законност и пр.

34

Дени Видов

преди 5 години

Цецо, нали нямаше кой да те накаже ? А хубаво ли ти беше 13 години ти да наказваш и да объркаш стотици човешки съдби, както и обърка и моя живот, мръснико !Хак да ти е !

33

АНОНИМЕН

преди 5 години

То трябва ак..л да мислиш дълго ! И на Бойко му дойде до гуша от тебе !

32

Киро Кюмюря

преди 5 години

не, не са 80%, 99% са. Под поста му у фейса, всичките са се изредили

31

Анонимен

преди 5 години

Прав е, за управлението на толкова имоти си требе време.Това са политиците ни, влизат в политиката като голи охлюви, а излизат с по 6-7 черупки, къщички де и тлъсти банкови сметки.

30

иван

преди 5 години

идва и тиквения ред!Вупросът е дали като онзи, убиеца от Костенец, или друг ще му помогне?

29

Ха, ха...

преди 5 години

Кой хлопа в този късен час?Аз хлопам - каза Цецо.Торбичка носиш ли за нас?Донесох! - шепне Цецо.Навън да дойда, да броимЕла де - вика Цецо.Нощес не можем да заспим!Ще можем! - смига Цецо.За Партийката, пет на стоДобре е - кима Цецо.За тебе също пет на сто!Тъй вярно! - мрънка Цецо.Останалото е за мен.За тебе - хлипа Цецо.Ще ми дотрябват някой денЩе трябват!... - рече Цецо.Така по братски се дели!По братски? - пита Цецо.За нови порции върви!Поемам - смънка Цецо.

28

Анонимен

преди 5 години

Жалко, господин Цветанов беше свестен човек, но червените кхмери със зъби и нокти се пребориха и го очерниха.

27

Анонимен

преди 5 години

Всички в ГЕРБ, на които Борисов им посочи вратата, стават много мислещи. И да не вземете да помислите, че са изгонени! Неее, те дълго време са обмисляли оставките си и са се оттеглили за доброто на партията.

26

Анонимен

преди 5 години

Те оставките са лесва работа!А затвор кога?

25

Анонимен

преди 5 години

Тоз и той натрупа планини от състояние сега се прави агънце и търси състрадание!Абе я изчезвай бе пъпеш!

24

НеНовините

преди 5 години

Цветанов обоснова напускането си с необходимостта от много свободно време за предстоящия ремонт на огромния мезонет! Сподели, че има майсторски умения и смята сам да си нареди плочките на терасата!!!

23

иоу

преди 5 години

13 години? кога минаха!!след още 13 живот и здраве и друга оставка?а какво ли си говорили-сиг му е казал дано и за теб да на се раз4уе нещо?

22

Анонимен

преди 5 години

"Цветанов мислил"Това шега ли е!?

21

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам тоя.

20

хам хум

преди 5 години

Ушевия може да си говори каквото си иска но истината е ,че братята американци го уволниха чрез правителствения "Свободна Европа"!